Poleć stronę: Czy warto otworzyć sklep odżieżowy??
Forum: Czy warto otworzyć sklep odżieżowy??
07.12.2011Maciej86wypowiedzi: 13*.adsl.inetia.pl |
Witam. Mam zamiar otworzyć sklep odżieżowy i zastanawiam się czy watro?? Co sądzicie na ten temat?? I jaki rodzaj z damską, męską, dziecięca czy mieszaną?? |
08.12.2011Morswypowiedzi: 9*.dynamic.chello.pl |
a jaki rodzaj sklepu Cię interesuje?Jakiś outlet?Sklep jedno czy wielomarkowy? |
08.12.2011Maciej86wypowiedzi: 13*.adsl.inetia.pl |
nie wiem jeszcze zastanawiam się?? a co byś polecał??outlet czy jakąś sieciówke?? |
09.12.2011SebastianMwypowiedź: 1*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
Po pierwsze nie podałeś, gdzie chcesz założyć. Bo w różnych miejscach, regionach, co innego jest potrzebne. Np. jeśli chodzi o outlet to małe miejscowości jak najbardziej. Moja rodzina ma sklep Lee-Wrangler w mniejszej miejscowości i świetnie na tym wywchodzą. Jeśli chodzi o duże miasta do sieciówki ciężko wejść, chyba, że w danym miaście nie ma jeszcze sklepu danej marki (a to obecnie jest prawie niemożliwe). Moja rada, jak chcesz założyć sklep odziezowy celuj w outlety znanych i renomowanych marek.
|
19.01.2012Maciej86wypowiedzi: 13*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
Chyba nikt nie chce otwierać sklepu. Czy sie nie opłaca? |
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.