Poleć stronę: Groszek
Forum: Groszek
05.11.2002Wiesiek*.visp.energis.pl |
Kto wie cos o sieci sklepów Groszek .
|
19.11.2003luki*.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl |
Mam zamiar wstąpić do sieci sklepów "Groszek" i poszukuje jakichkolwiek informacji na temat tej sieci... |
20.11.2003Wiesiek*.tarman.pl |
cze nie jestem członkiem tej sieci ale w ubiegłym roku miałem chec wstapnienia do niej był u mnie z wizytą nawet przedstawiciel tej sieci ale po mojej głębszej analizie nie zdecydowałem sie na ta siec ,działam sam jak na razie co prawda dalej rozgladam się za jakąś siecia ale nie napalam sie jak chcesz wiedziec cos więcej to napisz na mój adres możesz podac tez numer gg |
23.11.2003Anonim*.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl |
No właśnie!
|
10.11.2004wiesiek*.117.128.97 |
Szukam osób które były albo które sa w sieci Groszek,mam zamiar wstapic do groszka i chciał bym sie o tej sieci cos dowiedzieć więcej nie tylko to co powie mi przedstawiciel. |
11.11.2004Magikwypowiedzi: 374*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
Cześć, a z jakiego miasta jesteś bo w Krakowie to slabo im idzie, a znam lepszy system. Pozdrowionka :) |
02.12.2004lavaawypowiedzi: 2*.trustnet.pl |
to zdradz nam ten lepszy system,bo tez jestem zainteresowany tematem.. |
02.12.2004Magikwypowiedzi: 374*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
W polskich systemach franszyzowych biorca płaci dawcy prowizje od obrotu, zakupu lub ustaloną kwotę np. co miesiąc jakaś opłata. Ja płace opłatę frszszyzową dopiero wtedy, kiedy nasz wspólny biznes wyprodukuje zysk i z tego zysku opłacam franszyzę. W tej wersji dawca jest głęboko zainteresowany, aby biorca miał zysk, bo tylko wtedy on też ma zysk. Bardzo prosto to opisałem, jeśli masz pytania to zapraszam na GG: 247094 lub mail z forum.
|
22.06.2005Redakcjawypowiedzi: 259*.profitsystem.pl |
Szanowni Forumowicze!
|
06.10.2011Laser26wypowiedzi: 5*.252.244.16 |
Treść wypowiedzi |
06.10.2011Laser26wypowiedzi: 5*.252.244.16 |
Wyszedłem z tej sieci .... ufff Ta cieć nic nie daje żadnego wsparcia |
26.03.2012Laser26wypowiedzi: 5*.252.244.16 |
Osobiscie przestrzegam wszystkich przed przystąpieniem do tej sieci. Bylem franczyzobiorcą tego nieuczciwego Twora. jedyna pamiątka jaka po groszku mi pozostała to zapłata 10 000 zł kary za naruszenie jednego z punktow sprytnej umowy franczyzowej. głównym celem tej sieci jest pompowanie sprzedaży ich hurtowni zapewne wiecie jakich :) na początku dużo obiecują abyś tylko do nich przystapił......... i cię mają wypracowujesz obroty robisz gazetki a z tego co wypracowałeś jakieś 70 - 80 % przejmuje centrala jeśli chcecie wiecej informacji : mój email stokowskik@gmail.com
|
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.