Poleć stronę: BZ WBK - czy franczyza bankowa się opłaca
Forum: BZ WBK - czy franczyza bankowa się opłaca
- strona:
- pierwsza
- poprzednia
- ...
- 17
- 18
- 19
06.07.2011Mmonikawypowiedzi: 7*.play-internet.pl |
Credo... a Ty myślisz, że za co otworzyłam drugą placówkę?? moje zadziorne pytanie "Można??" dotyczyło kwestii możliwości zarobku na tym modelu a nie samego faktu otwarcia... swoją drogą nie moja rola udowadniać na tym forum, że jestem bądź nie wielbłądem, i bardzo się cieszę, że coraz więcej osób stąd pisze do mnie z zapytaniem "jak to robisz" a nie "po co??". Wniosek z tego prosty, na forum dużo krzykaczy, w rozmowie na priv więcej merytoryki. Pozdrawiam wszystkich obecnych i przyszłych biorców i życzę sukcesów. |
06.07.2011marak1916wypowiedzi: 69*.play-internet.pl |
To forum ma to do siebie, że można napisać wszystko. I to jest neweryfikowalne. Jednak jakoś bardziej wierzę tym, którzy piszą że im nie wyszło i dlaczego, niż tym co to otwierają następne placówki. Być może otwierają, być może tylko w necie. W realu jakoś trudno mi spotkać tych zadowolonych, tych którzy dołożyli do bankowego biznesu wielu poznałem. |
29.10.2011Kenauwypowiedź: 1*.lowicz.vectranet.pl |
Witam, Czy ktoś z Was przejmował/ kupował istniejącą już od jakiegoś czasu Placówke BZWBK? |
28.12.2011pszolwypowiedzi: 13*.gorzow.mm.pl |
Wszystkim zadowolonym i nie zadowolonym ze współpracy z BZWBK. Życze udanego 2012 roku. |
28.12.2011credowypowiedzi: 74*.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl |
Wszyskim zaangażowanym w rozwój franczyzy bankowej, dużo sukcesów w 2012. Z niecierpliwością czekam też na coroczne raporty o stanie franczyz w poszczególnych bankach. Z radością porównam zapowiedzi rozwoju i ekspansji z lat ubigłych z ich realizacją. A może znajdzie się bank, który pochwali się realizacją biznes planów jego franczyzobiorców -ilu i ile średnio dokłada do tego prestiżowego biznesu? Natomiast franczyzobiorcom wbk życzę udanej fuzji operacyjnej z Santanderem:) |
- strona:
- pierwsza
- poprzednia
- ...
- 17
- 18
- 19
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.