USŁUGI

z kraju | 28.08.2018

Franczyzowa ekspansja

Sweet Gallery, właściciel trzech konceptów gastronomicznych, chce w ciągu dwóch najbliższych lat zbudować sieć, liczącą tysiąc punktów. Oczywiście za pomocą franczyzy.

z kraju | 28.08.2018

Biznes dobrze policzony

AMAKids proponuje franczyzobiorcom prowadzenie zajęć matematycznych, opartych na oryginalnej metodzie. I obiecuje szybki zwrot z inwestycji.

pytanie tygodnia | 27.08.2018

Hossa potrwa długo

Zawód pośrednika nieruchomości cieszy się coraz większym prestiżem – mówi Jakub Rawski, dyrektor ds. franczyzy Zachód Nieruchomości.

z kraju | 27.08.2018

Franczyza ze smakiem

Pomysłodawcy Sevi Kebab dzielą się z franczyzobiorcami przepisami na tureckie dania i na prowadzenie firmy.

z kraju | 24.08.2018

Licencja bez glutenu

Bistro połączone z piekarnią, na dodatek serwujące bezglutenowe produkty – to pomysł na biznes pod szyldem Zdrowa Micha. Gdzie się może sprawdzić?

mój franchising | 23.08.2018

Złote łuki dla wytrwałych

Waldemar Dziubiński dwa razy próbował dołączyć do sieci McDonald's. Wreszcie mu się udało i od marca jest pierwszym licencjobiorcą tej marki w Radomiu.

z kraju | 20.08.2018

Bąbelki we franczyzie

Stoisko z azjatycką herbatą to wydatek rzędu 35 tys. zł. Podobno może zwrócić się bardzo szybko.

z kraju | 20.08.2018

Plan z dużym rozmachem

Franczyzodawca Xtreme Fitness Gyms ma ambitne plany. W ciągu czterech lat chce otworzyć sto klubów.

z kraju | 17.08.2018

Burgerownia w optymalnym rozmiarze

Wegańskie burgerownie pod szyldem Krowarzywa można otwierać w trzech formatach. Ile trzeba zainwestować?

z kraju | 14.08.2018

Znana marka ogłasza odwrót

Dunkin Donuts po raz drugi wycofuje się z Polski. Zamyka ostatnie trzy lokale nad Wisłą.

pytanie tygodnia | 12.08.2018

Trzy kroki przed konkurencją

– Partnerem do rozmów jest dla nas każdy, ale franczyzobiorcami mogą zostać nieliczni – mówi Leszek Michniak, prezes grupy WGN.

z kraju | 09.08.2018

Moto-usługi z internetu

Platforma Autobooking.com łączy właścicieli samochodów i firmy, które oferują usługi, związane z obsługą i naprawą pojazdów. Jak może na tym zarobić franczyzobiorca?

z kraju | 08.08.2018

Apetyt na burgery

Zdrowa Krowa otworzyła w tym roku już trzy lokale. Inwestycja w burgerownię to wydatek rzędu 200 tys. zł.

z kraju | 07.08.2018

Zyski z rabatów

Właściciel konceptu Rabatem.pl twierdzi, że partnerzy sieci mogą zarobić miesięcznie nawet kilkanaście tysięcy złotych. Co trzeba zrobić, by osiągnąć taki zysk?

z kraju | 03.08.2018

Pieniądze w dostawie

Stava chce otworzyć oddziały franczyzowe w największych polskich miastach. Ile trzeba zainwestować w firmę, oferującą usługi gastrokurierów?

pytanie tygodnia | 02.08.2018

Wierni krewetkom

– Zauważyliśmy pojawienie się bezpośredniej konkurencji, ale jak dotąd są to tylko pojedyncze bary – mówi Maciej Frymar, współwłaściciel Shrimp House.

mój franchising | 02.08.2018

Nauczyciele zainwestowali w Brainy

Właściciele dwujęzycznej szkoły podstawowej z Częstochowy znaleźli sposób na rozwiązanie problemów dzieci i poszerzenie swojej oferty.

z kraju | 31.07.2018

Zjedzona Telepizza

Spółka AmRest podpisała umowę zakupu 100 proc. udziałów w Telepizza Polska. Łączna cena transakcji to ok. 8 mln euro. Co dalej z franczyzobiorcami Telepizzy?

z kraju | 30.07.2018

Krewetki według przepisu Ślązaków

Właściciele Kreweta Tempura Bar startują z franczyzą. Zapewniają, że lokal pod ich szyldem można otworzyć już za 55 tys. zł.

mój franchising | 27.07.2018

Zarobek na okrągło

Damian Chmielowiec i Filip Bachowski zainwestowali w koncept Lodolandia, bo firma zapewniła im sprawdzoną lokalizację. A także podsunęła pomysł, jak zarabiać przez cały rok.

1
3
4
5
następna  
ostatnia