USŁUGI

usługi dla biznesu | 16.09.2023

Z banku do marketingu

Kamil Pilny rzucił pracę w banku, żeby zostać partnerem Ad Awards. Jak mu idzie biznes?

beauty i fitness | 15.09.2023

Franczyzodawca wprowadza pro’kosmetyki

Franczyzodawca Orient Massage & Thai Organic wprowadza własną linię profesjonalnych pro'kosmetyków do masażu z właściwościami odżywczymi, leczniczymi oraz pielęgnacyjnymi.

edukacja | 13.09.2023

Zarabiamy na warsztatach kulinarnych

Kulinarne Poddasze organizuje warsztaty kulinarne dla dzieci i dorosłych. Teraz chce podzielić się z franczyzobiorcami swoim pomysłem na biznes.

gastronomia | 11.09.2023

Nowa marka pizzerii we franczyzie

Salsiccia ma już trzy lokale własne w Warszawie. Teraz startuje z franczyzą.

nieruchomości | 09.09.2023

Biuro nieruchomości we franczyzie

Sieć nieruchomości Express House niedawno przedstawiła ofertę współpracy a już dopina pierwsze umowy z partnerami.

edukacja | 08.09.2023

Logika pomaga w zarabianiu

Akademia Superminds chce rozwijać się najchętniej w miejscowościach liczących powyżej 30 tys. mieszkańców. Kto może prowadzić taki biznes?

gastronomia | 05.09.2023

Biznes ze smakiem

We franczyzowe pizzerie Da Grasso zainwestowało prawie 200 franczyzobiorców i norweski koncern Orkla. Co zobaczyli w tym biznesie? Rozmawiamy z Magdaleną Piróg, prezes zarządu sieci Da Grasso.

gastronomia | 30.08.2023

Biznes blisko domu

Wystarczy 15 tys. zł wkładu własnego, aby otworzyć biznes pod marką Bafra Kebab. Punkt z kebabem można otworzyć nawet w miejscowości liczącej 5 tys. mieszkańców, gdzie jest mała konkurencja. Kto może zostać franczyzobiorcą marki?

gastronomia | 28.08.2023

Japońskie combo

W niecałe dwa lata Marcin Winkel otworzył cztery lokale Sushi Kushi i Ramen Shop.

beauty i fitness | 26.08.2023

Inwestujemy w salon tatuażu

Franczyzobiorca Mistrzów Tattoo już po drugim miesiącu działalności zaczął zarabiać. Jak dzisiaj idzie mu biznes?

finanse i bankowość | 24.08.2023

Biznes, który się liczy

O tym jaka powinna być dobra franczyza bankowa opowiada Sławomir Makowski, dyrektor ds. strategii i rozwoju sieci agencyjnej Alior Banku.

gastronomia | 22.08.2023

Burgery od Sfinksa

Ofertę The Burgers można dołączyć do już działającej restauracji lub uruchomić pod tą marką samodzielny lokal.

gastronomia | 21.08.2023

Nowy kebab we franczyzie

Carat Kebab to nowa marka franczyzowa w segmencie kebabowni. Czym chce się wyróżnić na rynku?

gastronomia | 20.08.2023

Ramen zachwycił Polaków

Japoński rosół robi furorę na rynku, a co za tym idzie, przybywa też restauracji serwujących ramen. Czy jest jeszcze miejsce na kolejne?

finanse i bankowość | 17.08.2023

Franczyzobiorca z ambicjami

Marek Szczyrbaty zajmuje się franczyzą bankową od ponad trzech lat. W tym czasie jego sieć urosła do siedmiu placówek partnerskich VeloBanku rozproszonych w czterech województwach.

nieruchomości | 14.08.2023

Nowy kredyt rozruszał rynek

– Bezpieczny kredyt 2 proc. ożywił rynek nieruchomości – mówi Mateusz Pawełek, dyrektor operacyjny w Power Holding.

edukacja | 14.08.2023

Angielski potrzebny od zaraz

Świat otworzył się na współpracę międzynarodową, dlatego potrzeba znajomości języków obcych jest coraz większa. Korzystają na tym właściciele szkół językowych.

gastronomia | 11.08.2023

Dobrze wybrać franczyzę

Oles Lozghachov bardzo starannie podszedł do wyboru franczyzodawcy. Czym uwiódł go koncept Cukrem i Solą?

beauty i fitness | 10.08.2023

Mniejsza dostępność, wyższa opłata

Gabinetów Studia Figura jest już w Polsce ponad 420. Zaczyna powoli brakować wolnych lokalizacji na kolejne placówki, dlatego franczyzodawca planuje podnieść wysokość opłaty wstępnej.

usługi dla biznesu | 09.08.2023

Franczyza na usługach biznesu

Usługi dla przedsiębiorców nie zwalniają tempa. Firmy potrzebują m.in. dobrego marketingu i reklamy.

  pierwsza
  poprzednia
4
5
7
8
następna  
ostatnia