Telepizza dotrzyma słowa

W Telepizzy, podobnie jak w całej Polsce, będziemy emocjonować się mistrzostwami. Dlatego w czasie EURO w naszych lokalach nie tylko będzie można zjeść pizzę, ale również napić się piwa i obejrzeć mecz. Iwona Olbryś, dyrektor generalny Telepizza Poland
Sobota
16.06.2012
Dyrektor polskiego oddziału Telepizzy twierdzi, że plan otwarcia siedmiu nowych lokali w tym roku jest realny.
 

Obejmując fotel prezesa polskiej Telepizzy Iwona Olbryś deklarowała, że jednym z jej priorytetów jest intensywny rozwój sieci restauracji przed EURO 2012. Siedem miesięcy po rozpoczęciu rządów podsumowuje dotychczasowe dokonania.

- Otwarcia nowych lokali to dla nas sprawa priorytetowa i realizujemy plan zgodnie z ustaleniami przyjętymi w tegorocznym budżecie. W lutym został otwarty lokal w Warszawie przy ulicy Obrzeżnej, kolejny będzie otwarty na przełomie lipca i sierpnia w Grudziądzu. Pozostałe otwarcia są zaplanowane w drugiej połowie roku – mówi szefowa sieci.

Zaznacza też, że rozmowy z kolejnymi potencjalnymi franczyzobiorcami są w toku, ale każda kandydatura poddawana jest dogłębnej analizie, a franczyzobiorcom aplikowane jest szerokie doradztwo biznesowe.

- Chodzi o to, nowo otwierane lokale mogły być przykładem sukcesu w naszej sieci - dodaje Iwona Olbryś.

Przed pierwszym gwizdkiem

Przygotowania do EURO 2012 objęły nie tylko powiększanie sieci, ale i przygotowanie całej gamy promocji.

- W Telepizzy, podobnie jak w całej Polsce, będziemy emocjonować się mistrzostwami. Dlatego w czasie EURO w naszych lokalach nie tylko będzie można zjeść pizzę, ale również napić się piwa i obejrzeć mecz – zapowiada Olbryś.

W ramach promocji „Mistrzowska oferta” do każdej pizzy zamawiający otrzyma w prezencie drugą taką samą gratis, a także popcorn oraz colę w promocyjnej cenie. Inną akcją dedykowaną kibicom jest obowiązujący od trzech miesięcy program „Kibicuj zażarcie”, w ramach którego klienci zbierają punkty i wymieniają je za zestaw z pizzą i piwem.

Dostawa z reklamą

Dla polskiego zarządu Telepizzy priorytetem jest dostawa pizzy do klienta – w tym segmencie sieć jest nad Wisłą liderem.

- Istotna pozostaje zarówno praca nad obsługą klienta oraz udoskonalanie naszych produktów. Zarówno poprzez poszerzanie menu, jak i współpracę z dostawcami składników nad podnoszeniem ich jakości – mówi Olbryś.

Prezes Telepizzy Polska stawia też na marketing. Chce, by serwowane klientom promocje były dopasowane do ich oczekiwań.

- Myślę tu zarówno o efektywności, jak też mierzeniu wyników używanych narzędzi komunikacji oraz wykorzystaniu całego potencjału naszych sił i środków – tłumaczy Iwona Oblryś.

Obecnie w Polsce działa 113 restauracji Telepizza, z czego 63 to placówki franczyzowe.

(gum)


POPULARNE NA FORUM

Lody idą w Polskę

Świetny pomysł, mam nadzieje, że takie lody znajdą się również w http://wadowice.biz

1 wypowiedzi
ostatnia 13.07.2018
Yerba MaTe

Cześć, mam pytanie o słynną Yerbe, czy ktoś z was pije może na forum sobie ? znalazłem fajny sklep https://ymt24.pl/ w którym mają wszystko co potrzebne do Yerba MaTe...

1 wypowiedzi
ostatnia 06.07.2018
Bar z kanapkami

Zdecydowanie odradzam SUBWAY jako sposób na biznes. Apeluję - omijajcie tę firmę z daleka! Zainwestowaliśmy wraz z mężem w działający lokal, który okazał się...

1 wypowiedzi
ostatnia 02.07.2018
Jaką gastronomię otworzyć przy trasie szybkiego ruchu?

Na pewno musi to być coś co można zjeść szybko i będzie pyszne :) _________________________________________ warzywa marynowane - http://rogowski.net.pl/warzywa-marynowane/

42 wypowiedzi
ostatnia 01.07.2018
Strona internetowe dla gastronomii i cateringu

Mojej firmie stronę internetowa robiła firma https://www.highland-soft.com/strony-internetowe-krakow/ . Zlecenie było zrealizowane bardzo dobrze.

40 wypowiedzi
ostatnia 29.06.2018
Subway - kanapki

Zdecydowanie odradzam SUBWAY jako sposób na biznes. Apeluję - omijajcie tę firmę z daleka! Zainwestowaliśmy wraz z mężem w działający lokal, który okazał się...

46 wypowiedzi
ostatnia 27.06.2018
Zdrowo i Zielono

A ja uwielbiam zielone koktajle. Pomagają mi w odchudzaniu, mają niezbędne składniki odżywcze, a poza tym lubię je. Szpinakowy koktajl smakuje mi najbardziej. Pyszny...

6 wypowiedzi
ostatnia 27.06.2018
Jaką gastronomię otworzyć przy trasie szybkiego ruchu?

Jakbyście myśleli o otworzeniu punktu gastronomicznego to przede wszystkim trzeba zainwestować w dobry sprzęt, tu już trzeba iść w jakość. Moja rodzina prowadzi...

42 wypowiedzi
ostatnia 24.06.2018