Poleć stronę: KFC po polsku
Adresat *
wpisz adres email odbiorcy
Nadawca *
wpisz adres email nadawcy
Wiadomość
możesz dopisać coś do wysyłanej wiadomości

26.05.2012

KFC po polsku

Western Chicken, polski fast food serwujący kurczaka w panierce, otworzy w Dzień Dziecka trzy lokale.

Restauracje Western Chicken specjalizują się w przygotowaniu kurczaka w panierce według własnego przepisu. Samo opracowanie receptury trwało kilka miesięcy, ale było warto, jak twierdza właściciele.
- Działalność na rynku gastronomiczny rozpoczęliśmy w pierwszym kwartale 2011 roku. Początkowy plan zakładał otworzenie jednego lokalu – wspomina Magdalena Szcześniak, właścicielka Western Chicken. - Nie spodziewaliśmy się, że po niespełna roku otworzymy trzy lokale franczyzowe oraz kolejny własny. W chwili obecnej mamy podpisane już kolejne cztery umowy na nowe placówki.

Kurczaki w panierce w restauracji Western Chicken.

Nowe restauracje w Olkuszu, Ostrowcu oraz Żywcu zostaną uruchomione 1. czerwca. Na koniec roku sieć chce zrzeszać 20 placówek.

Partnerem Western Chicken może zostać osoba dysponująca lokalem o powierzchni min. 50 m2 znajdującym się w centrum miasta lub galerii handlowej. Kapitał potrzebny do rozpoczęcia działalności pod szyldem sieci to ok. 40 tys zł. Opłata licencyjna, pobierana jednorazowo na początku współpracy ustalana jest indywidualnie. Uiszczając ją franczyzobiorca może liczyć m.in. na szkolenie pracowników, materiały reklamowe, know-how i rabaty u dostawców.

(boa)

KFC po polsku

Jeszcze nie ma żadnej wypowiedzi. Niech Twoja będzie pierwsza.

Forum 1847 tematów, 15453 wypowiedzi, 6042 użytkowników