Kebab King

Kebab King
Informacje o systemie franczyzowym
Opis systemu franczyzowego

Dynamicznie rozwijająca się sieć restauracji z tradycyjną kuchnią kurdyjską, która działa na polskim rynku od 2010 roku.

Bogaty wybór najwyższej jakości dań przygotowywany przez bliskowschodnich kucharzy z oryginalnych składników i przypraw, według sprawdzonych receptur w przystępnych cenach.

Naszą chlubą  są wypieki na czele z baklawą i pieczywo z własnej piekarni.

Restauracje Kebab King to nowoczesne wnętrza, wzbogacone o orientalne akcenty w prestiżowych lokalizacjach.

Dla wygody Klientów dania dostępne również z dostawą, poprzez dedykowany portal zamówień On-line, Call Center lub własną darmową aplikację mobilną.

Jednostki własne

17 restauracji w Warszawie (m.in. Al. Jerozolimskie, Nowy Świat, Chmielna, Świętokrzyska) i okolicach oraz we Wrocławiu.

Zdjęcie punktu systemu
Kebab King
Informacje dla franczyzobiorcy
Wsparcie dla franczyzobiorcy
  • Na każdym etapie współpracy zapewniamy wszechstronną i aktywną pomoc opiekuna w prowadzeniu restauracji pod silną i rozpoznawalną marką w oparciu o sprawdzony przez wiele lat w sieci własnej model biznesowy;
  • Kompleksowe szkolenia produktowe, operacyjne i techniczne oraz warsztaty dla kucharzy;
  • Aktualizowany przez cały okres trwania umowy podręcznik operacyjny;
  • Aktywne wsparcie opiekuna i centrali systemu na każdym etapie działalności;
  • Projekt wystroju wnętrza restauracji;
  • Silne lokalne i ogólnopolskie wsparcie marketingowe;
  • Współpraca na preferencyjnych warunkach ze wskazanymi, sprawdzonymi dostawcami produktów i usług niezbędnymi do funkcjonowania lokalu;
  • Dostęp do nowoczesnych technik i urządzeń wspierających sprzedaż i obsługę klienta (portal zamówień on-line, własna dedykowana aplikacja mobilna i inne);
  • Gwarancja terytorialna. 
Przewidywana suma inwestycji
  • 150 -500 tys. zł na remont, adaptację i wyposażenie lokalu;
  • 6% od obrotu miesięczna opłata licencyjna;
  • 1,5% od obrotu miesięczna opłata marketingowa.
Podstawowe wymagania sieci
  • lokal 80-250 m2 w centrum miasta, popularnej galerii handlowej lub dużym osiedlu na obrzeżach aglomeracji powyżej 50 tys. mieszkańców;
  • gotowość poniesienia kosztów inwestycyjnych;
  • otwartość na współpracę na zasadach franczyzy;
  • osobiste zaangażowanie w nadzór nad działalnością restauracji;
  • znajomość lokalnego rynku.
Informacje o franczyzodawcy
Roxana Sp. z o.o.
Al. Jerozolimskie 42, 00-024 Warszawa
692 29 49 59
franczyza@kebabking.com.pl
www.kebabking.com.pl
Osoba do kontaktu dla kandydatów

Grzegorz Rodek

Dowiedz się więcej
Wypełnij poniższy formularz kontaktowy, jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji. Informacje zawarte w formularzu zostaną przekazane bezpośrednio do franczyzodawcy.
Imię i nazwisko *
Miejscowość *
Telefon kontaktowy *
E-mail *
Jeżeli widzisz poniższe pole to pozostaw je puste.

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.