Chilli Mili

INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM

OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO

Za sukcesem restauracji Chilli Mili stoi menu oparte na soczystym kurczaku w chrupiącej panierce.

Właściwej jakości produkty, które podajesz Swoim gościom, to punkt wyjściowy do odniesienia sukcesu.
Unikalna technologia przygotowywania naszego kurczaka, a następnie panierowania pozwala na serwowanie wyjątkowych dań, które zasmakują niemal każdemu. 

Olbrzymią zaletą prowadzenia lokalu z chrupiącym kurczakiem jest bardzo szeroki wachlarz klientów. W bogatym menu Chilli Mili znajdują się zestawy dla dzieci, lekkie sałatki, tortille, kubełki pełne chrupiących kawałków kurczaka oraz duży wybór burgerów w różnych wariantach cenowych (w przedziale cen od 5 zł do 22 zł).

Twoi klienci pokochają także zimne napoje oferowane w systemie „Dolewki”. Dla klientów jest to atrakcyjna promocja a dla Ciebie zyski z wysoko marżowego produktu i kilkukrotny wzrost sprzedaży napojów w stosunku do tradycyjnych butelek czy puszek.

Wszystkie, wymienione wyżej cechy są niewielką częścią całej wiedzy, którą zgromadziliśmy i która jest wykorzystywana w restauracjach CHILLI MILI.

To jest ten czas. Podejmij właściwą decyzję. Wybierz Chilli Mili.

JEDNOSTKI FRANCZYZOWE

10 lokali w Polsce, lokal w Uzbekistanie oraz na Ukrainie. Wkrótce otwarcie lokalu w Czechach.

ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU
INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY

WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY

  • Pomoc przy wyborze odpowiedniej lokalizacji;
  • Projekt technologiczny pod lokal serwujący kurczaki przygotowany przez rzeczoznawcę sanitarnego;
  • Nowoczesny, wyjątkowy projekt aranżacji wnętrza spójny dla wszystkich lokali Chilli Mili;
  • Kompleksowe menu oparte w całości na daniach z kurczakiem w panierce. Pełne receptury wraz z food cost;
  • Procedury operacyjne oraz standardy działania i obsługi klienta;
  • Szkolenia oraz warsztaty dla Franczyzobiorców, menadżerów lokalu oraz pracowników;
  • Materiały marketingowe, filmy reklamowe, zdjęcia z profesjonalnych sesji zdjęciowych, obsługę mediów oraz strony www;
  • Centralny system zamówień: jedno miejsce zakupów, konkurencyjne ceny, sprawdzony dostawca;
  • Wsparcie oraz doradztwo również po otwarciu lokalu;

PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI

  • koszt inwestycji (remont oraz wyposażenie) ok. 180 tys. zł
    UWAGA! Jeżeli dysponujesz innym budżetem skontaktuj się z nami – mamy gotowe rozwiązanie również dla Ciebie! 
  • opłata wstępna 3 tys. zł
  • brak miesięcznych opłat franczyzowych

PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI

Podstawowe wymagania sieci:

  • minimalna powierzchnia lokalu to 70 m²;
  • minimalna liczba mieszkańców – 10 tys.;
  • lokal w łatwo dostępnej i widocznej lokalizacji, o dużym natężeniu ruchu pieszego, preferowane witryny od strony ulicy;
  • przestrzeganie zasad prowadzenia działalności zgodnie ze standardami Chilli Mili („know-how” firmy);
  • zaangażowanie i umiejętności managerskie;
  • nie wymagamy doświadczenia w gastronomii!

INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY

Cartel Foods

ul. Opolska 88, Walidrogi, 46-050 Tarnów Opolski

+ 48 668 202 536

beata.terlikowska@cartelfoods.pl

www.chillimili.pl

Osoba do kontaktu dla kandydatow

Beata Terlikowska

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

Wypełnij poniższy formularz kontaktowy, jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji. Informacje zawarte w formularzu zostaną przekazane bezpośrednio do Chilli Mili.

Wiadomość
imię i nazwisko *
Miejscowość *
Telefon kontaktowy *
E-mail *

PRZECZYTAJ ARTYKUŁY

NAJCZEŚCIEJ CZYTANE

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.

PROFIT system sp. z o.o., wydawca portalu Franchising.pl, informuje, że nie gromadzi, ani nie przetwarza  informacji wysłanych za pomocą formularza kontaktowego. Wszystkie informacje wprowadzone w ankiecie są wysyłane jako email do organizatora systemu wymienionego w katalogu franczyz. Podmiot otrzymujący przesłane informacje będzie je wykorzystywał w celu udzieleniu informacji na przesłane zapytanie. Przesłanie jakichkolwiek swoich danych osobowych jest dobrowolne, a podmiotem odpowiedzialnym za gromadzenie i przetwarzanie ewentualnych danych osobowych jest organizator systemu otrzymujący formularz kontaktowy.