Stara Pączkarnia

Stara Pączkarnia
Informacje o systemie franczyzowym
Opis systemu franczyzowego

 

Wyrabiane przez nas pączki tworzone są według receptur przekazywanych od pokoleń, z zachowaniem tradycyjnych metod produkcji. Dbamy również, aby każdy wyprodukowany pączek był najwyższej jakości, zawsze świeży i ciepły serwowany klientom.

Najistotniejsze jest know - how firmy, którym służymy Franczyzobiorcom. Otrzymują oni pełne wsparcie przez cały okres trwania umowy obejmujące szkolenia, marketing, produkty oraz kontrolę jakości. Naszym Partnerom zapewniamy współpracę i pełne zaangażowanie w prowadzeniu działalności gospodarczej. Franczyzobiorca nie musi więc posiadać doświadczenia w gastronomii, nasz zespół w pełni przygotuje zarówno Franczyzobiorcę jak i jego personel do prowadzenia Pączkarni.

Aby zapewnić obsługę na najwyższym poziomie oraz sprawną produkcję Franczyzobiorca odbędzie u nas miesięczne szkolenie, które pomoże spokojnie pokierować biznesem.

Franczyzobiorca otrzyma pomoc  przy wyborze personelu i lokalu, projekt aranżacji wnętrza oraz strój i wygląd personelu; - doradzimy na każdym etapie powstawania Pączkarni.

Oferujemy dostęp do starannie przygotowanego modelu franczyzy i projekcji finansowej.

Jednym z ważnych elementów są spotkania i konsultacje - zobowiązujemy się do pięciu wizyt w tygodniu w lokalu Franczyzobiorcy przez pierwszy miesiąc prowadzenia działalności oraz do minimum jednej wizyty w miesiącu w poźniejszym okresie. 

Nasz Partner otrzyma przemyślane kampanie marketingowe oraz sprawdzoną sieć dostawcow i partnerów - dostarczymy Franczyzobiorcy na jego koszt wszelkie urządzenia niezbędne do prowadzenia działalności będącej przedmiotem umowy.

Stara Pączkarnia ma na celu oferowanie najwyższej jakości produktu przez specjalnie do tego wyszkolonych pracowników. Lokale dobierane są tak, aby klient mógł przyglądać się całemu procesowi produkcji.

Osoby zainteresowane współpracą z naszą firmą na pierwsze spotkanie zapraszamy zawsze do siedziby w Szczecinie. Jest to najlepszy sposób, aby zaznajomić się z charakterem Starej Pączkarni i podjąć decyzję o rozpoczęciu współpracy franczyzowej.

Stara Pączkarnia to biznes dla osób, którym zależy na dobrym produkcie i szybkim zwrocie z inwestycji. Dla tych, którzy chcą aktywnie brać udział w rozwoju swojej firmy.

Jednostki własne

2

Jednostki franczyzowe

6

Zdjęcie punktu systemu
Stara Pączkarnia
Informacje dla franczyzobiorcy
Przewidywana suma inwestycji

Minimalna kwota potrzebna do otwarcia Pączkarni to 100 tys. zł, powierzchnia lokalu to minimum 20 m2.

Lokal powinien być zlokalizowany w miejscu atrakcyjnym pod względem dostępności dla klientów, również w zakresie możliwości obserwowania produkcji.

Jednorazowa oplata licencyjna wynosi 10 tys. zł a w niej:

  • 3 tys. zł opłaty wstepnej,
  • 7 tys. zł w przypadku podpisania umowy franczyzowej.

Opłaty ponoszone na rzecz Franczyzodawcy to 7 proc. - w tym 2 proc. na marketing sieci.

Informacje o franczyzodawcy
Stara Pączkarnia Sp. z o. o. sp. k.
ul. 5 Lipca 46, 70-374 Szczecin
517 766 469
j.kloc@starapaczkarnia.pl
www.starapaczkarnia.pl
Osoba do kontaktu dla kandydatów

Jacek Kloc

Dowiedz się więcej
Wypełnij poniższy formularz kontaktowy, jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji. Informacje zawarte w formularzu zostaną przekazane bezpośrednio do franczyzodawcy.
Imię i nazwisko *
Miejscowość *
Telefon kontaktowy *
E-mail *
Jeżeli widzisz poniższe pole to pozostaw je puste.

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.