Poleć stronę: Papa John’s
Forum do artykułu: Papa John’s
Papa John’s
13.04.2004Marcin*.rodlo.sdi.tpnet.pl |
Fajnie, że wchodzą do Polski, bo to najlepsze pizzerie w USA.
|
14.04.2004Catalina*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
Jak sporą? Jak wugląda ta sieć w porównaniu z innymi gastronomicznymi, a zwłaszcza Telepizzą? |
14.04.2004Zainteresowany*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
Sieć musi być dobra skoro zajmuje 21 miejsce w rankingu 500 najlepszych sieci franchisingowych na świecie - wyprzedzają m.in. KFC, Pizza Hut nie mówiąc już o telepizzy |
14.04.2004janosik*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
Przy tej okazji pozdrawiam zainteresowanego
|
15.04.2004Też zainteresowany*.rodlo.sdi.tpnet.pl |
Otóż nie! Obie firmy sprzedają licencję i American Restaurants działająca w Polsce je kupiła (master). Tylko sama dalej nikomu nie odsprzedaje sublicencji. |
15.04.2004Janosik*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
o tym że sprzedają licęcje to ja wiem
|
16.04.2004Pyzdra*.neoplus.adsl.tpnet.pl |
Oj Janosicku, ale walisz jakby ci Jagna cosiczku tam odmówiła ... KFC i Pizza Hut rozwijają się na zasadzie franchisingu, ranking 500 najlepszych sieci nie dotyczy tylko Polski (bo cosik tak mi się zdaje że u nas nie ma ich aż tylu). A Papa John's jest na 24 miejscu a nie na 21, ale i tak wyprzedza pozostałych. |
01.06.2004Fux*.telkab.pl |
Szkoda bo mam zajebiste miejsce dla KFC & Pizza Hut blisko Warszawy ale do najbizsej tego typu (restauracji??) 15 km Mc Donald (od tego miejsca 200m) przez to zbiera kupe kasy!! |
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.