Poleć stronę: Aristo???
Forum: Aristo???
- strona:
- poprzednia
- 1
- 2
29.04.2004Turek*.proxy.aol.com |
Artisto dlaczego jestescie tacy pewni w swojej wypowiedzi na temat bylego biorcy. skad wiecie o ktorego biorce chodzi.Czy moze byl tylko jeden. |
29.04.2004ARISTO*.acn.waw.pl |
jeden z ktorym sie tak rozstalismy! z pozostalymi nie bylo konfliktow! |
29.04.2004jacek*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
a czemu wasza strona ciągne nie działa miala być jakieś pół roku temu i co???????????
|
29.04.2004Były biorca 2*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
Firma nieodpowiedzialna to jest b. delikatne określenie dla tak nieuczciwej firmy. Ostrzegam potencjalnych biorców. Poszukuję Byłego biorcy 3. |
29.04.2004klient*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
Aristo - opublikuj adresy punktów sprzedaży kryształu wodnego. Ja kupiłem za 14 zł. Czy dopuszczalne jest aby przedmiot franczyzy był na wolnym rynku za połowę ceny? Wiem, że Ty do tego punktu wstawiłeś. Sprzedawca nie chce mi dać faktury, a dla czego to Ty wiesz. |
29.04.2004Zainteresowany*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
Poszukuję kontaktu telefonicznego z Aristo bo ten, który podał pan Majoch nie odpowiada. |
29.04.2004jacek*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
te aristo to jakaś wielka niedorubka
|
01.11.2004Mwypowiedzi: 4*.internetdsl.tpnet.pl |
prawda jest całkiem inna:firma Aristo kupuje polimer z Magdalenki pod Warszawą(tu są problemy z dostawami)początkowo był on importowany z Francji, ale Pan z Magdalenki aby więcej zarabiać znalazł produkt Angielski wyglądający identycznie ale szybciej uwadniający się bo jest dużo tańszy,a firma Aristo niemając innego wyjścia musi się godzić na złe warunki dostaw i jakości.
|
04.11.2004Magikwypowiedzi: 374*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
Cze…,
|
- strona:
- poprzednia
- 1
- 2
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.