Poleć stronę: Intelektualnie.pl
Forum: Intelektualnie.pl
11.08.2009Romeowypowiedzi: 2*.217.146.194.generacja.pl |
Witam ! Czy ktoś wie nieco więcej niż jest napisane na stronie przedsiębiorstwa ? Cena jest stosunkowo niska jak na takie przedsięwzięcie. Jak się zapatrujecie na taką franczyzę ? Dzieki za odpowiedzi ! |
27.08.2009ant7wypowiedź: 1*.litnet.osi.pl |
Hej! Rozmawiałem z właścicielem, i wygląda naprawdę fajnie. Niedługo będę jechał do Szczecina to się spotkam osobiście i porozmawiamy o szczegółach umowy. Ogólnie wrażenie bardzo dobre. Pozdrawiam |
11.10.2011Joanna Szwypowiedzi: 2*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
Tak jak napisał Radek nie jest to biznes dla każdego i dla mnie nie był. Nie napiszę nic, co mogłoby negatywnie wpłynąć na obraz firmy, ale wszystkich potencjalnych franczyzobiorców proszę przede wszystkim o rozsądek przed podpisywaniem umowy. Zwłaszcza początkujących w biznesie. 4. Pamiętajcie, że mimo iż wszystkie franczyzy reklamują się jako \"sprawdzone systemy\" w każdym przypadku to Wy ponosicie ryzyko niepowodzenia. |
11.10.2011Joanna Szwypowiedzi: 2*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
Mój poprzedni komentarz odnosił się do wypowiedzi na stronie: http://www.franczyzawpolsce.pl/aktualnosci/temat-tygodnia/2934-w-intelektualniepl-franczyzobiorca-musi-byc-przedsiebiorca-i-trenerem |
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.