Poleć stronę: Aristo???
Forum: Aristo???
- strona:
- 1
- 2
27.02.2004wojta*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
Czy ktos ma jakiekolwiek doswiadczenie z firma Aristo jesli tak wpisujcie swoje opinie. Szczegolnie zalezy mi na wypowiedziach biorcow. Czy to jest solidna firma i czy mozna cos zarobic wspolpracujac z nia?
|
27.02.2004rm*.acn.waw.pl |
Niespełna tydzien temu otworzylem dwa punkty w Radomiu. Jak narazie wspolpraca uklada sie dobrze. Dostawy realizuja na czas, dobrze przeszkolili mi personel. Oby tak dalej... :) A ty gdzie chcesz otworzyc swoj stend aristo? |
27.02.2004Skarga*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
To już przegięcie i kpina - jakiś "rm" w jednej wypowiedzi pisze że otworzył tydzień temu dwa punkty i współpraca układa się rewelacyjnie, w drugiej pisze że zakłada zysk na poziomie 7 tys. zł miesiecznie (jak rozumiem swoje założenia opiera na wynikach sprzedaży tygodniowej). |
28.02.2004ARISTO*.94.196.122 |
Szanowny Panie,
|
29.02.2004RICH*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
dlaczego strona internetowa aristo nie dziala? |
01.03.2004ARISTO*.acn.waw.pl |
Bardzo przepraszamy za kłopoty związane z otwieraniem naszej strony. Obecnie dokładamy wszelkich starań, abyście mogli Państwo odszukać w niej wszelkie niezbędne informacje. Strona będzie aktywna najpóźniej 5.03.2004 |
07.03.2004Renegat*.internetdsl.tpnet.pl |
Odwiedziłem stronke ARISTO.Laska na fotce ze stoiska dość dość troszkę jakiś kwiatów i parę pudełek.Intryguje mnie w jaki sposób ta młoda dama sprzeda nieznany produkt klientowi.Czy klienci nie będą woleli kupić tradycyjnej ziemi do kwiatków?Może firma poda namiary na swoje stoiska a także stoiska biorców a ja sobie to incognito obczaję jak to hula w praktyce.Z własnego doświadczenia bowiem wiem iż te wszystkie bizness plany są grubo przesadzone. |
08.03.2004ARISTO*.94.196.122 |
Podajemy Państwu namiary na niektóre z naszych punktów. Warszawa: C.H. TARGÓWEK, C.H. TESCO (Kabaty); Radom: C.H. ECHO |
11.03.2004wacek*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
Aristo???????????
|
12.03.2004Renegat*.internetdsl.tpnet.pl |
Nie masz Wacek racji ziemie do kwiatków ludzie kupują mam koleżankę obok która siedzi w tej branży.Tylko dalej nurtuje mnie pytanie czy ludzie przesadzą kwiatka do jakiś kryształow czy nie będą woleli tradycyjnej ziemi.Jeśli chodzi o firmę EHO to mój brat ma niemiłe wspomnienia wspólpracy.Przy podpisaniu dzierżawy trzeba było wpłacić kaucję równowartość 3 miesięcznego czynszu.Pewnego dnia dali mu wypowiedzenie bo znależli kogoś innego gdy zajechał po odbiór swojego towaru okazało się że sklep na galerii jest już pusty...dobrze że ma trochę drobnych w kieszeni i wzioł adwokata. |
15.03.2004Cała prawda o Aristo*.rodlo.sdi.tpnet.pl |
W Krakowie jest firma, która dostarcza takie same kryształy, tylko o połowę taniej. A Aristo to żaden franchising - tylko stoisko. Zero pomocy. Więc po co przepłacać? |
15.03.2004RICH*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
ja slyszalem ze pomagaja np. w negocjowaniu cen wynajmu miejsca w supermarketach |
15.03.2004Renegat*.internetdsl.tpnet.pl |
Taniej czy drożej mniejsza o to.Najbardziej nurtuje mnie pytanie czy ktoś ten produkt kupuje. |
17.03.2004artek*.8.179.146 |
no włąśnie |
18.03.2004Anonim*.rodlo.sdi.tpnet.pl |
a kto będzie kupował jak obok będą kryształy o połowę tańsze? |
20.03.2004Renegat*.internetdsl.tpnet.pl |
A czy gdzieś wystąpiła taka sytuacja.Poza tym Aristo chwali się że ma patent na te kryształy. |
22.03.2004Kwiatek*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
Na "te" to pewnie i ma ale jak znam życie jest już kilka firm które produkują podobne. Co do stoisk to mówiąc szczerze wyglądają dość "przaśnie" (widziałem stoisko w Carrefour Targówek), ale wcale nie musi to oznaczać że całość jest kiepska. |
30.03.2004Arek*.8.179.146 |
A o co chodzi z tymi kryształami? |
28.04.2004były biorca*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
firma nieodpowiedzialna - nie polecam |
29.04.2004ARISTO*.acn.waw.pl |
"byly biorca" jest bylym biorca, gdyz nie splacal swojego zadluzenia i nie wywiazywal sie z podpisanej umowy. |
- strona:
- 1
- 2
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.