Poleć stronę: Jogurtowe kafejki
Forum do artykułu: Jogurtowe kafejki
Jogurtowe kafejki
18.12.2003Piotr*.internetdsl.tpnet.pl |
Witam
|
12.02.2004kar*.tpnet.pl |
Panie Piotrze vel Dexter (z tematu "Yogen Fruz w Toruniu") mdli mnie od tej nachalnej reklamy, szefowie z Yogen Fruz rozumiem że sieć nie rozwija się tak jak zakładaliście, ale miejcie litość, taka reklama jest dla kretynów, a chyba jesteście poważną firmą ? |
12.02.2004Zagadka*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
Hmmmm ... czegoś nie rozumiem z tego co napisałeś sieć nie rozwija się tak jak powinna, a jednak uruchamia nowe lokale - z wypowiedzi przedstawicieli sieci wynika, że planują nowe otwarcia swoich punktów w tym roku i jakoś nie szukają na gwałt nowych biorców (cytat: "Naszym największym problemem jest brak odpowiednich lokalizacji pod planowne lokale" - świadczy to tylko o tym, że nie chcą otwierać lokali na siłę i wpuszczać potencjalnych biorców w maliny). |
12.02.2004kar*.tpnet.pl |
Dwa lata temu (2002 r.- 5 jednostek własnych)można było przeczytać: "Do końca roku YOGEN FRÜZ chce otworzyć około 40 punktów na terenie całego kraju, a w perspektywie 3 lat planuje uruchomić ponad 200 jednostek franchisingowych". W tej chwili firma ma 22 biorców licencji,a więc "zagadka": firma rozwija się tak jak zakładali(ście) czy nie ?
|
13.02.2004Zagadka*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
No cóż nie chcę się wypowiadać w czyimś imieniu, ale nauczyłem się, że pewne wypowiedzi należy traktować jako formę reklamy a nie jako prawdę objawioną. |
17.02.2004Antykar*.stnet.pl |
Kar. Musisz mieć świadomość, że wszystkie firmy czasami weryfikują swoje plany. Istotne jest w tym przypadku, że nie zamykają punktów, przyrasta im biorców. Więc wszystko jest chyba w porządku.Nie nie szukaj dziury w całym. |
19.02.2004janek*.8.179.146 |
Dobre bo ........ niemieckie |
19.02.2004Smakosz*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
Nie wdając się w całą tą dziwaczną dyskusję - w sumie nie wiem do czego prowadzącą - dobre bo Kanadyjskie (tak na marginesie sieć działa w 80-ciu krajach świata). |
21.02.2004orti*.199.233.234 |
Kanadyjskie? |
23.02.2004Smakosz*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
Kanadyjskie - wejdź na stronę ich centrali www.yogenfruz.com |
24.02.2004orti*.8.179.146 |
wszedłem, zobaczyłem ale nie zwyciężyłem |
24.02.2004Smakosz*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
No cóż nie uprzedziłem, że wszystko jest w języku angielskim - mają też polską stronę www.yogen-fruz.com.pl |
19.05.2004NICK*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
Najlatwiej chyba poobserwowa jakis punkt przez chwile i samemu ocenic jaki to biznes a nie intuicyjnie wypowiadac jakies "zlote mysli".Oczywiscie poza popytem na ten produkt wazne sa wynegocjonowane warunki najmu jak i wspolpracy z dawca.Tak na marginesie to zle wiesci szybko przeciekaja do prasy a o "Yogen.." nic zlego nie slyszalem.Pozdrawiam |
23.05.2004atena*.internetdsl.tpnet.pl |
chetnie bym byla franchizobiorca aler narazie sie wdrazam w temat |
24.05.2004Zeus*.233.204.54 |
Co masz na myśli pisząc "wdrażam się w temat"? |
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.