Kebab King

INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM

OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO

Dynamicznie rozwijająca się sieć restauracji z tradycyjną kuchnią kurdyjską, która działa na polskim rynku od 2010 roku.

Bogaty wybór najwyższej jakości dań przygotowywany przez bliskowschodnich kucharzy z oryginalnych składników i przypraw, według sprawdzonych receptur w przystępnych cenach.

Naszą chlubą  są wypieki na czele z baklawą i pieczywo z własnej piekarni oraz kebab własnej produkcji. 

Restauracje Kebab King to nowoczesne wnętrza, wzbogacone o orientalne akcenty w prestiżowych lokalizacjach.

Dla wygody Klientów dania dostępne również z dostawą, poprzez dedykowany portal zamówień On-line, Call Center lub własną darmową aplikację mobilną.

JEDNOSTKI WŁASNE

26 restauracji w Warszawie (m.in. Al. Jerozolimskie, Nowy Świat, Chmielna, Świętokrzyska 18 i 34) i okolicach oraz we Wrocławiu, Gdańsku, Toruniu, Gdyni, Ostrołęce, Siedlcach, Otwocku.

ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU
INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY

WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY

  • Na każdym etapie współpracy zapewniamy wszechstronną i aktywną pomoc opiekuna w prowadzeniu restauracji pod silną i rozpoznawalną marką w oparciu o sprawdzony przez wiele lat w sieci własnej model biznesowy;
  • Kompleksowe szkolenia produktowe, operacyjne i techniczne oraz warsztaty dla kucharzy;
  • Aktualizowany przez cały okres trwania umowy podręcznik operacyjny;
  • Aktywne wsparcie opiekuna i centrali systemu na każdym etapie działalności;
  • Projekt wystroju wnętrza restauracji;
  • Silne lokalne i ogólnopolskie wsparcie marketingowe;
  • Współpraca na preferencyjnych warunkach ze wskazanymi, sprawdzonymi dostawcami produktów i usług niezbędnymi do funkcjonowania lokalu;
  • Dostęp do nowoczesnych technik i urządzeń wspierających sprzedaż i obsługę klienta (portal zamówień on-line, własna dedykowana aplikacja mobilna i inne);
  • Gwarancja terytorialna. 

PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI

  • 150 -500 tys. zł na remont, adaptację i wyposażenie lokalu;
  • 5 % netto od obrotu miesięczna opłata licencyjna;
  • 1,5% netto od obrotu miesięczna opłata marketingowa.
  • Opłata za wejście do sieci ( jednorazowa) – 70 tys. zł (Szkolenie personelu na wszystkich stanowiskach gratis!)

PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI

  • lokal 80-250 m2 w centrum miasta, popularnej galerii handlowej lub dużym osiedlu na obrzeżach aglomeracji powyżej 50 tys. mieszkańców;
  • gotowość poniesienia kosztów inwestycyjnych;
  • otwartość na współpracę na zasadach franczyzy;
  • osobiste zaangażowanie w nadzór nad działalnością restauracji;
  • znajomość lokalnego rynku.

INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY

Roxana Sp. z o.o.

Al. Jerozolimskie 42, 00-024 Warszawa

692 29 49 59; 500 288 585

franczyza@kebabking.com.pl

www.kebabking.com.pl

Osoba do kontaktu dla kandydatow

A. Nasir Bilgin

Dyrektor Generalny

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

Wypełnij poniższy formularz kontaktowy, jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji. Informacje zawarte w formularzu zostaną przekazane bezpośrednio do Kebab King.

Wiadomość
imię i nazwisko *
Miejscowość *
Telefon kontaktowy *
E-mail *
WYŚLIJ

PRZECZYTAJ ARTYKUŁY

NAJCZEŚCIEJ CZYTANE

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.