Poleć stronę: Pekao SA - czy to dobry pomysł na biznes
Forum: Pekao SA - czy to dobry pomysł na biznes
- strona:
- 1
- 2
30.12.2007ahulanickawypowiedzi: 6*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
Witam,
|
03.01.2008aragoniswypowiedzi: 76*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
Jeszcze kilka tematów i kilka banków zostało ci by wstawić posta... Pko Bp otwiera takie placówki a Pekao SA nie gdyż jest to za mała mieścina. |
03.01.2008ahulanickawypowiedzi: 6*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
właśnie się zastanawiam co by tu jeszcze wstawić?
|
03.01.2008ahulanickawypowiedzi: 6*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
Aha i jeszcze jedno. Z Pekao się odezwali i są zainteresowani otwarciem placówki. |
12.02.2008hebrawypowiedzi: 5*.174.61.162 |
ja prowadzę nową placówkę PEKAO SA po przejściu z BPH. Współpraca z nimi to koszmar!!! wogóle się nami nie interesują |
13.11.2008GetOutwypowiedzi: 30*.prudnik.net.pl |
Witam wszystkich. Bardzo zależy mi na wszelkich informacjach dotyczących współpracy z tym bankiem. Mam franczyzę innego banku, ale myślę o czymś dodatkowym. Chciałbym otworzyć agencję w mieście powiatowym ponad 28.000 mieszkańców. Oddział jest w Rynku, a ja myślę o lokalizacji na największym osiedlu - ponad 10.000 ludzi. Pekao jest zainteresowane tą lokalizacją, twierdzą że przejęli najlepsze cechy \"starego\" dobrego systemu z BPH. Czekam na wizytę przedstawiciela w ciągu kilku najbliższych dni i chciałbym być na nią przygotowany. Dlatego proszę wszystkich znających ten nowy system Pekao o fakty. Może być na maila. Ważne, czy w takiej lokalizacji można zarobić, czy otwierać 1 czy 2 stanowiska i wreszcie jak ze współpracą, systemem i wynagradzaniem? Z góry dziękuję... |
20.11.2008MARKPIOwypowiedzi: 7*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
Zamierzam otworzyć m 80-tysięcznym mieście taką placówkę. Proszę o wszystkie możliwe porady i opinie ludzi współpracujących z PKO S.A. Z góry dziękuję!!! |
23.11.2008JUREKwypowiedzi: 11*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
a nie lepiej bph |
lepiej otwórz placówkę z bph marka jest lepsza |
23.11.2008obiektywny komentatorwypowiedzi: 277*.telbeskid.com.pl |
Jurek to skoro to BPH to taka rewelacja, dochodowa itp. to na cholere sprzedajesz swoją, co widać w innym Twoim wpisie. Czy sprzedaje się \"kurę znoszącą złote jaja\" ?? |
ja jestem w małej miejscowosci gdzie jest 9 banków to musi byc większ aglomeracja i da się zyc z takiej marki jak jest bph |
23.11.2008MARKPIOwypowiedzi: 7*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
Już w ogóle się zastanawiam czy w to wchodzić?Wstępną akceptację mam,punkt się podoba,ale po przeczytaniu w dzisiejszym Dzienniku prognoz co do bankowości"Rynek kredytów hipotecznych stopnieje nawet o połowę" zaczynam się mocno zastanawiać.Co Do BPH to jeszcze sprawę rozpatrzę. |
23.11.2008MARKPIOwypowiedzi: 7*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
Ale przecież PKO SA przejęło BPH! |
23.11.2008aragoniswypowiedzi: 76*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
większą część tak, resztki wykupuje ge. |
05.01.2009kysawypowiedzi: 19*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
Witam |
22.01.2009fmychawypowiedzi: 3*.adsl.inetia.pl |
Witam! Czy jest ktoś z forumowiczów kto prowadzi taką placówkę? Jestem wstępnie zainteresowana ofertą tego banku. Proszę o Państwa opinie i rady. Dziękuję! |
23.01.2009robzakwypowiedź: 1*.254.228.124 |
Jestem również zainteresowany tym tematem, bankowcy z PKO SA dajcie znac czy warto bylo |
20.03.2009Mastawypowiedź: 1*.gprs.plus.pl |
Witam wszystkich. Czy któs współpracuje z tym bankiem? Chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej poza tym co jest napisane na stronie. A na kontakt z banku czekam już jakiś czas. Z góry dziękuję za odpowiedzi. |
20.03.2009pasikonikwypowiedzi: 40*.internetdsl.tpnet.pl |
Ja nie zdecydowałem sie na współpracę z tym bankiem, bo nie o taką placówkę mi chodziło, tzn. jakie pieniądze do zainwestowania taki biznes. Wolałbym coś bardziej profesjonalnego. A na kontakt można czekać długo, bo to przecież PEKAO, to także wpłynęło na moją decyzję, gdyż uważam, że jeżeli na początku jest spsób komunikacji i wyczekiwania na odpowiedź na wszelkie pytania, to po podpisaniu uwmoy można sobie wyobrazić co będzie" radz sobie sam". |
20.03.2009Qarkwypowiedzi: 55*.ibd.gtsenergis.pl |
co tak bardzo Ci sie nie podobało w PEKAO? jak jest z ofertą produktową? czy jest słaba? |
- strona:
- 1
- 2
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.