29.06.2016

Kebab KingKebab King - prezentacja systemu

Kebab King król kebabów!

Kebab King

Otwórz z nami swój królewski lokal.

Kebab King to dynamicznie rozwijająca się sieć restauracji z tradycyjną kuchnią kurdyjską, która działa na polskim rynku już od 6 lat i posiada 18 własnych lokali.

Chlubą naszej firmy jest bogaty wybór najwyższej jakości dań przygotowywanych z oryginalnych składników i przypraw, według sprawdzonych receptur w przystępnych cenach oraz wypieki z własnej piekarni na czele z baklawą i pieczywem.

Restauracje Kebab King to nowoczesne wnętrza, wzbogacone orientalnymi akcentami. Lokale znajdują się w prestiżowych lokalizacjach miast i galerii handlowych.

Dla wygody klientów zamówienia można składać także z dostawą, poprzez dedykowany portal zamówień on-line a także call center lub własną, bezpłatną aplikację na smartfony.

budynek Kebab King

Pierwsza Restauracja pod szyldem Kebab King została otwarta na początku 2010 roku w Warszawie, przy

Al. Jerozolimskich 42, jednej z głównych ulic w centrum miasta.

Lokal od początku czynny jest 7 dni w tygodniu, 24 godziny na dobę i cieszy się niezmiennie dużą popularnością. Na bazie sukcesu pierwszej restauracji powstawały kolejne, również zlokalizowane w ścisłym centrum Warszawy m.in. na ul. Chmielnej, Świętokrzyskiej i na Nowym Świecie.

Format doskonale sprawdził się również na dużych osiedlach mieszkaniowych Ursynów, Gocław, Bemowo czy Białołęka, a także w mniejszych miejscowościach na obrzeżach dużych aglomeracji takich jak Otwock czy Legionowo. Pierwszy lokal poza aglomeracją warszawską został otwarty w październiku 2012 roku we Wrocławiu. Kolejnym krokiem było otwarcie restauracji w strefach gastronomicznych galerii handlowych Janki, Targówek i Skorosze. Na warszawskim Ursynowie Kebab King prowadzi również sklep stacjonarny, oferujący wiele oryginalnych produktów z Bliskiego Wschodu, takich jak przyprawy, herbaty oraz słodycze.

Celem systemu franczyzowego jest zapewnienie zyskownej działalności wszystkich jego uczestników poprzez efektywną implementację modelu biznesowego oraz wdrożenie i przestrzeganie standardów sieci w oparciu o stały transfer wiedzy o prowadzeniu restauracji na bazie doświadczeń własnych, ale także pozostałych podmiotów działających pod wspólną marką Kebab King.

Kebab King

Osobom przedsiębiorczym, energicznym i nastawionym na sukces oferujemy pomoc i wsparcie:

  • na wszystkich etapach otwierania i prowadzenia restauracji pod silną i rozpoznawalną marką,
  • w znalezieniu i ocenie dogodnej lokalizacji restauracji Kebab King,
  • w przygotowaniu projektów aranżacji i wyposażenia lokalu,
  • w zdobywaniu wiedzy poprzez kompleksowe szkolenia właściciela i pracowników.

Zapewniamy:

  • dostęp do naszej bogatej wiedzy zdobytej dzięki prowadzeniu 18 restauracji własnych,
  • stale aktualizowany podręcznik operacyjny
  • regularne wizyty opiekuna z centrali systemu
  • udział w lokalnych i ogólnopolskich akcjach promocyjnych i reklamowych.
  • preferencyjne warunki współpracy ze sprawdzonymi dostawcami wyposażenia i zatowarowania,
  • narzędzia wspierające sprzedaż, takie jak własne call center, portal zamówień on-line oraz aplikację na smartfony,
  • gwarancję terytorialną.

Okres zwrotu inwestycji szacujemy na 12-36 miesięcy.

Zgłoszenie

Jeśli jesteście Państwo zainteresowani otwarciem własnej restauracji, zapraszamy do wypełnienia i wysłania ankiety lub kontakt z Grzegorzem Rodkiem, tel.: 692 29 49 59, email: franczyza@kebabking.com.pl.

Dane kandydata
Imię i nazwisko *
Miejscowość (lokalizacja placówki) *
Telefon kontaktowy *
Email *
Dodatkowe informacje
Ewentualne uwagi lub pytania
If you see this, leave this form field blank

Udostępnij artykuł