22.08.2016

Chilli MiliChilli Mili - prezentacja systemu

Otwórz swój własny lokal i serwuj najlepsze, chrupiące kurczaki.

NAJNOWSZE TRENDY

Restauracje oferujące dania z kurczaka cieszą się ogromną popularnością na świecie, a w ostatnich latach także i w Polsce. Chilli Mili to sieć lokali, których specjalnością są dania na bazie delikatnego mięsa kurczaka w amerykańskim stylu. W wyjątkowo chrupiącej, jedynej w swoim rodzaju panierce, której unikalny skład jest strzeżony patentem.

UNIKALNE PRODUKTY

Współpracując z Chilli Mili franczyzobiorca ma dostęp do profesjonalnie przygotowanych, oryginalnych produktów: marynat i panierki Holly Powder. To właśnie te produkty (sprzedawane z sukcesem wielu restauratorom w Polsce i na świecie), odpowiadają za wysoką i niezmienną jakość panierowanego mięsa. Przygotowane na bazie sprawdzonej receptury, dzięki wieloletniemu doświadczeniu producenta, gwarantują franczyzobiorcy grono zadowolonych klientów, a tym samym szybki zwrot z inwestycji

jedzenie Chilli Mili

WSPÓŁPRACA PARTNERSKA

Franczyzobiorcom oferowana jest współpraca partnerska. Główne korzyści to;

  • brak opłat franczyzowych oraz
  • możliwość prowadzenia lokalu pod nazwą własną.

Przedsiębiorca ma zapewnione pełne wsparcie na każdym etapie działalności; począwszy od doboru niezbędnych urządzeń, przygotowania zaplecza kuchennego, przez pomoc w kampanii marketingowej, skończywszy na szkoleniach personelu i zatowarowaniu lokalu. Franczyzobiorca otrzymuje także w pełni skomponowane menu wraz z przepisami na dania.

Wszystkie rozwiązania przygotowane są w kilku wariantach cenowych, a przedsiębiorca ma możliwość skorzystania z nich w dowolnym zakresie.

CO OFERUJEMY:

  • unikalną marynatę oraz panierkę do kurczaka Holly Powder;
  • kompletne menu wraz z recepturami;
  • szkolenia z przygotowania i serwowania wszystkich dań;
  • pełną listę materiałów niezbędnych do remontu oraz wystroju wnętrza w kilku wersjach cenowych (również pomoc projektanta wnętrz);
  • pomoc przy projektach technologicznych zaplecza kuchennego;
  • listę wyposażenia sprzętu kuchennego oraz sprzętu drobnego;
  • materiały promocyjne przekazane w edytowanych plikach (np. ulotki na otwarcie, plakaty, karty menu);
  • możliwość skorzystania z nazwy i  logo Chilli Mili lub możliwość prowadzenia lokalu pod nazwą własną;
  • umożliwiamy dużą swobodę działania;
  • brak opłat franczyzowych.

WYMAGANIA:

  • Przewidywana suma inwestycji to min. 20- 40 tys. w zależności od stanu technicznego lokalu
  • Lokal ok. 40 m2  i więcej lub food truck
  • Nie wymagamy doświadczenia w gastronomii, oferujemy profesjonalne wsparcie oraz szkolenia

burger Chilli Mili

Więcej informacji

Beata Terlikowska + 48 668 202 536
Małogrzata Denisiewicz + 48 604 937 261
e-mail: kontakt@chillimili.pl
Zapraszamy również na nasze strony internetowe www.chillimili.pl i www.hollypowder.pl

Dane kandydata
Imię i nazwisko *
Miejscowość (lokalizacja placówki) *
Telefon kontaktowy *
Email *
Dodatkowe informacje
Ewentualne uwagi lub pytania
If you see this, leave this form field blank

Udostępnij artykuł