01.01.2015

Lody Bonano Lody Bonano - prezentacja systemu

Mamy przepis na słodki biznes. Skosztuj naszej oferty i delektuj się zyskami...

LodyBonano to największa sieć franczyzowa lodziarni w Polsce.

Od 10 lat zajmujemy się sprzedażą lodów amerykańskich, (tzw. twardych świderków). Sprzedaż odbywa się z okienka, a klient ma do wyboru ponad 30 rodzajów lodów.

Obecnie działamy na terenie niemal całego kraju.

Jednostki własne – 2

Jednostki franczyzowe – 175

placówka Lody Bonano

Podstawowe wymagania sieci:

Lokal w centrum miasta lub galerii handlowej. Nie wymagamy doświadczenia. Chęć do podjęcia współpracy, zaangażowanie :)

Proponujemy cztery modele współpracy:

1. We własnym lub wynajętym lokalu o powierzchni od 10 do 25m2.

Rozwiązanie dla osób nie mających doświadczenia w branży gastronomicznej lub spożywczej. Preferowana lokalizacja: centrum miasta, przy głównej ulicy, przy deptaku, wszędzie tam, gdzie panuje duży ruch pieszych.

2. W istniejącym już miejscu z wykorzystaniem jak najmniejszej powierzchni lokalu już od 3m2.

  • Wariant dla osób posiadających pizzerię, restaurację, bar, sklep spożywczy itp. chcących poszerzyć swój asortyment o lody świderki.
  • Wymagany lokal z możliwością montażu okienka sprzedażowego.

3. Wyspa lodowa – nowość

Możliwość całorocznej sprzedaży. Wymagana powierzchnia ok 8m2 w galerii handlowej

4. Bonano Holiday. Nowość! Sprzedaż w miejscowościach typowo turystycznych już na 5 m2

Lody Bonano Dźwiżyno

Przewidywana suma inwestycji:

Lokal stacjonarny:

  • Nowa maszyna do lodów świderków marki Hard-Ice – 34 tys. zł netto (w zależności od aktualnych promocji. Możliwość rozłożenia płatności na raty, dzierżawy urządzenia lub wzięcia w leasing).
  • Przystosowanie lokalu  i menu – ok. 9-12 tys. zł netto.
  • Miesięczna opłata franczyzowa – 600 zł netto (płatne przez 6 miesięcy w sezonie letnim. Pierwsza opłata w miesiącu otwarcia).
  • Nie pobieramy opłaty licencyjnej.
  • Projekty reklam zewnętrznych gratis!!

Wyspa lodowa:

  • Nowa maszyna do lodów świderków marki Hard-Ice – 34 tys. zł netto (w zależności od aktualnych promocji. Możliwość rozłożenia płatności na raty, dzierżawy urządzenia lub wzięcia w leasing).
  • Stoisko do sprzedaży LodówBonano w galerii handlowej wykonywane jest przez franczyzobiorcę we własnym zakresie, na podstawie dostarczanych przez nasz projektów – ok. 28 tys. zł netto.
  • Miesięczna opłata franczyzowa – 400 zł netto przez cały rok. Pierwsza opłata w miesiącu otwarcia.
  • Nie pobieramy opłaty licencyjnej.
  • Projekty reklam zewnętrznych gratis!!

wyspa lodowa

Bonano Holiday:

  • Nowa maszyna do lodów świderków marki Hard-Ice – 34 tys. zł netto (w zależności od aktualnych promocji. Możliwość rozłożenia płatności na raty, dzierżawy urządzenia lub wzięcia w leasing).
  • Przystosowanie lokalu (budki) i menu – 6-10 tys. zł netto.
  • miesięczna opłata franczyzowa – 600 zł netto (płatne przez 3 miesiące w sezonie letnim).
  • Nie pobieramy opłaty licencyjnej.
  • Projekty reklam zewnętrznych gratis!!

Ze swojej strony zapewniamy:

  • wyłączność na dane miasto.
  • rozpoznawalny, zastrzeżony znak LodyBonano.
  • niespotykaną różnorodność lodów – aż 30 rodzajów.
  • know-how: wzory menu, receptury produktów, wzory materiałów reklamowych.
  • projekt technologii produkcyjnej dostosowany do potrzeb menu.
  • indywidualny projekt do celów sanitarnych.
  • niezawodne maszyny, sprawdzone w ponad 300 lodziarniach w Polsce i za granicą.
  • stałe doradztwo w rozwoju biznesu, doborze urządzeń gastronomicznych.
  • szkolenie pracowników w zakresie receptur i sprzedaży.
  • brak ukrytych opłat.

Przewidywany okres zwrotu inwestycji – od 2 do 5 miesięcy.

Wszystkich zainteresowanych prosimy o kontakt!!

Dane kandydata
Imię i nazwisko *
Miasto *
Telefon kontaktowy *
Email *
Dodatkowe informacje
Uwagi lub pytania
If you see this, leave this form field blank

Udostępnij artykuł