21.10.2004

Yogen Fruz rozwija sieć lokali

Do 24 wzrosła liczba punktów gastronomicznych sieci Yogen Fruz.

We wrześniu rozpoczęło działalność 20-metrowe stanowisko wyspowe z pełnym asortymentem produktów w CH M1 w markach koło Warszawy. Kolejna cukiernio-lodziarnia o powierzchni 35 mkw. otwarta została pod koniec września w CH Wola Park w Warszawie. - Punkt na Woli będzie posiadał miejsca siedzące wewnątrz i przed lokalem - powiedziała "Nowościom Gastronomicznym" Paulina Kierczyńska, odpowiedzialna za rozwój sieci Yogen Fruz w Polsce.

Wiadomo już, że następne inwestycje zostaną zrealizowane do końca marca 2005r. - Finalizujemy umowy z dwoma franczyzobiorcami. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, następny punkt powstanie w rozbudowanej warszawskiej Promenadzie. Planujemy intensywny rozwój, ale jest on uzależniony od atrakcyjnych lokalizacji - dodała P. Kierczyńska.

Więcej: "Nowości Gastronomiczne", październik 2004r.

Udostępnij artykuł

Komentarze na forum

0