mój franchising

mój franchising | 02.02.2019

Elastyczny franczyzodawca

Lidia Pliszka przez kilka lat pracowała jako dyrektor sprzedaży. Dziś swoje doświadczenie wykorzystuje w handlu. Od prawie roku jest franczyzobiorcą marki odzieżowej Kanz.

mój franchising | 18.01.2019

Franczyza na diecie

Agnieszka Kędzierska łączy pracę na etacie z prowadzeniem dwóch placówek Naturhouse. Jak sobie radzi?

mój franchising | 08.01.2019

Firma na dodatek

Krzysztof Lisaj wie, jak dywersyfikować ryzyko. Prowadził dwie własne firmy, gdy zdecydował się zainwestować we franczyzę. Na jaką markę postawił?

mój franchising | 30.12.2018

Biznes na spółkę z bratem

Jacek i Krzysztof Kulwasowie prowadzą 10 placówek pod marką Lodolandia, Kołacz na Okrągło i Bafra Kebab. Jak się dzielą pracą?

mój franchising | 27.12.2018

Postawił na franczyzę

Wojciech Bielicki zrezygnował z prowadzenia studia mebli kuchennych i zainwestował we franczyzowy sklep odzieżowy. Jaką markę wybrał?

mój franchising | 05.12.2018

Satysfakcja z biznesu

Agnieszka Wojewoda od roku prowadzi biuro Kobieta i Rozwód w Warszawie. Dlaczego zainwestowała akurat w tę franczyzę?

mój franchising | 07.11.2018

Smaczna inwestycja

Franczyzobiorcy Biesiadowa zainwestowali w branżę, której zupełnie nie znali. Od siedmiu lat karmią mieszkańców Skarżyska-Kamiennej swoją pizzą.

mój franchising | 04.11.2018

Marzenie o kawiarni

Anna Stefańczyk obserwowała rozwój konceptu Organic Coffee & more od momentu jego powstania. Aż w końcu sama zdecydowała się otworzyć ekokawiarnię.

mój franchising | 12.10.2018

Własna firma zamiast etatu

Monika Gąsiorowska po urlopie macierzyńskim otworzyła własną firmę. Uznała, że tak będzie jej łatwiej pogodzić życie rodzinne i zawodowe.

mój franchising | 04.10.2018

Wszystko na jedną... franczyzę

Przemysław Pogoda miał zaledwie 21 lat, gdy wydał wszystkie oszczędności i otworzył franczyzową pizzerię pod szyldem New York Pizza Department.

mój franchising | 07.09.2018

Doświadczenie to za mało

Tomasz Mazurek mimo wieloletniego doświadczenia w branży wyposażenia wnętrz nie zdecydował się na samodzielne otwarcie sklepu. Wybrał franczyzę. Dlaczego?

mój franchising | 03.09.2018

Franczyzowe dwa w jednym

Marta Filipczak otworzyła lokal, łączący dwa koncepty franczyzowe: Western Tortilla i Coffeeloffee. Jak się sprawdza taka mieszanka?

mój franchising | 23.08.2018

Złote łuki dla wytrwałych

Waldemar Dziubiński dwa razy próbował dołączyć do sieci McDonald's. Wreszcie mu się udało i od marca jest pierwszym licencjobiorcą tej marki w Radomiu.

mój franchising | 02.08.2018

Nauczyciele zainwestowali w Brainy

Właściciele dwujęzycznej szkoły podstawowej z Częstochowy znaleźli sposób na rozwiązanie problemów dzieci i poszerzenie swojej oferty.

mój franchising | 27.07.2018

Zarobek na okrągło

Damian Chmielowiec i Filip Bachowski zainwestowali w koncept Lodolandia, bo firma zapewniła im sprawdzoną lokalizację. A także podsunęła pomysł, jak zarabiać przez cały rok.

mój franchising | 14.07.2018

Firma dla rolnika

Franczyza Grene to dobry biznes dla rolników. Takich jak Marcin Korba, który na początku tego roku zainwestował we własny sklep ze asortymentem rolniczym.

mój franchising | 07.07.2018

Specjalista potrafi lepiej

Moją przewagą nad konkurencją jest specjalizacja. Doceniają ją coraz bardziej świadome i wymagające klientki – mówi Martyna Błaszczyk, franczyzobiorczyni DepilConcept ze Szczecina.

mój franchising | 02.07.2018

Biznes dobrze wysmażony

Sylwia i Jakub Poradziszowie weszli w branżę, która była im zupełnie obca. Poszło im tak dobrze, że dziś prowadzą już dwa punkty z belgijskim frytkami.

mój franchising | 23.06.2018

W sieci raźniej

Po 10 latach samodzielnego prowadzenia biura podróży Joanna Klemiato dołączyła do sieci Travelplanet. Dlaczego?

mój franchising | 16.06.2018

Specjalista od cięcia

Przemysław Majewski miał dość pracy w korporacji. Rzucił etat i został franczyzobiorcą Expense Reduction Analysts. Czym się teraz zajmuje?

  pierwsza
  poprzednia
8
9
11
12
następna  
ostatnia