Na wiosnę przybędzie naleśników

Obecnie w sieci Nasz Naleśnik działa 12 punktów.
Piątek
29.01.2010
Sieć Nasz Naleśnik powiększa się o kolejne placówki. Pierwsze otwarcia nastąpią już w lutym.
 

Obecnie w sieci Nasz Naleśnik działa 12 punktów, z których większość, bo aż 10, prowadzona jest przez franczyzobiorców. Firma ma też swoją placówkę w Cheltenham w Anglii. Już niebawem do sieci dołączą kolejne naleśnikarnie. Pierwsza, z sześciu nowych naleśnikarni, zostanie otwarta w lutym na warszawskim osiedlu Bemowo. Oprócz niej na przełomie marca i kwietnia w stolicy przybędą jeszcze dwa punkty Naszego Naleśnika. Nowe naleśnikarnie zostaną otwarte również we Włocławku, Szczecinie, Poznaniu, a na początku przyszłego roku do sieci dołączy naleśnikarnia w Radomiu.

- Od jakiegoś czasu nasza firma bardzo dynamicznie się rozwija. Na przestrzeni 2-3 miesięcy powstanie w całym kraju aż sześć nowych punktów, a to jeszcze nie koniec. Prowadzimy zaawansowane rozmowy z nowymi franczyzobiorcami, którzy są zainteresowani otworzeniem placówek Naszego Naleśnika w m.in. w Nowym Sączu i Wrocławiu - mówi Barbara Knap, menedżer ds. rozwoju sieci Nasz Naleśnik. - Zmiany zaszły też w menu Naszego Naleśnika. Pojawił się Express Nasz Naleśnik, danie serwowane głównie na wynos osobom spieszącym się. Niedługo swój debiut będzie miał też Pancake, podawany na słodko naleśnik amerykański. Oprócz tego klienci mogą wybierać spośród 79 różnych rodzajów naleśników.

Całkowite koszty otworzenia naleśnikarni Nasz Naleśnik wahają się w granicach 65-100 tys. zł, w zależności od wielkości i stanu lokalu. Opłata wstępna wynosi 15 tys. zł, a opłata miesięczna to 500 zł. Nasz Naleśnik przewiduje również opłaty na fundusz marketingowy w wysokości 1-2 proc. obrotu, ale będą one pobierane dopiero od momentu, gdy do sieci będzie należeć 15-20 punktów. Firma zapewnia pomoc w znalezieniu odpowiedniego lokalu oraz jego przystosowaniu do rozpoczęcia działalności i wyposażeniu. Lokal powinien mieć wielkość od 40 do 100 m2. Franczyzobiorca oraz jego pracownicy mają zapewnione bezpłatne szkolenie, które pozwoli sprawnie zarządzać prowadzoną naleśnikarnią. Nasz Naleśnik udostępnia także materiały reklamowe.

(mak)


ZOBACZ W KATALOGU

7th Street - Bar&Grill
A.Blikle
Bafra Kebab
Berlin Döner Kebap
Biesiadowo
Bike Café
Bistro Krówka i Połówka
Bobby Burger
BoBoQ
Burgerownie, Pizzerie, Trattorie, Kawiarnie
Carte d’Or Cafe
Chop Chop Lody Tajskie
Cleopatra
CoffeeFeel
Coffeeloffee
Coffeeshop Company
Columbus Coffee
Cools
Crazy Bubble
Crazy Piramid Pizza
Da Grasso
Dolce Lato, Gelato...The Italian way
Domino’s Pizza
Easy Beer
Easy Wine
Erbil Doner Kebab
Express Oriental
Fabryka Pizzy
Felix Chicken
Fornetti
Fresh Gelato
Gloria Jean’s Coffees
Gruby Benek
Jack’s Bar & Restaurant
Kebab King
Kiełbaskowo
Koku Sushi
Kołacz na okrągło
Krowarzywa
Kuchnia Marche
Lepione
Little Caesars Pizza
Lodolandia
Lodostrefa
Lody Bonano
Lody Mangatto
Lody Marsjano
Lody Przygoda & Lavazza
Lody Smaki Natury
Los Tacos
Makarun Spaghetti and Salad
McDonald’s
Meat & Fit – Slow Food
Mihiderka
Mini Melts
Ministerstwo Śledzia i Wódki
MOJITO LEMON
Mr Hamburger
Mr. Kebab
Naleśnikarnia Gramofon
New York Hot Dog
New York Pizza Department
Niko Spaghetti Bar
Olimp
Organic Coffee & more
Pan Naleśnik
Papa John’s Pizza
Pierogarnia Stary Młyn
Pijalnia Wódki i Piwa
Pijalnie Czekolady E.Wedel
Pizza Dominium
Pizzeria Stopiątka
Przystanek Pierogarnia
Red Hot Chicken
Restauracje Sphinx
Rybkodajnia
Sbarro
Setka Bar
Sevi Kebab
Shrimp House
So! Coffee
Stara Pączkarnia
Stava - niezawodne dowozy
Subway
Tel Aviv
Telepizza
Tutti Santi
U Lodziarzy Wytwórnia Lodów Polskich
Western Chicken
Western Tortilla
Willisch
Yogo Factory
Zapieksownia
Zdrowa Krowa Slow Food Fast
Z ogórem czy bez?

POPULARNE NA FORUM

Jaką gastronomię otworzyć przy trasie szybkiego ruchu?

Jakbyście myśleli o otworzeniu punktu gastronomicznego to przede wszystkim trzeba zainwestować w dobry sprzęt, tu już trzeba iść w jakość. Moja rodzina prowadzi...

41 wypowiedzi
ostatnia 24.06.2018
Hand Roll Tsuru Sushi co myślicie ?

Witam czy ktoś miał styczności z tym konceptem ?Ktos prowadzi taki punkt ?Lub posiada jakieś spostrzeżenia po spotkaniu z przedstawicielami tego konceptu ?

1 wypowiedzi
ostatnia 21.06.2018
Catering się opłata?

Słyszałem że catering okolicznościowy poznań jest rozwiązaniem niezwykle wygodnym, w sam raz dla zabieganych - nie trzeba robić zakupów ani gotować, otrzymujemy...

3 wypowiedzi
ostatnia 14.06.2018
Catering się opłata?

Pewnie że opłaca się prowadzić firmę cateringową, Mam znajomego który prowadzi, firmę Nelson - Catering & Events i mają bardzo dużo zamówień , na co dzień jak i...

3 wypowiedzi
ostatnia 13.06.2018
Jedzenie w dobrym miejscu

Lokalizacja jest bardzo ważna moim zdaniem, często widać że restauracje czy trucki z jedzeniem gdy stoją w słabym miejscu to mają mały ruch. Ostatnio w centrum...

3 wypowiedzi
ostatnia 13.06.2018
Jedzenie na zamówienie

Sprawdź sobie Pure&Fresh - catering dietetyczny, diety pudełkowe, dieta na życzenie. No ogólnie są świetni, jedzenie jest wręcz przepyszne. Biorę od nich pełną dietę...

21 wypowiedzi
ostatnia 11.06.2018
Catering się opłata?

Witam serdecznie. Od pewnego czasu już pracuję jako kucharz w firmie cateringowej Weranda - catering poznań . Rozmyślam nad założeniem własnej działalności właśnie w...

3 wypowiedzi
ostatnia 11.06.2018
McDonalds opinie o franczyzie

McDonald robi bardzo dobrą kawę. To im trzeba przyznać. ______________________ Praca licencjacka z marketingu

2 wypowiedzi
ostatnia 08.06.2018