Da Grasso współpracuje z Eurocashem

Franczyzobiorcy Da Grasso będą mogli korzystać w internetowego systemu zamówień.
Czwartek
06.10.2011
Spółka należąca do Grupy Eurocash zajmie się dostawą produktów spożywczych do pizzerii.
 

Spółka Dania Fast Food będzie dystrybutorem produktów spożywczych dla ponad 200 lokali wchodzących w skład sieci Da Grasso. Firma należąca do Grupy Eurocash działa na rynku od 20 lat i zajmuje się zaopatrzeniem punktów usługowych z branży HoReCa na terenie całej Polski. Dzięki podpisanej umowie franczyzobiorcy Da Grasso będą mogli realizować zamówienia do swoich restauracji w systemie on-line.

- Cenimy kontrahentów, którzy w sposób kompleksowy zaopatrzą wszystkie lokale w najwyższej jakości produkty. Ważne, by dostawcy wykazywali zrozumienie dla potrzeb naszych franczyzobiorców i dostosowywali się do sytuacji w branży – mówi Karolina Rozwandowicz, prezes zarządu Da Grasso Sp. z o.o.

Pod logo Da Grasso działają pizzerie, restauracje oraz lokale specjalizujące się w dostawie posiłków do domu klienta. Zależnie od wybranego konceptu cena licencji wynosi od 100 do 300 tys. zł.

(dw)


PRZECZYTAJ ARTYKUŁY

Przepisy na zysk /31.08.2018

Prezentujemy 25 sprawdzonych pomysłów na własny bar, pizzerię i lodziarnię. Zakładamy palarnię kawy, salon kosmetyczny, agencję ubezpieczeniową, sklep Żabki i blog modowy. W numerze bilet na Targi Franczyza gratis!

Da Grasso w natarciu /06.06.2018

W tym roku Da Grasso otworzyło już osiem nowych lokali. Do końca roku sieć chciałaby zawiesić szyld na kolejnych 10 pizzeriach.

Jak odnieść sukces we franczyzie? /01.06.2018

Planujesz inwestycję w biznes franczyzowy? Podpowiadamy czym się kierować, żeby wybrać właściwą franczyzę dla siebie i odnieść sukces w biznesie. Analizujemy czy bardziej opłaca się otworzyć firmę transportową, piwny ogródek, drukarnię internetową czy firmę produkującą pościel. Ponadto prezentujemy 15 sprawdzonych pomysłów na sklep odzieżowy znanej marki. Zdradzamy 10 najczęstszych błędów franczyzobiorców. Radzimy, jakie triki marketingowe opłaca się zastosować, żeby sprzedać więcej. Zbigniew Inglot opowiada nam jak z małej firmy rodzinnej zbudować koncern znany niemal na całym świecie.

Z drugiej strony franczyzy /04.12.2017

Tomasz Szadkowski przez długie lata kontrolował lokale Da Grasso. Aż w końcu postanowił sam otworzyć pizzerię we franczyzie.

Biznes dla dwojga /05.11.2016

Karolina i Dariusz Nowakowie prowadzą dwie pizzerie Da Grasso. Jak na zgodne małżeństwo przystało, obowiązkami podzielili się sprawiedliwie.

POPULARNE NA FORUM

Naleśnikarnia

Dobry pomysł, dużo ludzi lubi naleśnikarnie. Tu macie namiar na sprawdzonego dostawcę pieczarek: Lomania http://lomania.pl/ Od dawna zajmują się przetwórstwem...

5 wypowiedzi
ostatnia 21.09.2018
Dobre miejsce na pizzerię

Really I Appreciate The Effort You Made To Share The Knowledge. This Is Really A Great Stuff For Sharing. Keep It Up. Thanks For Sharing. Αληθινή Ιστορία...

1 wypowiedzi
ostatnia 21.09.2018
Sprzęt do knajpy

Akurat konkurencja jest taka sobie, bo mało który sklep jest w stanie zaoferować wyposażenie wysokiej jakości. Jeśli jednak liczysz na coś naprawdę solidnego, to postaw...

2 wypowiedzi
ostatnia 20.09.2018
Fast food na kółkach

A ja z kolei polecam Wam marven - https://marven.pl/Akcesoria/Alternatywne-metody-parzenia-kawy/Aeropressy

7 wypowiedzi
ostatnia 19.09.2018
Fast food na kółkach

Dobrego dnia, chcę Wam poradzić specjalne programy dla tego. Przedtem sam zajmował się podobnym biznesem i jak nikt inny znam się na tym. Teraz dosyć trudno konkurować...

7 wypowiedzi
ostatnia 18.09.2018
Fast food na kółkach

Dobrego dnia, chcę Wam poradzić specjalne programy dla tego. Przedtem sam zajmował się podobnym biznesem i jak nikt inny znam się na tym. Teraz dosyć trudno konkurować...

7 wypowiedzi
ostatnia 18.09.2018
Odsstapie

Witam, proszę o kontakt dziekuje Lukasz.

2 wypowiedzi
ostatnia 30.08.2018
Fast food na kółkach

Food truck jest obecnie bardzo popularny, gdzie się nie rozejrzymy, to tylko to jedzenie na kółkach.

7 wypowiedzi
ostatnia 28.08.2018