Poleć stronę: Fotodepilacja - z kim warto współpracować?
Forum: Fotodepilacja - z kim warto współpracować?
- strona:
- poprzednia
- 1
- 2
- 3
12.10.2011Laurawypowiedzi: 2*.finemedia.pl |
Zauważyłam, że oszukiwanie ludzi jest na pożądku dziennym. Image Centrum dystrybuuje sprzęty TOPLASER i w swoim sklepie internetowym napisali TOPLASER JAPAN - że niby z Japonii, przecież to firma z Chin z PEKINU - kłamstwo!!! I po co? Chinczyki nie są złymi sprzetami, tylko trzeba wiedzieć gdzie i od kogo kupić, bo równie duzo jest rupieci. Chcą polecieć na farmazonie japońskiej technologii, ale kłamstwo ma krtótkie nogi. A na miano największej ściemy roku zasługuje No Vello - z ponad 1000-em salonów na świecie, których nikt nie może policzyć, nie ma żadnego spisu działających salonów, a których niby otwiera się co tydzień z 40. Śledzę ich stronę regularnie i na polskiej stronie w aktualnościach zawsze podają informację, że otwiera się jakiś salon, a tu na liczniku salonów nagle z 85 zrobiło się 95 ( a na brytyjsikiej stronie jest 93 polskich salonów) przy czym nie było żadnej informacji, że jakiekolwiek otwarcie miało miejsce - wiadomo o co chodzi o EFEKT SKALI! Ale to jest śmieszne i niekonsekwentne! Dodatkowo na franczyzie już widziałam świętuj z nami 100 salonów, żenujące to jest. |
13.10.2011Podywypowiedzi: 11*.play-internet.pl |
Na porządku dziennym jest to, że można znaleźć stosy półgłówków, mocno aktywnych w sieci, nie mających więcej informacji od tych, które uzyskali na Onet.pl.....że nie wspomnę o znajomości zasad polskiej ortografii. |
19.10.2011Laurawypowiedzi: 2*.finemedia.pl |
Jak narazie to najbardziej aktywną osobą w tym wątku jest PAN. Jak ktoś nie ma argumentów, to obraża innych. Jak to się mówi...? Najlepszą obroną jest atak. Napisałam prawdę i trzeba umieć to przyznać, ale widać, że jest ona bardzo niewygodna. Ortografię znam, ale celowo użyłam takiego \"zniekształconego\" słowa, poza tym to i tak nie ma żadnego znaczenia, bo Pan odwraca uwagę od istoty rzeczy, kto jest bystry i choć trochę inteligentny od razu to wyłapie. Niech się Pan \"franczyzobiorca\" tak nie denerwuje. |
21.11.2011Sławomir Zaczkiewiczwypowiedzi: 3*.internetdsl.tpnet.pl |
Witam wszystkich na forum, pracuję na stanowisku Kierownika d/s Kluczowych w firmie Image tworzącej sieć gabinetów fotoepilacji i estetyki BeautifulSkin. Dziękuję za pozytywne wypowiedzi na temat naszego systemu, ale również jestem wdzięczny za słowa krytyki, dzięki nim mamy świadomość co należy zmienić,by jeszcze skuteczniej działać w kierunku tworzenia stabilnej sieci opartej na parterskich stosunkach. Najważniejszym celem naszej polityki jest osiąganie przez inwestorów satysfakcjonujacych dochodów i długotrwała współpraca oparta na zadowoleniu obu stron. Pozdrawiam i zapraszam do współpracy. |
22.11.2011Sławomir Zaczkiewiczwypowiedzi: 3*.internetdsl.tpnet.pl |
Pragnę się odnieść do błędnych informacji głoszonych na tym forum na temat urządzeń firmy TopLaser, która faktycznie posiada fabrykę w Chinach, natomiast menagment ma swoją siedzibę w Japonii, jest to praktyka stosowana przez znakomita większość znanych światowych producentów sprzętu elektronicznego, ale również innych branż. Nasi klienci zawsze są informaowani o pochodzeniu urządzenia, nie ukrywamy tego faktu w przeciwieństwie do wielu innych dystrybutorów. Wyzszość urządzeń firmy TopLaser nad produkcją typowo chińską jest niezaprzeczalnym faktem. Co wyróżnia IPL TopLaser+RF : Jedna rączka IPL+RF z czterema kryształami szafirowymi najwyższej jakości (530/560 specjal/585/640 nm)MOZLIWOSĆ LĄCZENIA IPL I RADIOFREQUENCY W JEDNYM ZABIEGU unikatowy odbłyśnik z 24 karatowego złota jeszcze lepiej przekazujący wiązke na pole zabiegowe z impulsem prostokątnym ( technologia dostepna tylko w TOPLASER ) Toplaser posiada wysoce efektywny system potrójnej filtracji zaprojektowany do usuwania niepożądanych promieni UV z każdego impulsu