Poleć stronę: Naleśnikarnie Nasz Naleśnik
Forum: Naleśnikarnie Nasz Naleśnik
19.05.2011Tomaszwypowiedź: 1*.2.101.53 |
Witam wszystkich, Jestem zainteresowany zakupem licencji i otwarciem naleśnikarni \"Nasz Naleśnik\" , bardzo proszę osoby które już prowadzą takowe naleśnikarnie (mogą być też innych sieci) o wyrażenie swoich opinii na temat opłacalności tego biznesu a także wszelakich plusów i minusów prowadzenia takiej działalności. Będę bardzo wdzięczny za pomocne informacje, przeszukiwałem forum ale niestety nie znalazłem nic na temat Naszego Naleśnika. Pozdrawiam Tomek |
20.05.2011obiektywny komentatorwypowiedzi: 277*.telbeskid.com.pl |
Ja dołożyłem do swojego menu naleśniki kilka miesięcy temu. Działam sam niezależnie bez udziału w sieci. Biznes całkiem przyzwoity - ludzim się już przejadły kebaby, pizze, chińszczyzna w polskim wydaniu nie powala. Naleśniki sprzedają się całkiem całkiem. Kupiłem sobie przepis na ciasto + szkolenie moich ludzi przez dobrego kucharza z jednej z sieciówek (dzięki temu zaoszczędziłem w cholere kasy) i robimy tak samo smaczne jak sieciówki, no i z kieszeni co miesiąc nic nikomu płacić nie muszę.
|
10.08.2011primjackwypowiedzi: 2*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
witam. czytalem ze sam robisz naleśniki wiec jesli mozesz napisz mi jaki lokal posiadasz (metry kw) w jakiej miejscowosci jaka jest opłacalność tego biznesu . Mam lokal w miasteczku 10 tys ludnosci i zastanawiam się nad zmiana działalności , tak ogladam nalesniki albo pierogi co nie wyklucza jedno drugiego , pozdr Jacek |
16.08.2011PawelZabawypowiedzi: 25*.dynamic.chello.pl |
Opłacalność moim zdaniem zerowa. Wszędzie jest teraz pełno takich konceptów. Ja na Pańskim miejscu (sam planuje taką działalność, jakby Pan chciał bliżej porozmawiać to zapraszam na priv) zobaczyłbym czego w okolicy nie ma. Dobre naleśniki zje Pan dzisiaj w wielu miejscach. Lepiej jest znaleźć sobie niszę, którą będize się obsługiwało w 100% np. zdrową żywność. No i oczywiście kluczowa jest zawsze lokalizacja |
25.08.2011primjackwypowiedzi: 2*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
witam. P. Pawle probowalem pisac na prv ale problem z dostarczeniem meaila , wiec prosiłbym moze o kontakt na primjack@wp.pl |
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.