Dr Bardadyn otwiera się na wiosnę

Najnowszy Salad & Cocktail Bar Dr Bardadyn został otwarty w Bytomiu.
Poniedziałek
06.05.2013
Zdrową żywność serwowaną w barach Dr Bardadyn będą mieli szansę spróbować mieszkańcy Śląska.
 

Chodzi oczywiście o liczbę barów ze zdrową żywnością działających pod logo Dr Bardadyn i serwujących posiłki zalecane w Diecie Strukturalnej wymyślonej przez dietetyka dr Marka Bardadyna. W pierwszych miesiącach tego roku został otwarty Salad & Cocktail Bar Dr Bardadyn w Bytomiu, który jest piątą placówka działającą w sieci. W maju mają dołączyć dwie kolejne, tym razem w Zabrzu i w Gdańsku, a po wakacjach specjałów z diety stworzonej przez dr Bardadyna będą mogli spróbować mieszkańcy Katowic, Lublina i Gliwic.

- Starannie dobieramy franczyzobiorców, którzy prowadzą bary Dr Bardadyn, dlatego nie mamy zaplanowanej dokładnej liczby lokali, które chcemy w tym roku otworzyć – mówi Aleksandra Urbańska, menadżer ds. franczyzy sieci Dr Bardadyn.

Oprócz rozwoju sieci barów ze zdrową żywnością w Polsce, lokale Dr Bardadyn będą pojawiać się również w Arabii Saudyjskiej i w Niemczech, gdzie firma znalazła już masterfranczyzobiorców i właśnie rozpoczyna budowę pierwszych barów.

Dr Bardadyn Salad & Coctail bar powstają najczęściej w częściach restauracyjnych w centrach handlowych. Koncepcję Barów Dr Bardadyn można zastosować jako uzupełnienie prowadzonej już działalności, na przykład z fitness klubem, gabinetem kosmetycznym. Do sieci mogą przystąpić również restauracje, które chciałyby uzupełnić swoją ofertę o potrawy z menu diety strukturalnej.

(mak)


Magdalena Krocz