Poleć stronę: Jak zareklamować mały sklep przez Internet?
Forum: Jak zareklamować mały sklep przez Internet?
- strona:
- poprzednia
- 1
- 2
17.07.2010fiodorwypowiedzi: 6*.aster.pl |
No własnie wszedłem. Z tego co widze to nie pobierają prowizji przez wakacje za kampanię, nieżle. |
17.07.2010emelianenkowypowiedzi: 10*.222.245.33.spray.net.pl |
Dlatego warto wlasnie teraz skorzystac z ich oferty. |
21.07.2010jaco23wypowiedzi: 11*.chello.pl |
Z oferty warto skorzystać zawsze w zależności od potrzeb reklamowych, obojętnie jaką firmę wybierzemy, każda ma coś do zaoferowania. Przecież nie jest tak, że Ad4Mass to alfa i omega. Przede wszysktim trzeba się zastnanowić nad tym czego wymagamy od reklamy, jakimi funduszami dysponujemy, zaś akcje promocyjne powinny być tylko dodatkiem. |
25.07.2010emelianenkowypowiedzi: 10*.gdynia.mm.pl |
Ale duzo inwestuja w rozwoj i wydaje mi sie, ze calkiem skutecznie. |
06.08.2010Ardeum.plwypowiedzi: 3*.idc.net.pl |
Postawiłbym na dobrą stronę interentową zintegrowaną z regularnie prowadzonym blogiem. Można też pomyśleć nad działaniami w social media. Dodatkowo warto byłoby się też zastanowić nad kampanią w Google AdWords i pozycjonowaniem strony na frazy lokalne. Ardeum.pl |
11.08.2010jaco23wypowiedzi: 11*.chello.pl |
AdWords to przeżytek, w dodatku filtrowany przez AdBlock. Mają szerek dziwacznych zasad, usuwają użytkowników na podstawie jakichś widmowych przepisów, korzystanie z tej formy reklamy jest nieskuteczne i nie przynosi wymiernych korzyści. Nie warto. |
12.08.2010Ardeum.plwypowiedzi: 3*.in.net.pl |
Błędnie zrozumiałeś mój post i chyba też pytanie w temacie wątku. Ja pisałem o promocji przez AdWords a nie o stawianiu boksów reklamowych na swojej stronie. |
12.08.2010jaco23wypowiedzi: 11*.chello.pl |
Być może coś przeoczyłem ale z tego co wiem (opinię opieram także na własnym doświadczeniu) AdWords jest zwyczajnie nieopłacalne. Autor tematu wyraźnie napisał, że interesuje go reklama małego sklepu. Łatwo więc wywnioskować, że nie ma nakładów finansowych niezbędnych do przeprowadzenia dużej kampanii. |
20.08.2010Jerzy.Kwypowiedzi: 26*.internetdsl.tpnet.pl |
Fiodor, jestem w stanie Ci pomóc. Jestem doświadczonym trenerem, szkoleniowcem, ale przede wszystkim praktykiem. |
29.08.2010Ardeum.plwypowiedzi: 3*.home.aster.pl |
@jaco23 - nie twierdzę że AdWords jest lekarstem na całe zło ;) dlatego zresztą napisałem że warto się nad tym zastanowić a nie wchodzić w to w ciemno ale na pewno nie opierałabym rekomendacji działania lub nie w AdWords na tym że miałeś niedobre doświadczenia. To mogło wynikać z różnych czynników. M.in. Braku doświadczenia w prowadzeniu kampanii, złym doborze słów kluczowych i reklam czy źle przygotowanej stronie interntowej na którą przekierowałeś internautów. Mogło być różnie. AdWords to poteżnę narzędzie do promocji, daje bardzo dobre rezultaty tylko trzeba je umieć używać.
|
21.09.2010jaco23wypowiedzi: 11*.kielce.uw.gov.pl |
Pod warunkiem, że nagle nie zerwą umowy bez ostrzeżenia :) |
26.09.2010emelianenkowypowiedzi: 10*.222.245.33.spray.net.pl |
Tez slyszalem, ze czesto sie to zdarza ;) |
- strona:
- poprzednia
- 1
- 2
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.