Z ogórem czy bez?

Z ogórem czy bez?
Informacje o systemie franczyzowym
Opis systemu franczyzowego

„Z ogórem czy bez?”– to nasz znak rozpoznawczy. Spółka Orion Polska w 2015 roku po ogromnym sukcesie lokalu w Katowicach uruchomiła punkty w Gliwicach i Bielsku Białej. Kolejne lokale w przygotowaniu. „Tradycyjne Zapiekanki – z ogórem czy bez” serwują najstarszy polski fast food w odświeżonej formie. Do każdej zapiekanki na życzenie dodajemy wspaniałego ogórka kiszonego. W lokalach można napić się również tradycyjnej polskiej oranżady produkowanej od 1957 roku. Lokalne media gazety i radio wielokrotnie o nas mówi. Znaleźliśmy się między innymi w rankingu Gazety Wyborczej na 9 rzeczy których koniecznie trzeba doświadczyć  w Katowicach.

Nasze zapiekanki są przygotowywane na oczach Klientów z wyłącznie świeżych produktów i prawdziwego sera.

W najbliższych latach zaplanowany jest rozwój ogólnopolskiej sieci serwującej zapiekanki z pieca.

Jednostki własne

3 (Katowice, Gliwice, Bielsko-Biała)

Jednostki franczyzowe

4 (Dąbrowa Górnicza, Będzin, Rybnik, Zabrze)

Zdjęcie punktu systemu
Z ogórem czy bez?
Informacje dla franczyzobiorcy
Wsparcie dla franczyzobiorcy
  • Przeprowadzimy symulację rentowności danego lokalu na podstawie wybranej lokalizacji oraz naszych własnych doświadczeń;
  • pomożemy w trakcie negocjacji o wynajem lokalu;
  • przekażemy pełną wiedzę jak prowadzić lokal. Nasza wiedza jest kompleksowa i obejmuje wszystkie zagadnienia związane z funkcjonowaniem placówki;
  • przeprowadzamy kampanie reklamowe  w miastach w których znajdują się lokale. Przygotowujemy wszelkie projekty graficzne i materiały marketingowe które są jednolite dla całej sieci;
  • przeprowadzimy szkolenia dla Franczyzobiorcy i pozostałych pracowników;
  • wybierzemy i wskażemy najlepszych dostawców produktów. Wynegocjujemy dla Franczyzobiorcy jak najlepsze ceny.


 

Przewidywana suma inwestycji

Koszt otwarcia lokalu jest ściśle związany z jego metrażem, jednak będzie on nie mniejszy niż 50 tys. zł netto.

Franczyzodawca pobiera opłatę miesięczną w wysokości 10% obrotu netto.

Franczyzodawca pobiera opłatę wstępną w wysokości 15 tys. zł netto. W skład której wchodzą:

  • szkolenie personelu;
  • podręcznik operacyjny.
Podstawowe wymagania sieci
  • Nie wymagamy doświadczenia w branży gastronomicznej;
  • szukamy osób ambitnych, przedsiębiorczych i pracowitych;
  • w chwili obecnej poszukujemy osób które chcą otworzyć pojedyncze lokale na terenie województwa śląskiego;
  • w pozostałych województwach poszukujemy firm które będą działać w całym województwie na zasadzie wyłączności– tzw. franczyza wielokrotna. Taki Franczyzobiorca musi spełniać dodatkowe warunki, które umożliwią prawidłowe funkcjonowanie sieci tj. posiadać lub mieć możliwości zorganizowania:
  1. niewielkiego magazynu;
  2. samochodu dostawczego z agregatem chłodniczym.
Informacje o franczyzodawcy
Orion Polska Sp. z o.o.
ul. Obrońców Westerplatte 73A, 40-335 Katowice
+48 507 034 361
zapiekanki@orion-polska.eu
www.zogoremczybez.pl
Osoba do kontaktu dla kandydatów

Adrian Ptasiński
 

Dowiedz się więcej
Wypełnij poniższy formularz kontaktowy, jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji. Informacje zawarte w formularzu zostaną przekazane bezpośrednio do franczyzodawcy.
Imię i nazwisko *
Miejscowość *
Telefon kontaktowy *
E-mail *
Jeżeli widzisz poniższe pole to pozostaw je puste.

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.