Setka Bar

Setka Bar
Informacje o systemie franczyzowym
Opis systemu franczyzowego

Setka Bar Polski Ludowej to sztuka kulinarnego smaku kuchni polskiej, wybornego złocistego trunku połączona z klimatem podróży do czasów PRL-u z lat siedemdziesiątych. Inspiracją tego pomysłu był sentyment z młodzieńczych lat dowszystkiego, co miło się kojarzy z latami PRL-u. Tak właśnie powstała SETKA Bar Polski Ludowej, która od marca 2011 roku przyjęła już blisko milion gości. Dzisiaj Setka jest miejscem kultowym. Dla wrocławian jest tak rozpoznawalna, jak dla Polaków słynne komedie Stanisława Barei. 

Wszystko, co najważniejsze w biznesie gastronomicznym, to smaczna, oryginalna kuchnia i ponadprzeciętna obsługa. Jako, że mieliśmy przed sobą wielkie wyzwanie, by sprostać gustom smakowym rozpieszczonych wrocławian, konsekwentnie i z pasją podeszliśmy do tworzenia menu naszego lokalu, pamiętając o tym, aby cena była naszym atutem. Posiadamy pełną kuchnię i unikalne receptury, układane min. przez brązowego medalistę na Międzynarodowej Kulinarnej Olimpiadzie w Erfurcie w 2012 roku. 

Pięcioletni okres funkcjonowania Ssetki, zapisał się w życiu wrocławian między innymi poprzez takie kultowe dania jak: żeberka, tatar czy golonka oraz niespotykanym na szeroką skalę, naszym minibrowarem z Tychów. To świeże, niefiltrowane i niegazowane piwo dostarczane jest do naszego lokalu co 14 dni i przelewane do specjalnych tanków o pojemności 1000 L każdy. Tyskie z Tanka w Setce, to pozycja obowiązkowa dla każdego smakosza piwa i świadomego konsumenta.

Mając dobrze skonstruowany, sprawdzony i dochodowy biznes zdecydowaliśmy o udostępnieniu licencji na Setkę franczyzobiorcom. Zgodnie ze strategią rozwoju spółki franczyzowe Setki będą postawać w miastach powyżej 200 tys. mieszkańców. Wielkość naszej sieci ograniczymy do liczby, która pozwoli utrzymać wysoki poziom naszego osobistego wsparcia dla franczyzobiorców. 

Jednostki własne

1

Zdjęcie punktu systemu
Wnętrze Setka Bar
Informacje dla franczyzobiorcy
Wsparcie dla franczyzobiorcy

Franczyza na Setkę to:

  • Wsparcie w zakresie poszukwania lokalizacji;
  • Pomoc w zakresie przygotowania biznesplanu dla konkretnej lokalizacji; 
  • Unikalny system prowadzenia biznesu;
  • Wsparcie silnego partnera;
  • Wyjątkowy styl i aranżacja wnętrza;
  • Ograniczona liczba placówek w całej Polsce;
  • Wiedza, kompetencje i partnerstwo w najlepszym wydaniu;
  • Szeroka oferta alkoholi;
  • Szeroka oferta gastronomiczna (tzw. pełna kuchnia);
  • Wsparcie managera projektu na etapie inwestycji;
  • Bezpośrednia opieka szefa kuchni/menedżera nad restauracją;
  • Stała opieka managera ds franczyzy po uruchomieniu restauracji;
  • Wsparcie w zakresie finansowania inwestycji.
Przewidywana suma inwestycji

Minimalna kwota inwestycji to ok. 325 tys. zł. 

Podstawowe wymagania sieci

Nasze oczekiwania:

  • Posiadanie kapitału;
  • Doświadczenie w prowadzeniu działalności gospodarczej;
  • Doświadczenie w zarządzaniu zespołem;
  • Zaangażowanie
  • Dostęp do loklau o powierzchni 180-200m2 w mieście powyżej 200 tys. mieszkańców. 
Informacje o franczyzodawcy
Setka Polska Sp. z o. o.
ul. Kazimierza Wielkiego 50A, 50-070 Wrocław
533 206 506
franczyza@setkapolska.pl
setkabar.com
Osoba do kontaktu dla kandydatów

Marek Wąsik

Dowiedz się więcej
Wypełnij poniższy formularz kontaktowy, jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji. Informacje zawarte w formularzu zostaną przekazane bezpośrednio do franczyzodawcy.
Imię i nazwisko *
Miejscowość *
Telefon kontaktowy *
E-mail *
Jeżeli widzisz poniższe pole to pozostaw je puste.

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.