Lody Mangatto

INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM

OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO

Sieć Lodziarni Mangatto to najnowszy i najkorzystniejszy koncept gastronomiczny. Specjalizuje się w produkcji i sprzedaży prawdziwych, włoskich lodów o niepowtarzalnym smaku. Sekretem doskonałego smaku jest sposób przygotowywania lodów metodą napowietrzania za pomocą wyspecjalizowanej maszyny dostępnej wyłącznie w naszej sieci. Ponadto oferowane lody Mangatto produkowane są z naturalnego mleka, co wyróżnia produkt na rynku i świadczy o jego wysokiej jakości.

Wysoka wydajność produktu, duża marża oraz imponujące zyski to główne atuty konceptu Mangatto. Dla naszych franczyzobiorców stworzyliśmy przejrzyste warunki współpracy, które ukierunkowane są na otworzenie i prowadzenie lodziarni stosunkowo niskim kosztem, przy zachowaniu najwyższych standardów.

Naszym franczyzobiorcom gwarantujemy:

  • szybki zwrot z inwestycji przy niskim nakładzie,
  • wsparcie profesjonalnej kadry managerskiej na każdym etapie współpracy,
  • mobilność i nowatorskie menu,
  • brak opłaty licencyjnej, marketingowej,
  • Bezpłatne szkolenia dla właścicieli i personelu przygotowujące do pracy w gastronomii.

JEDNOSTKI FRANCZYZOWE

8

ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU
Lody Mangatto
INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY

WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY

  • 100% wsparcia dla franczyzobiorcy na każdym etapie współpracy,
  • Wspólne działania marketingowe w ramach marki,
  • Gotowy, sprawdzony pomysł, gwarantujący zysk,
  • Szybki zwrot z inwestycji przy niskim nakładzie,
  • Brak opłaty licencyjnej i marketingowej.

PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI

Sieć lodziarni Mangatto może być rozwijana jako:

  • Wyspa w Galerii Handlowej – koszt inwestycji zaczyna się od 21 tys. zł przy powierzchni ok. 8 m²,
  • Okienko podawcze – koszt inwestycji wynosi od 23 tys. zł,
  • Lokal stacjonarny – koszt inwestycji od 31 tys. zł przy powierzchni min. 40 m²,
  • Mobilna przyczepa gastronomiczna – koszt inwestycji wraz z wyposażeniem  zaczyna się od 45 tys. zł.

Miesięczna opłata franczyzowa wynosi 500 zł i jest niezależna od osiąganych obrotów.


PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI

Zapraszamy do współpracy osoby przedsiębiorcze, pozytywnie nastawione do biznesu oraz zaangażowane we własne działanie.

Oferujemy pomysł na korzystny biznes, sprawdzone receptury oraz opiekę profesjonalnej kadry managerskiej i bezpłatne szkolenia przygotowujące do prowadzenia własnej lodziarni. Co najważniejsze, nie wymagamy doświadczenia w pracy w gastronomii.P.P.H.U. „Wojtex” Wojciech Goduński.


INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY

P.P.H.U. „Wojtex” Wojciech Goduński

Złotniki 11, 99-205 Dalików

792 433 601

(48) 43 822 02 11

wojxxx1@wp.pl

www.mangatto.pl

Osoba do kontaktu dla kandydatow

Kontakt w sprawie franczyzy:

Wojciech Goduński

tel. 792 433 601

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

Wypełnij poniższy formularz kontaktowy, jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji. Informacje zawarte w formularzu zostaną przekazane bezpośrednio do Lody Mangatto.

Wiadomość
imię i nazwisko *
Miejscowość *
Telefon kontaktowy *
E-mail *
WYŚLIJ

PRZECZYTAJ ARTYKUŁY

NAJCZEŚCIEJ CZYTANE

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.

PROFIT system sp. z o.o., wydawca portalu Franchising.pl, informuje, że nie gromadzi, ani nie przetwarza  informacji wysłanych za pomocą formularza kontaktowego. Wszystkie informacje wprowadzone w ankiecie są wysyłane jako email do organizatora systemu wymienionego w katalogu franczyz. Podmiot otrzymujący przesłane informacje będzie je wykorzystywał w celu udzieleniu informacji na przesłane zapytanie. Przesłanie jakichkolwiek swoich danych osobowych jest dobrowolne, a podmiotem odpowiedzialnym za gromadzenie i przetwarzanie ewentualnych danych osobowych jest organizator systemu otrzymujący formularz kontaktowy.