Bagietka jako danie główne

Franczyzodawca Bageterie Boulevard pomaga partnerom w zakresie: znalezienia odpowiedniej lokalizacji, zaprojektowaniu i wyposażeniu wnętrza, uzyskania wszystkich potrzebnych pozwoleń oraz przeszkolenia personelu.
Czwartek
27.06.2013
Pochodząca z Czech sieć barów z kanapkami Bageterie Boulevard otworzyła swój pierwszy lokal w Polsce.
 

Dwupiętrowa restauracja znajduje się w Warszawie w okolicy jednego z większych skrzyżowań - al. Jana Pawła II i al. Solidarności. To właśnie tam franczyzodawca Bageterie Boulevard zdecydował się uruchomić pierwszy bar z bagietkami w Polsce. Lokal działa niespełna tydzień. Plany sieci mówią na razie o otwarciach w Warszawie, gdzie docelowo ma funkcjonować 30 restauracji. To ambitny plan, biorąc pod uwagę, że samych McDonald'sów w stolicy jest ponad 40. Rozwój sieci ułatwi z pewnością możliwość otwarcia restauracji w różnych formatach - począwszy od sprzedaży "z okienka", przez lokale w galeriach handlowych, aż po pełnometrażowe lokale działające w najruchliwszych miejscach miasta. Po stolicy przyjdzie czas na inne duże miasta.

W sąsiedztwie warszawskiej restauracji BB działa bar z kebabami, włoska restauracja oraz McDonald's.
- Nie boimy się konkurencji, nasze kanapki przygotowywane są na miejscu ze świeżych składników i klienci to doceniają. W samych Czechach działa 20 Bageterie Boulevard. Najważniejsze w tym biznesie jest zaangażowanie w biznes, które jest cenniejsze od doświadczenia w gastronomii - mówi Karel Novosad, country manager BB.

Inwestycja w biznes wynosi średnio 130 tys. euro. W menu Bageterie Boulevard znajduje się kilkanaście rodzajów bagietek: z prosciutto, tuńczykiem, pomidorami i mozarellą podawanymi na białym lub pełnoziarnistym pieczywie. Oprócz oferty kanapkowej klienci mogą kupić kawę, deser oraz zupę dnia. Dla stałych bywalców sieć przygotowała program lojalnościowy, w którym po zakupie 5 bagietek kolejną można dostać za połowę ceny. Standardowa cena kanapek wynosi 11 zł.

(dw)


ZOBACZ W KATALOGU

7th Street - Bar&Grill
A.Blikle
Bafra Kebab
Berlin Döner Kebap
Biesiadowo
Bike Café
Bobby Burger
BoBoQ
Burgerownie, Pizzerie, Trattorie, Kawiarnie
Carte d’Or Cafe
Chop Chop Lody Tajskie
Cleopatra
CoffeeFeel
Coffeeloffee
Coffeeshop Company
Columbus Coffee
Cools
Crazy Bubble
Crazy Piramid Pizza
Da Grasso
Dolce Lato, Gelato...The Italian way
Domino’s Pizza
Easy Beer
Easy Wine
Erbil Doner Kebab
Express Oriental
Fabryka Pizzy
Felix Chicken
Fornetti
Frankie’s
Fresh Gelato
Gruby Benek
Jack’s Bar & Restaurant
Kebab King
Kiełbaskowo
Koku Sushi
Kołacz na okrągło
Krowarzywa
Kuchnia Marche
Lepione
Little Caesars Pizza
Lodolandia
Lodostrefa
Lody Bonano
Lody Mangatto
Lody Marsjano
Lody Przygoda & Lavazza
Lody Smaki Natury
Los Tacos
Mad Box
Makarun Spaghetti and Salad
McDonald’s
Meat & Fit – Slow Food
Mihiderka
Mini Melts
Ministerstwo Śledzia i Wódki
MOJITO LEMON
Mr Hamburger
Mr. Kebab
Naleśnikarnia Gramofon
New York Hot Dog
New York Pizza Department
Niko Spaghetti Bar
Olimp
Organic Coffee & more
Pan Naleśnik
Papa John’s Pizza
Pierogarnia Stary Młyn
Pijalnia Wódki i Piwa
Pijalnie Czekolady E.Wedel
Pizza Dominium
Pizzeria Stopiątka
Przystanek Pierogarnia
Red Hot Chicken
Restauracje Sphinx
Rybkodajnia
Setka Bar
Sevi Kebab
Shrimp House
So! Coffee
Stara Pączkarnia
Stava - niezawodne dowozy
Subway
Sztuka Maka
Tel Aviv
Telepizza
Tutti Santi
U Lodziarzy Wytwórnia Lodów Polskich
Western Chicken
Western Tortilla
Willisch
Yogo Factory
Zapieksownia
Zdrowa Krowa Slow Food Fast
Z ogórem czy bez?

POPULARNE NA FORUM

Gastronomię czeka świetlana przyszłość

Przy otwieraniu punktu gastronomicznego najważniejsza bedzie inwestycja w dobry sprzęt. My kupowaliśmy go w http://4gastro.pl/ Dostaniecie tam sprzęt, ale też w rgę...

21 wypowiedzi
ostatnia 27.05.2018
Jedzenie w dobrym miejscu

Jeżeli ktoś szuka fachowców z Wrocławia to polecam https://gastrodesign.pl . Wykonali mi projekt technologiczny - uczciwie, bez naciągania na sprzęty

2 wypowiedzi
ostatnia 23.05.2018
Jedzenie w dobrym miejscu

Projekt technologiczny jest często bagatelizowany a niektórzy nie zdają sobie sprawy z tego, że to przede wszystkim ułatwienie nie tylko dla wykonawców ale dla samego...

2 wypowiedzi
ostatnia 23.05.2018
Jaką gastronomię otworzyć przy trasie szybkiego ruchu?

Szybkie jedzenie, czyli coś z fast foodów. A jeśli decydujesz się na gastronomię przy trasie szybkiego ruchu, to warto postawić na system przywoławczy. W ten sposób...

40 wypowiedzi
ostatnia 22.05.2018
Pożyczki finansowe na poziomie nieba

Uwaga Sky Level Finance oferuje najlepsze opcje pozyczek mozliwych kredytobiorców. Oferujemy pozyczki i mozliwosci finansowe Na calym swiecie Jestesmy jednym z niewielu...

1 wypowiedzi
ostatnia 16.05.2018
zaklep.to - System rezerwacji stolików

Witam, chciał bym wam przedstawić projekt aplikacji do rezerwacji miejsc. Będzie ona wspierała wasze restauracje w odbieraniu rezerwacji o każdej porze. Zapraszam na...

1 wypowiedzi
ostatnia 13.05.2018
Lodziarnie na fali

Everything that is tonic, eco and carefully assembled is on top so nothing interesting. On Write my Essay the off chance that the dessert parade is extremely expected to get...

9 wypowiedzi
ostatnia 12.05.2018
Zdrowo i Zielono

Ja ostatnio zacząłem zdrowo się odżywiać i zakupiłem wiele produktów z Melvitu http://melvit.pl/p_kuskus-perlowy-4-x-80-g_419 Mają tam naprawdę szeroki wybór...

2 wypowiedzi
ostatnia 11.05.2018