Odświeżony Mr Hamburger

Jednym z pierwszych barów Mr Hamburger, które zostały wyremontowane, był lokal w Sosnowcu.
Poniedziałek
13.08.2012
Fast foody w nowej odsłonie wchodzą do miast liczących 20 tys. mieszkańców.
 

Pierwsze dni sierpnia przyniosły otwarcia odświeżonych barów Mr. Hamburger. Zmianę wizualizacji przeszły jak na razie trzy bary – dwa w Sosnowcu i jeden w Dąbrowie Górniczej. W dalszej kolejności zaplanowano otwarcie lokalu w Rudzie Śląskiej, a docelowo remont przejdą pozostałe bary należące do sieci.

Pod logo Mr Hamburger działa 17 lokali z jedzeniem typu fast food, 12 z nich prowadzą franczyzobiorcy. Bary powstają najczęściej w miastach liczących 50 tys. mieszkańców. Niedawno firma zmieniła strategię otwarć i postanowiła wejść ze swoją ofertą do miast liczących nawet 25 tys. osób.

- Prowadzimy właśnie rozmowy z trzema potencjalnymi franczyzobiorcami. Na razie chcemy skupić się na rozwoju sieci na terenie woj. śląskiego, opolskiego i małopolskiego – mówi Dariusz Kozorowski odpowiedzialny za rozwój sieci Mr Hamburger. - Chcemy, aby działania podjęte pomiędzy nami a naszymi partnerami opierały się na jak najlepszych relacjach, takich, które udało się stworzyć wśród naszych pracowników. Rozwijając sieć franchisingową kierujemy się zasadą "Prowadzisz swój własny biznes, ale nie jesteś w nim sam"

Inwestycja we własny bar Mr Hamburger wynosi ok. 85 tys. zł. W tej kwocie zawarta jest opłata wstępna oraz wydatki na wyposażenie baru w niezbędny sprzęt, nie zawiera jednak kosztów adaptacyjnych lokalu. Bary Mr Hamburger powstają najczęściej w centrach handlowych i przy ruchliwych ulicach miast. W zależności od położenia lokale mają od 40 m w centrach handlowych, do 80 m2 w pomieszczeniach z salą jadalną.

Pierwszy bar Mr Hamburger powstał w Chorzowie w 1990 roku. Właścicielem marki jest firma Pakt, a zarządzaniem siecią i jej rozwojem od lipca tego roku zajmuje się wydzielona ze struktur firmy spółka Mr Hamburger.

- Stale poprawiamy i wzbogacamy nasze menu, które w obecnej chwili przybrało nowy, świeży wygląd. Opracowujemy nowe linie dań, takie jak: „Polskie Smaki” – przykładem jest kanapka z wysokiej jakości mięsa wołowego, smażonego bezpośrednio przed podaniem - opowiada Kozorowski.

(mak)


POPULARNE NA FORUM

Franczyza od McDonald’s

Hello, You are doing great job. Do you guys have any idea how to take franchise of Penn Station. Penn Station Menu is just awesome i am having great business opportunity please...

1 wypowiedzi
ostatnia 20.07.2018
Otwieramy kebab

Jeśli szukasz sprawdzonego sprzętu kuchennego, czy również innych elementów wyposażenia a nawet chemii profesjonalnej to sprawdź koniecznie GastroNet24. Pomimo ogromnego...

12 wypowiedzi
ostatnia 19.07.2018
Otwieramy kebab

The good prices and the great variety of homedepot.com/survey products characterize the franchises and branches of the store. The monthly online catalog offers discounts and...

12 wypowiedzi
ostatnia 18.07.2018
Otwieramy kebab

The good prices and the great variety of homedepot.com/survey products characterize the franchises and branches of the store. The monthly online catalog offers discounts and...

12 wypowiedzi
ostatnia 18.07.2018
Otwieramy kebab

The good prices and the great variety of homedepot.com/survey products characterize the franchises and branches of the store. The monthly online catalog offers discounts and...

12 wypowiedzi
ostatnia 18.07.2018
Lody idą w Polskę

Świetny pomysł, mam nadzieje, że takie lody znajdą się również w http://wadowice.biz

1 wypowiedzi
ostatnia 13.07.2018
Yerba MaTe

Cześć, mam pytanie o słynną Yerbe, czy ktoś z was pije może na forum sobie ? znalazłem fajny sklep https://ymt24.pl/ w którym mają wszystko co potrzebne do Yerba MaTe...

1 wypowiedzi
ostatnia 06.07.2018
Bar z kanapkami

Zdecydowanie odradzam SUBWAY jako sposób na biznes. Apeluję - omijajcie tę firmę z daleka! Zainwestowaliśmy wraz z mężem w działający lokal, który okazał się...

1 wypowiedzi
ostatnia 02.07.2018