Tutti Santi

Tutti Santi
Informacje o systemie franczyzowym
Opis systemu franczyzowego

Oferta franczyzy skierowana jest do osób, które chcą prowadzić własny biznes w oparciu o sprawdzone standardy i zweryfikowany rynkowo koncept biznesowy.

W przypadku Tutti Santi franczyzobiorcy otrzymują pełne know-how w zakresie prowadzenia oryginalnej włoskiej pizzerii, zweryfikowany rynkowo i popularny wśród klientów koncept gastronomiczny oraz wsparcie marketingowe i doskonały wyróżnik w postaci możliwości wykorzystania wizerunku Mistrza Włoch w pizzy, co przy tak mocnym otoczeniu konkurencyjnym stanowi realną przewagę rynkową.

Jednostki własne

3 (Wrocław, Kielce, Kalisz)

Jednostki franczyzowe

3 (Poznań, Konin, Ostrów Wielkopolski)

Zdjęcie punktu systemu
Tutti Santi
Informacje dla franczyzobiorcy
Wsparcie dla franczyzobiorcy
  • Każda pizzeria jest otwierana przez Mistrza Włoch i vice Mistrza Świata w pizzy Valeroio Valle. W ramach organizowana jest konferencja prasowa z udziałem mistrza i lokalnych mediów;
  • Valerio Valle oraz polscy szkoleniowcy wdrażają technologię i ustawiają prace nowo otwartej pizzerii;
  • personel pracowniczy Franczyzobiorcy przechodzi gruntowne szkolenie z zakresu procesu technologii włoskiej pizzy. Szkolenie osobiście prowadzi Valerio Valle.
  • Franczyzobiorca otrzymuje materiały operacyjne obejmujące: receptury, standardy pracy i kontroli pracowników, projekty materiałów marketingowych, raportowania, kontroli biznesu itd.;
  • Franczyzobiorca otrzymuje prawo do wykorzystania wizerunku Valerio Valle do celów promocji swojego lokalu. Możliwość umieszczania certyfikatów, dyplomów w lokalu. Możliwość używania tytułu "Jedyna w Polsce pizzeria pod patronatem Mistrza Włoch Valerio Valle" itd.;
  • w ramach ujednoliconego łańcucha dostaw franczyzobiorca otrzymuje dostęp do dostawców włoskich produktów używanych do produkcji w atrakcyjnych cenach wynegocjowanych przez Franczyzodawcę.;
  • Franczyzodawca uzyskuje możliwość korzystania ze wszystkich materiałów reklamowych i promocyjnych używanych w  ramach konceptu Tutti Santi oraz uczestnictwa w akcjach promocyjnych organizowanych przez Franczyzodawcę;
  • Dostęp do nowych przepisów pizz przygotowanych przez Valerio Valle. Przynajmniej kilka razy w roku wprowadzamy nowe dania do karty menu;
  • profesjonalne wsparcie przy wyborze lokalu i ocenie jego potencjału;
  • Franczyzobiorca otrzymuje pełen projekt technologiczny oraz projekt restauracji obejmujący układ architektoniczny oraz  aranżację wnętrza;
  • możliwość bezpłatnego korzystania ze strony www.tuttisanti.pl oraz profilu Facebook Tutti Santi itd.
Przewidywana suma inwestycji

Tutti Santi Express - powierzchnie do 60 m2, 140 do 200 tys. zł netto;

Tutti Sani - a la carte, klasyczna restauracja, 180 do 500 tys. zł netto.

Nakłady inwestycyjne są wprost uzależnione od wielkości lokalu oraz jego stanu. W przypadku lokali, w których była wcześniej prowadzona gastronomia koszty inwestycji mogą być niższe, jeżeli uda się wykorzystać wcześniejsze elementy infrastruktury. Kwoty te stanowią całość koniecznych środków (od prac budowlanych, projektów  przez nakłady na reklamę, a skończywszy na ubraniach dla pracowników itd).

Opłaty franczyzowe uzależnione są od wyników finansowych osiągniętych przez franczyzobiorcę i negocjowane są indywidualnie.

Podstawowe wymagania sieci
  • Możliwość zaangażowania własnego czasu pracy celem kontroli biznesu (ok. 2-4h dziennie);
  • posiadania niezbędnego kapitału z przeznaczeniem na inwestycjie. Środki uzyskane w postaci kredytów lub pożyczek nie mogą stanowić więcej niż 50 proc. inwestycji;
  • umiejętność organizacji i zarządzania, doświadczenie w kierowaniu ludźmi lub prowadzenia własnego biznesu.
Informacje o franczyzodawcy
BDB Marketing Serwis
ul. Łódzka13 lok. 1, 62-800 Kalisz
691 767 595
s.urbaniak@tuttisanti.pl
www.tuttisanti.pl
Osoba do kontaktu dla kandydatów

Sergiusz Urbaniak

Dowiedz się więcej
Wypełnij poniższy formularz kontaktowy, jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji. Informacje zawarte w formularzu zostaną przekazane bezpośrednio do franczyzodawcy.
Imię i nazwisko *
Miejscowość *
Telefon kontaktowy *
E-mail *
Jeżeli widzisz poniższe pole to pozostaw je puste.

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.