Poleć stronę: Franchising w rachunkowości
Forum: Franchising w rachunkowości
18.03.2003magda*.233.191.66 |
Szukam jakis informacji o sposobie rozliczania franchisingu w rachunkowosci zarowno przez dawce jak i biorce |
19.03.2003Michał*.rodlo.sdi.tpnet.pl |
Czy chodzi Ci o franchisingowe biura rachunkowe? |
19.03.2003magda*.233.191.66 |
michal:chodzi mi o sposob rozliczania franchisingu przez biorce i dawce, a mianowice - czy biorca ksieguje nabycie licencji jako wartosc niemat. i prawna i moze ja amortyzuje, a co ze znakiem towarowym, poza tym jak wygladaja kwestie podatku, chodzi mi szczegolnie o podejscie praktyczne, gdyz chce napisac o tym prace magisterska |
20.03.2003jwb*.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl |
Cały numer 47 (397) Serwisu FK z roku 2002 jest poświęcony franchisingowi w ujęciu prawnym, podatkowym i rachunkowym. |
20.03.2003jwb*.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl |
Michał, A może wiesz coś o franchisingu biur rachunkowych - mnie by ten temat interesował. |
20.03.2003magda*.233.191.66 |
jwb: dzieki
|
23.05.2010mala2010wypowiedzi: 2*.nitka.net.pl |
wiem ze to glupie ale moze ktos mi pomoc bo nie moge znalezc tego na tej stronce:( wpisuje numery tego artykulu ktory jest podany wyzej ale nic takiego nie wyskakuje mimo iz sie zarejestrowalam:( z gory dziekuje |
23.05.2010mala2010wypowiedzi: 2*.nitka.net.pl |
oczywiscie mam na mysli wypowiedz jwb: Cały numer 47 (397) Serwisu FK z roku 2002 jest poświęcony franchisingowi w ujęciu prawnym, podatkowym i rachunkowym. jest mi to strasznie potrzebne:)
|
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.