Poleć stronę: Pośrednictwo kredytowe - z którą firmą podjąć współpracę?
Forum: Pośrednictwo kredytowe - z którą firmą podjąć współpracę?
- strona:
- pierwsza
- poprzednia
- ...
- 2
- 3
- 4
03.03.2009Waldemarwypowiedź: 1*.254.153.225 |
Mam pytanie.Czy ktoś może mi powiedzieć o firmie INTAX.Czy to się opłaca? |
24.06.2009Adusiawypowiedź: 1*.dynamic.gprs.plus.pl |
Mam pytanie, czy ktoś wie jaki program komputerowy używany jest do pośrednictwa kredytowego, tak aby móc porównać ofertę kilku towarzystw. i ewentualnie , gdzie można go nabyć Pozdrawiam. |
25.06.2009kysawypowiedzi: 19*.glubczyce.vectranet.pl |
Wszystkie banki mają podobną aplikację, z którą łączysz się poprzez internet. Takwięc do pośrednictwa potrzebnyjest tylko komputer z łączem internetowym i tyle. |
06.04.2010pasikonikwypowiedzi: 40*.internetdsl.tpnet.pl |
Czy jest sens ekonomiczny założenia biura kredytowego w obecnym momencie. Do wynajęcia jest lokal który leży przy głównym ciągu komunikacyjnym miasta, za stosunkowo przyzwoite pieniądze. Interesują mnie takie kwestie; -czy można na tym zarobić( nie muszą być kokosy, powiedzmy dobra pensja) -czy skupić się na kredytach gotówkowych czy może hipoteki -czy polecacie współpracę z większymi pośrednikami czy umowy bezpośrednio z bankami -kogo możecie polecić do współpracy -jakie banki na daną chwilę należy mieć w swojej ofercie
Dziękuję za odpowiedzi |
06.04.2010Qarkwypowiedzi: 55*.multimo.pl |
Stare biura kredytowe, nawet te dysponujące bazą zadowolonych klientów, ledwo przędą, więc zakładanie takiego biznesu w tych czasach kojarzy mi się z próbą samobójczą. Trzeba jeszcze wspomnieć o rychłym wprowadzeniu rekomendacji T. |
07.04.2010Doradca Hipotecznywypowiedzi: 16*.33.160.75 |
Otwórz biuro TYLKO z kredytami hipotecznymi. Specjalizacja ma sens. Jesli mieszkasz w mieście do 150.000zl to tym bardziej - im mniejszy rynek, tym mniej dobrych doradców hipotecznych, a potrzeby w narodzie te same co w Warszawce, czy innym Poznaniu. Wiem to z autopsji... ;) Pozdrawiam! |
07.04.2010pasikonikwypowiedzi: 40*.internetdsl.tpnet.pl |
Dzięki za odpowiedź,
A jak z współpracą z bankami samodzielne podpisywanie umów, czy może współpraca z większym partnerem, lub z którymi bankami należy współpracować? |
08.04.2010Doradca Hipotecznywypowiedzi: 16*.254.178.167 |
Polecam credithouse.pl - kilkanaście banków w ofercie, dobre prowizje dla partnerów, uczciwość i rzetelność w rozliczeniach, dobre narzędzia, niskie koszty wejścia. Pozdrawiam!
|
28.07.2010Tomasz Wwypowiedź: 1*.adsl.inetia.pl |
Witam, |
28.07.2010yavorwypowiedzi: 32*.toya.net.pl |
ten sam post co na biznesforum ;) |
- strona:
- pierwsza
- poprzednia
- ...
- 2
- 3
- 4
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.