Poleć stronę: Okay Multibrand - opinie
Adresat
wpisz adres email odbiorcy
Nadawca
wpisz adres email nadawcy
Wiadomość
możesz dopisać coś do wysyłanej wiadomości

Forum: Okay Multibrand - opinie

06.11.2010
wypowiedzi: 2
*.dyn.optonline.net

Jestem zainteresowana sklepem okey ,chcialam sie dowiedziec czy ktos z Was juz otworzyl ten sklep , interesuja mnie jakie koszty poniesliscie przy otwarciu sklepu i przy jakiej powierzchni? i czy to byla dobra decyzja?

15.07.2011
wypowiedź: 1
*.internetdsl.tpnet.pl

witam

Tak czytam te wasze posty i nie mogę powstrzymać się od śmiechu...zwłaszcza kobiety zauważyłem sobie "radzą" ;)

Ale do sedna...tez byłem w takim położeniu szukając informacji ale forum nie jest od tego by pytać się o warunki współpracy bo nikt wam tego tu nie udzieli (klauzura poufności podpisywana przy umowie). Chcecie poznać warunki współpracy zadzwońcie do centrali i osoby która się tym zajmuje.

Jeśli chodzi o OKAY uważam ze maja bardzo dobrą oferte (współpracuje z nimi) ceny ciuchów sa ok oczywiście ciuchy markowe zamawiamy towar przez swpje inwidualne konto (nie ma przymusu jeździć do centrali firmy po towar. Współpraca układa sie dobrze i jesteśmy z niej zadowoleni. Resztę informacji uzyskacie w centrali.

A co do rynku hmm zróbcie badanie, prześlecie trendy waszym mieście zrobić ankiety. A najważniejsze zobaczyć trzeba co ma konkurencja i w jakich cenach obserwować podobne sklepy jaki maja ruch.

Rynek w Polsce jest ciężki bo i ludzie kasy nie maja  z dużo, konkurencja jest duża (odzież chińska tanio kupowana) konsumenci są bardzo wybredni. Ja osobiście przekonałem do siebie i do Okaya ludzi z mojego miasta i widzę ze grono klientów do mnie wraca i są zadowoleni z zakupów.

Wiąże się to z niestety dużym poświęceniem oraz praca i reklamą.

P.S. jako ze jest to nowa w miarę marka nie rozpoznawalna początki są ciężkie. By przyciągnąć nowych potencjalnych klientów potrzebna jest dobra reklama. Na szkoleniu w centrali poznacie tajniki psychologii jak wpływać na potencjalnych klientów. Przydaje się ;)

Życze powodzenia

28.02.2012
wypowiedzi: 4
*.ambit24.net

Witam, chciałbym zapytać czy ktoś z Państwa korzysta z aromamarketingu?? Interesuje mnie wprowadzenie zapachu do mojego sklepu, czytalem sporo na ten temat i podobno efekty są bardzo pozytywne ale wczesniej chciałbym dowiedzieć się czegos od was. Zainteresowany jestem współpracą z firmą reima.

23.03.2012
wypowiedzi: 6
*.warszawa.mm.pl

Najlepiej przekonać się na własnej skórze (nosie) i sprawdzić jak to jest w sklepach, gdzie aromamarketing jest stosowany czyli sprawdzić w zakładce klienci firmy: polecam tekst - http://franchising.pl/abc-firma/4838/zapach-wciaga/
a co do kontaktów z franczyzobiorcami, to lepiej dzwonić / odwiedzać tych, którzy weszli do sieci i mogą cokolwiek o niej powiedzieć, niż tych, którzu współpracę zakończyli na etapie rozmów.... poza tym kontakt z jedną osobą to za mało - albo przechwali firmę, albo od razu zrazi.

PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.

Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.

Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.

Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.