11.08.2004

Mr Hamburger prowadzi za rękę

Nie stać cię na McDonalda, a chcesz prowadzić klasyczny bar fastfoodowy?

Nic prostszego. Wystarczy zainwestować około 60 tys. złotych. Tyle bielski biznesmen Bogdan Laszczak zapłacił za wejście do sieci Mr Hamburger i uruchomienie baru. Wybór firmy był przypadkowy. Zależało mu na taniej franczyzie, ponieważ, jak twierdzi, to przedsięwzięcie o najmniejszym marginesie błędu. - Jestem laikiem, musiałem więc zapłacić za doświadczenie innych, które było dla mnie niezbędne - śmieje się Laszczak. Poszukiwał biznesu w branży gastronomicznej. Zapracowany przedsiębiorca z Bielska sam zwykle jada poza domem, dlatego podjął decyzję o wejściu do sieci barów z fast foodem.

Więcej: PROFIT, sierpień, 2004r.

Udostępnij artykuł

Komentarze na forum

0