30.04.2009

Receptury sprawdzone we franczyzie

Chętnych na wędliny i przetwory wyprodukowane staropolskimi metodami nie brakuje, dlatego Bacówka otworzyła już swój szósty lokal.

Sieć sklepów posiada punkty franczyzowe w Krakowie, Brzesku, Tarnowie, Warszawie, Katowicach oraz ostatnio otwarty lokal w Świeradowie-Zdroju. Oprócz oferty wędliniarskiej Bacówka przygotowała również bogaty asortyment przetworów warzywnych i owocowych. Sklepy połączone są z częścią restauracyjną, która serwuje gorące posiłki przygotowane w piecu góralskim. Dania można spożywać na miejscu oraz zamawiać na wynos.

Klienci Bacówki mogą zrobić zakupy oraz skorzystać z części restauracyjnej sklepu.

- Chcemy aby klient wchodząc do sklepu Bacówki poczuł się jak w prawdziwej góralskiej izbie otoczony zapachem świeżo wypiekanych mięs oraz tradycyjnych smaków - mówi Janusz Szot prezes Bacówki.

Franczyzobiorca Bacówki może liczyć na pomoc sieci w zakresie doradztwa, materiałów reklamowych i aranżacji wnętrza. Szacowany koszt inwestycji to minimum 80 tys. zł. Lokal nie może być mniejszy niż 55 m2.

(dw)

Udostępnij artykuł

Komentarze na forum

0