Poleć stronę: Mam lokal / Szukam pomysłu na biznes/ Zainwestuję
Adresat
wpisz adres email odbiorcy
Nadawca
wpisz adres email nadawcy
Wiadomość
możesz dopisać coś do wysyłanej wiadomości

Forum: Mam lokal / Szukam pomysłu na biznes/ Zainwestuję

01.10.2011
wypowiedź: 1
*.adsl.inetia.pl

Inwestycja 9 tysięcy, zysk 900 % i wiele dodatkowych możliwości. Lokal nie jest konieczny :)

04.10.2011
wypowiedzi: 159
*.neoplus.adsl.tpnet.pl

Ajajaj!!!!.. Sprzedajesz kurę niosącą złote jaja?!... Taki biznes!!! Nie mów nikomu, bierz kredyt i po roku będziesz miliarderką!!

11.10.2011
wypowiedzi: 3
*.51.142.27

szukam osoby do pomocy w prowadzeniu i otwarcia lokalu gastronomicznego(franczyza),całkowity wkład 120 tys,czyli 60 tys na osobę.

11.10.2011
*.51.142.27

więcej info na priv;)

14.10.2011
wypowiedzi: 2
*.4-2.cable.virginmedia.com

Witam Serdecznie

Polecam Money Shop Franczyza - Biznes z Australii , Typowo zagraniczny styl Biznesu żadnego zbędnego gadania tylko biznes..

Business Manager

14.10.2011
*.51.142.27

Szukam wspólnika w związku z planowaniem otwarcia Da Grasso Express na terenie Małopolski

08.11.2011
wypowiedzi: 4
*.inowroclaw.mm.pl

Może monopol.;) Jestem włascicielem 3 sklepów i myslę o franczyzie...

07.01.2012
*.static.korbank.pl

Podzielcie się proszę swoimi uwagami i doświadczeniem. Niedługo otwierana będzie nowa hala kupiecka w centrum dużego miasta. Dysponuję tam niedużą powierzchnią - 16 m2. Jest szansa, że uda mi się ją podwoić. Doradzcie proszę jakie systemy franczyzowe najbardziej pasują do takiego miejsca i powierzchni? Zastanawiałem się nad małym punktem gastronomicznym, biurem podróży,  itp. itd. Przeglądałem już chyba wszystkie systemy, ale jakoś ciężko mi się zdecydować. Raczej nie interesują mnie sklepy odzieżowe. Czy prowadzi ktoś może franczyzę w podobnym otoczeniu? Będę wdzięczny za wszelkie sugestie.

17.01.2012
*.dynamic.chello.pl

Witam, posiadam bardzo maly lokal w centrum warszawy (3-4m kwadratowe). Myslalem nad jakas informacja, ale nic sprecyzowanego. Chetnych do pomocy, lub do wspolpracy zapraszam.

20.01.2012
*.dynamic.chello.pl

Niestety zadnych odpowiedzi.

21.01.2012
*.neoplus.adsl.tpnet.pl

W takiej malutkiej klatce, to tylko saturator i woda sodowa.. :-))

21.01.2012
*.neoplus.adsl.tpnet.pl

Woda oczywiście latem, a na chłodniejsze dni może \"herbatka z prądem\"?...

25.01.2012
*.przemysl.hypnet.pl

czy jest ktos z podkarpacia kto chciałby cos wspólnie otworzyc?szukam wspólnika.

10.02.2012
*.cdma.centertel.pl

Witam,

poszukuje informacji o szkole pamieci SPW, na stronie byłam. Zalezy mi na opini, moze ktoś jest trenerem i sie podzieli swoimi doswiadczeniami.

28.02.2012
wypowiedzi: 4
*.ambit24.net

Witam, chciałbym zapytać czy ktoś z Państwa korzysta z aromamarketingu?? Interesuje mnie wprowadzenie zapachu do mojego sklepu, czytalem sporo na ten temat i podobno efekty są bardzo pozytywne ale wczesniej chciałbym dowiedzieć się czegos od was. Zainteresowany jestem współpracą z firmą reima.

28.02.2012
*.neoplus.adsl.tpnet.pl

może ClimaFloor System - www.diamett.com

PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.

Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.

Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.

Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.