USŁUGI

gastronomia | 17.04.2024

Kto nie ryzykuje, nie pije szampana

Paweł Kamiński był pierwszym franczyzobiorcą Cofix. Dziś prowadzi już trzy kawiarnie marki i zdobył tytuł TOP Franczyzobiorcy na zeszłorocznych Targach Franczyza.

Paweł Kamiński był pierwszym franczyzobiorcą Cofix. Dziś prowadzi już trzy kawiarnie marki i zdobył tytuł TOP Franczyzobiorcy na zeszłorocznych Targach Franczyza.

edukacja | 11.04.2024

Czas na technologię

Edu3Dkacja pokazuje dzieciom, jak korzystać z nowych technologii. Czy na prowadzeniu takich zajęć można zarobić?

usługi dla biznesu | 10.04.2024

Korzystny dodatek do biznesu

Biuro finansowo-ubezpieczeniowe, które dodatkowo oferuje tłumaczenia może być dobrym pomysłem na biznes. Przekonał się o tym Enis Akova.

nieruchomości | 04.04.2024

Myśl, zarabiaj, walcz z systemem

Rozmowa o pieniądzach i o życiu. Według rentiera i biznesmena Kuby Midela to nieprawda, że każdy może być zwycięzcą. I tylko idiota myśli: nie mogę się przewrócić.

nieruchomości | 04.04.2024

Od przypadku, do sukcesu

Partnerzy Metrohouse z Bielska szybko zyskali rozgłos w całej sieci. Jaki projekt zapewnił im popularność?

gastronomia | 02.04.2024

Felix Chicken chce przyspieszyć

Felix Chicken nastawia się na mocną ekspansję. Franczyzobiorcom proponuje kilka formatów lokali.

gastronomia | 30.03.2024

Z Kanady do Polski Stopiątką

Tommy Żelazny, franczyzobiorca Stopiątki pokazuje, że czasem aby odnaleźć swoje miejsce, trzeba wrócić do korzeni.

beauty i fitness | 29.03.2024

Franczyzodawca z własną produkcją kosmetyków

Palarnia Zdrowych Kaw oraz linia kosmetyków i peelingów kofeinowych dr Martyny Buchalskiej to nowość w salonach Orient Massage i Thai Organic.

gastronomia | 27.03.2024

Zarobek na sprzedaży pączków

Od 300 do nawet 1,5 tys. sztuk – tyle pączków dziennie sprzedaje się w punktach Dobrej Pączkarni. Czy w takim razie pączki to opłacalny biznes?

gastronomia | 25.03.2024

Otwieramy restaurację sushi

Franczyzodawca Sayuri Sushi zapewnia, że restauracje pod tym szyldem są rentowne od pierwszego miesiąca działalności.

gastronomia | 22.03.2024

Biznes, który daje wolność

W ubiegłorocznym sezonie Lodolandia pobiła rekordy sprzedaży. Wśród franczyzobiorców marki jest dużo kobiet, które bardzo dobrze radzą sobie w biznesie.

edukacja | 21.03.2024

Kto może założyć szkołę tańca?

Nie trzeba być zawodowym tancerzem, żeby móc prowadzić szkołę tańca. Ale na pewno trzeba mieć smykałkę do biznesu. Obejrzyj program "Firma" i poznaj tajniki tanecznego biznesu.

gastronomia | 18.03.2024

Szwedzka franczyza chce do Polski

Szwedzka marka Taco Bar chce wejść na polski rynek. Jakie warunki współpracy proponuje?

usługi dla biznesu | 13.03.2024

Sprzedać – jak to łatwo powiedzieć

Czy sprzedaż zawsze musi być nachalna? Jak skonstruować efektywny dział sprzedaży we własnej firmie opowiada Andrzej Twarowski z Sandlera, specjalista ds. szkoleń ze sprzedaży.

gastronomia | 12.03.2024

Wine bar we franczyzie

– Sukces naszych lokali potwierdza słuszność idei otwierania wine barów, w opozycji do dużych restauracji z kartami win – mówi Piotr Stryszowski z Subtilité Wine&Bar.

finanse i bankowość | 11.03.2024

Licencje na biznes w finansach

Już za kilka dni Targi Franczyza na PGE Narodowym. Wśród pomysłów na biznes będą tam m.in. te ze świata finansów.

beauty i fitness | 04.03.2024

Palarnie kaw w salonach masażu

Franczyzodawca Orient Massage i Thai Organic uruchamia Palarnię Zdrowych Kaw. Wkrótce w salonach masażu będzie można napić się prozdrowotnej kawy o dużej zawartości polifenoli i antyoksydantów.

gastronomia | 04.03.2024

Gastronomia na Targach Franczyza

Na Targach Franczyza 15 i 16 marca nie zabraknie gastronomii. I tej sezonowej, i tej całorocznej.

gastronomia | 03.03.2024

Ile zarobisz na kebabie?

– Nasz koncept franczyzowy to biznes z niską kwotą wejścia – mówi Michał Kłusek, franczyzodawca AM AM Kebab.

2
3
4
5
następna  
ostatnia