świetlnego i równocześnie maksymalizujący jakość pożądanej długości fali dla leczonego wskazania Oddzielna głowica RF umieszczona w oddzielnym porcie (bez konieczności wymian głowic) o specyficznej budowie niwelujacej charakterystyczne dla RF Bi-polar nieprzyjemne odczucia wyładowań elektrycznych STABILNY SYSTEM GENERATORA ENERGII (ZAWSZE TEN SAM STABILNY IMPULS,NAJLEPSZA JAKOSĆ I BEZPIECZEŃSTWO )w przeciwieństwie do nie zaawansowanych jednostek chaotycznego impulsu w innych ipl-ach BARDZO WYDAJNY SYSTEM CHLODZENIA SKÓRY W TRAKCIE ZABIEGU. Proces powstawania nowych jednostek wymaga często kilku miesięcy, okres zazwyczaj uzalezniony jest od szybkości pozyskania odpowiedniego lokalu oraz jego adaptacji, zdarzają się również sytuacje wycofania się z inwestycji z przyczyn niezaleznych. Oczywiście uczymy sie na własnych błedach i postanowiliśmy umieszczać informację na mapie gabinetów dopiero w momencie uruchomienia danej jednostki. Oczywiście przyjmujemy słowa krytyki popartej sensownymi argumentami, jednak nie możemy pozwolić na bezpodstawne oczernianie firmy. Chętnie odpowiem na wszelkie pytania i wątpliwości - Kierownik d/s Kluczowych Klientów Centrum Dystrybucji Image |
21.12.2011denver666wypowiedzi: 33*.dynamic.chello.pl |
Salony fryzjerskie się zamykają tak samo kosmetyczne. Konkuręcja sięga zenitu, na zakupach grupowych praktycznie za darmo rozdają wejściówki aby ktoś w ogóle przyszedł. A głupich nie sieją i nowe salony powstają. Jednak i po wolutku, po cichutki salony znikają. I będą znikać.
|
17.02.2012HonorataLawypowiedź: 1*.195.85.34 |
Sprytnie sobie Państwo to wymyślili ale To jest kłamstwo, że TopLaser jest firmą japońską. Skąd to Pan wziął?? Tak się składa, że znam bardzo dobrze tę firmę, byłam na targach w Chinach, Hong Kongu i rozmawiałam z przedstawicielami, następnie mój przedstawiciel był w ich siedzibie w Pekinie to było jeszcze zanim zaczeliście Państwo z Nimi współpracę. Tym bardziej pokazuje to, że chcecie Państwo zatuszować prawdę. Jest to oszukiwanie i mamienie klientów, a przecież nikt nie mówi, że urządzenia są złe! Po pierwsze firma, która pochodzi powiedzmy z Japonii ma stronę internetową w tym języku, ale to drobnostka..kolejna sprawa to: firma nazywa się BEIJING TOP LASER, a nie TOP LASER JAPAN, nie ma takiej firmy, firma nawet nie ma oddziału w Japonii. Oto co jest napisane w zakładce \"O Nas\" na stronie producenta:-) Proszę zwrócić uwagę na piersze zdanie. Beijing Toplaser Technology Co, Ltd. (the former Beijing GuoAn Apparatus company) is a leader in R&D and manufacturer of high-tech aesthetic device in China, specialized in IPL System,E-Light System, Laser for Tatttoo Removal System, RF Rejuvenation System, Laser for Hair Removal System, Co2 Laser System, 1550nm Erbium Glass Fractional Laser System, Aqua-Oxygen Equipment, LED Light Aesthetic Device and so on.With more than 10 years development, our products have been widely recognized by customers from all over the world, such as Southeast Asia, South Asia, Middle East, Europe, and America.
Ponadto proszę sprawdzić: http://www.toplaser.com/about-us/team-building.html a dokładnie BRANCH OFFICE MAP - dokładnie widać gdzie znajdują się oddziały firmy!!! Poza tym po wpisaniu do google takiej frazy jak choćby TOP LASER JAPAN, czy IPL TOP LASER JAPAN, nie ukazuje sie nic procz imagecentrum czyli tak duża i światowa firma nie jest spozycjonowana pod tą nazwą. TOP LASER JAPAN nie istnieje, nie ma takiej firmy i Pan o tym nie wie?? Nienawidzę gdy ktoś tak bezczelnie oszukuje ludzi i na swojej stronie wypisuje takie bzdury, to jest nieuczciwa praktyka, a pzrecież nie musiałaby być. nie wie czego się tak Pańswto boicie, bo sprzęty są dobre i jest to jedna z lepszych firm na chińskim rynku ale stwaia Was to w złym świetle biznesowym, bo nie jesteście uczciwi. |
- strona:
- poprzednia
- 1
- 2
- 3
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.



