Forum: Dyskont spożywczy... ale jaki?

04.02.2009
wypowiedzi: 99
*.neoplus.adsl.tpnet.pl

Witam,

mam wolnej ok 200m2 powierzchni w pełni przystosowanej do otwarcia sklepu. Jest mały problem, sklepów spożywczych jest juś tutaj kilka. Są to oczywiście małe sklepy, bo i miejscowość ma tylko 4 tysiące. Duża jest za to gmina i do najbliższego miasta jest 30km. Pomyślałem sobie, że dobrym pomysłem będzie otwarcie dyskontu spożywczego, takiej pół-hurtowni. Coś w stylu Biedronki, itp. Tutaj w tej miejscowości można już tylko powalczyć cenami. Co o tym myślicie? Moje pytaie, czy znacie jakieś sieci dyskontowe, które działają we franczyzie, a może się tutaj nie ogłaszają? Lub może jakiś inny pomysł macie? Każda rada mile widziana

Pozdrawiam

PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.

Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.

Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.

Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.