Poleć stronę: BZ WBK - czy franczyza bankowa się opłaca
Adresat
wpisz adres email odbiorcy
Nadawca
wpisz adres email nadawcy
Wiadomość
możesz dopisać coś do wysyłanej wiadomości

Forum: BZ WBK - czy franczyza bankowa się opłaca

06.07.2011
wypowiedzi: 7
*.play-internet.pl

Credo... a Ty myślisz, że za co otworzyłam drugą placówkę?? moje zadziorne pytanie "Można??" dotyczyło kwestii możliwości zarobku na tym modelu a nie samego faktu otwarcia... swoją drogą nie moja rola udowadniać na tym forum, że jestem  bądź nie wielbłądem, i bardzo się cieszę, że coraz więcej osób stąd pisze do mnie z zapytaniem "jak to robisz" a nie "po co??". Wniosek z tego prosty, na forum dużo krzykaczy, w rozmowie na priv więcej merytoryki. Pozdrawiam wszystkich obecnych i przyszłych biorców i życzę sukcesów.

06.07.2011
wypowiedzi: 69
*.play-internet.pl

To forum ma to do siebie,  że można napisać wszystko. I to jest neweryfikowalne.

Jednak jakoś bardziej wierzę tym, którzy piszą że im nie wyszło i dlaczego, niż tym co to otwierają następne placówki. Być może otwierają, być może tylko w necie.

W realu jakoś trudno mi spotkać tych zadowolonych, tych którzy dołożyli do bankowego biznesu wielu poznałem.

29.10.2011
wypowiedź: 1
*.lowicz.vectranet.pl

Witam,

Czy ktoś z Was przejmował/ kupował istniejącą już od jakiegoś czasu Placówke BZWBK?

28.12.2011
wypowiedzi: 13
*.gorzow.mm.pl

Wszystkim zadowolonym i nie zadowolonym ze współpracy z BZWBK. Życze udanego 2012 roku.

28.12.2011
wypowiedzi: 74
*.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

Wszyskim zaangażowanym w rozwój franczyzy bankowej, dużo sukcesów w 2012.

Z niecierpliwością czekam też na coroczne raporty o stanie franczyz w poszczególnych bankach. Z radością porównam zapowiedzi rozwoju i ekspansji z lat ubigłych z ich realizacją. A może znajdzie się bank, który pochwali się realizacją biznes planów jego franczyzobiorców -ilu i ile średnio dokłada do tego prestiżowego biznesu?

Natomiast franczyzobiorcom wbk życzę udanej fuzji operacyjnej z Santanderem:)

PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.

Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.

Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.

Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.