Dr Bardadyn otwiera się na wiosnę
Chodzi oczywiście o liczbę barów ze zdrową żywnością działających pod logo Dr Bardadyn i serwujących posiłki zalecane w Diecie Strukturalnej wymyślonej przez dietetyka dr Marka Bardadyna. W pierwszych miesiącach tego roku został otwarty Salad & Cocktail Bar Dr Bardadyn w Bytomiu, który jest piątą placówka działającą w sieci. W maju mają dołączyć dwie kolejne, tym razem w Zabrzu i w Gdańsku, a po wakacjach specjałów z diety stworzonej przez dr Bardadyna będą mogli spróbować mieszkańcy Katowic, Lublina i Gliwic.
- Starannie dobieramy franczyzobiorców, którzy prowadzą bary Dr Bardadyn, dlatego nie mamy zaplanowanej dokładnej liczby lokali, które chcemy w tym roku otworzyć – mówi Aleksandra Urbańska, menadżer ds. franczyzy sieci Dr Bardadyn.
Oprócz rozwoju sieci barów ze zdrową żywnością w Polsce, lokale Dr Bardadyn będą pojawiać się również w Arabii Saudyjskiej i w Niemczech, gdzie firma znalazła już masterfranczyzobiorców i właśnie rozpoczyna budowę pierwszych barów.
Dr Bardadyn Salad & Coctail bar powstają najczęściej w częściach restauracyjnych w centrach handlowych. Koncepcję Barów Dr Bardadyn można zastosować jako uzupełnienie prowadzonej już działalności, na przykład z fitness klubem, gabinetem kosmetycznym. Do sieci mogą przystąpić również restauracje, które chciałyby uzupełnić swoją ofertę o potrawy z menu diety strukturalnej.
(mak)
ZOBACZ W KATALOGU
PRZECZYTAJ ARTYKUŁY
Od 300 do nawet 1,5 tys. sztuk – tyle pączków dziennie sprzedaje się w punktach Dobrej Pączkarni. Czy w takim razie pączki to opłacalny biznes?
Franczyzodawca Sayuri Sushi zapewnia, że restauracje pod tym szyldem są rentowne od pierwszego miesiąca działalności.
W ubiegłorocznym sezonie Lodolandia pobiła rekordy sprzedaży. Wśród franczyzobiorców marki jest dużo kobiet, które bardzo dobrze radzą sobie w biznesie.
– Sukces naszych lokali potwierdza słuszność idei otwierania wine barów, w opozycji do dużych restauracji z kartami win – mówi Piotr Stryszowski z Subtilité Wine&Bar.
Szwedzka marka Taco Bar chce wejść na polski rynek. Jakie warunki współpracy proponuje?
NAJCZEŚCIEJ CZYTANE
Żeby myśleć o otwarciu własnego McDonalda nie wystarczą tysiące ani setki tysięcy złotych . Potrzeba więcej. Ile? I co franczyzobiorca Złotych Łuków dostanie w zamian?
Już w serialu „Czterdziestolatek” Janusz Gajos żartował, że w Złotym Linie trzeba uważać na Rolexy, bo można zatracić się w zabawie. Tajniki tego sukcesu zdradza właściciel Złotego Lina, Jakub Olszewski.
Franczyza pojawiła się na polskim rynku wraz z upadkiem komunizmu, a dziś jest fundamentem rozwoju małej i średniej przedsiębiorczości. W 2023 roku chętni do założenia firmy mają do wyboru 1350 konceptów franczyzowych.
Targi Franczyza w Pałacu Kultury i Nauki to 3 dni spotkań biznesowych, 150 konceptów franczyzowych i kilka tysięcy przedsiębiorców zainteresowanych otwarciem własnej firmy pod znaną marką.
Aby zarobić, trzeba sprzedać rzecz należącą do klienta, którą czasowo przechowujemy, bo nie jest naszą własnością. Lombardy świetnie prosperują, a pożyczki pod zastaw są wysoko oprocentowane.
POPULARNE NA FORUM
Dolci Sapori - Mniami
Jestem również osobą poszkodowaną przez tą firmę 574 720 428
Biesiadowo
Tak patrzę i biesiadowo pisze że ma 119 lokali. Ale na ich stronie nie ma nawet 50
Kawiarnie Cafe Nescafe
Nie chciałabym tej franczyzy
McDonalds opinie o franczyzie
Ja bym pomyślała o tej franczyzie
Doświadczenia z Bafra Kebab
Witam wszystkich, zastanawiam się nad otwarciem punktu Bafry Kebab. Czytając komentarze w internecie mam mieszane odczucia. Czy ktoś się tym interesował? Otworzył? Jakie...
Własny, mobilny punkt gastronomiczny lody, gofry, granita - sprzedaż
Dzień dobry, Noszę się z zamiarem sprzedaży przyczepy (cesja leasingu) po franczyzie znanej jako Lodolandia. Jeśli jest ktoś zainteresowany to zachęcam do...
Sushi we franczyzie - przegląd sprawdzonych pomysłów na bines
Pytanie do Redakcji: Dlaczego na pasku reklamowym pojawiają się reklamy franczyzodawców którzy działają na granicy prawa, zawierają w umowach klauzule abuzywne, są...
Ile kosztuje McDonald's?
Ciekawe że budujesz restauracje za własne pieniądze ale zostaję własnością centrali