Meat & Fit

Meat & Fit
Informacje o systemie franczyzowym
Opis systemu franczyzowego

„Meat & Fit” to sieć punktów gastronomicznych typu bistro.

W menu Meat & Fit znajduje się szeroki wybór dań i przekąsek, m.in. sałatki, sandwiche z grillowaną wołowiną lub drobiem przygotowywane na oczach klienta, sandwiche wegańskie, natomiast dla łasuchów pyszne gofry oraz pancakes w kilku odsłonach. Oferujemy również smaczne shakei, lemoniady oraz wyśmienitą kawę. Dodatkowo w ofercie znajdują się nietypowe napoje z portfolio Coca Cola, takie jak Coca Cola waniliowa, czy Fanta winogronowa.

 

Jednostki franczyzowe

2 + 3 w przygotowaniu

Zdjęcie punktu systemu
Meat & Fit
Informacje dla franczyzobiorcy
Wsparcie dla franczyzobiorcy
  • Działanie pod znakiem towarowym Meat & Fit oraz pełnym know how,
  • Pomoc przy wyborze odpowiedniej lokalizacji,
  • Wykonanie kompletnego projektu technicznego gotowego do odbioru w Sanepid (PIS),
  • Zaplanowanie kampanii reklamowej związanej z uruchomieniem punktu oraz wspieranie akcji reklamowych organizowanych przez franczyzobiorców na rynkach lokalnych,
  • Zapewnienie ciągłej logistyki dostaw 80% towarów spożywczych niezbędnych do funkcjonowania punktów wraz z rabatami sieci,
  • Dostęp do najwyższej jakości artykułów spożywczych produkowanych na wyłączność dla sieci „7 Street” oraz „Meat & Fit” takich jak: mięso, świeżo wypiekane bułki, sosy, domowe frytki, panierka, przyprawy,
  • Procedury operacyjne oraz standardy działania i obsługi klienta,
  • Szkolenie franczyzobiorcy oraz personelu i przekazanie wszystkich receptur i technologii,
  • Bieżącą obsługę przez regionalnego opiekuna punktów gastronomicznych.
Przewidywana suma inwestycji
  • Minimalna kwota potrzebna do otwarcia punktu stacjonarnego to ok. 30 tys. zł w przypadku gotowego punktu po innej gastronomii, natomiast kwota wybudowania nowego punktu maksymalnie nie powinna przekroczyć  60 tys. zł w zależności od wielkości i stanu technicznego punktu. Istnieje możliwość leasingu sprzętu gastronomicznego,
  • Opłata wstępna: 3 tys. zł netto,
  • Opłata miesięczna franczyzowa wyrażona w procentach od obrotu,
  • Opłata miesięczna marketingowa wyrażona w procentach od obrotu.
Podstawowe wymagania sieci

 

  • Minimalna liczba mieszkańców – 20 tys.,
  • Punkt w łatwo dostępnej i widocznej lokalizacji, ulicach handlowych, przy dużych osiedlach lub w galeriach handlowych,
  • Wskazane witryny od ulicy,
  • Minimalna powierzchnia lokalu to 27 m2.
  • Od franczyzobiorcy nie wymagamy doświadczenia w gastronomii.

 

Informacje o franczyzodawcy
7 Street
ul. Nowy Świat 18A, 96-300 Żyrardów
501 101 009
MeatAndFit@7street.pl
www.meatandfit.pl
Dowiedz się więcej
Wypełnij poniższy formularz kontaktowy, jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji. Informacje zawarte w formularzu zostaną przekazane bezpośrednio do franczyzodawcy.
Imię i nazwisko *
Miejscowość *
Telefon kontaktowy *
E-mail *
Jeżeli widzisz poniższe pole to pozostaw je puste.

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.