Olive Oil & Oregano

Olive Oil & Oregano
Informacje o systemie franczyzowym
Opis systemu franczyzowego

Olive Oil & Oregano należy do Patafritas S.A., multi-brandowej firmy sektora F&B założonej w 2000 roku z siedzibą w Salonikach w Grecji.

Jest prężnie rozwijającym się restauracyjnym liderem, głównie na rynku greckim oraz w Wielkiej Brytanii, oferującym grillowane dania kuchni śródziemnomorskiej. 

Sprawdzona recepta naszego sukcesu to połaczenie najwyższej jakości potraw ze świeżych produktów oraz profesjonalnej i miłej obsługi.

Naszą misją oraz celem, który nas wyróżnia jest zmiana i poprawa wizerunku produktów typu Fast Food, poprzez zapewnienie klientom zdrowych i pysznych potraw w grecko-śródziemnomorskim stylu.

 

Jednostki własne

12 , OO & O ze swoimi restauracjami jest obecna w czterech krajach: Grecja - 7, Wielka Brytania - 3, Bułgaria - 1, Cypr - 1.

Zdjęcie punktu systemu
restauracja Olive Oil & Oregano
Informacje dla franczyzobiorcy
Wsparcie dla franczyzobiorcy

Szkolenie

Franczyzobiorca otrzyma szczegółowe Menu oraz Podręcznik Operacyjny.

Zarówno franczyzobiorca jak i wszyscy pracownicy jego restauracji przejdą kompleksowe szkolenie obejmujące przekazanie informacji dotyczących surowcow, procedur przygotowania i gotowania potraw oraz zasad higieny i bezpieczeństwa.

Kadra zarządzająca zostanie dodatkowo przeszkolona w zakresie kontrolingu, marketingu i komunikacji oraz innych aspektów finansowych wynikających z prowadzenia restauracji.

Wszyscy pracownicy zostaną poddani ćwiczeniom praktycznym oraz przejdą okres stażu pod okiem doświdczonych pracowników istniejących restauracji OO & O z Salonik i Londynu.

Wsparcie techniczne

przekazanie pełnego know-how niezbędnego do otworzenia restauracji Olive Oil & Oregano obejmującego:

  • niezbędne wyposażenie i inne środki trwałe;
  • projekt urządzenia i wystroju lokalu.
Przewidywana suma inwestycji
  • Lokal o powierzchni 35-45 m2 o wysokości 4-6 m plus zaplecze;
  • Całkowity koszt inwestycji jest uzależniony od wielkości lokalu oraz infrastruktury;
  • Szacowany koszt inwestycji to 140-160 tys. euro na wyposażenie plus opłata licencyjna w wysokości 4 proc.
Podstawowe wymagania sieci
  • doświadczenie zawodowe w sektorze F & B;
  • posiadanie niezbędnych środków finansowych.
Informacje o franczyzodawcy
Patafritas SA
23 Venizelou str., Thessaloniki, Greece
693 099 977
losiak@profitsystem.pl
www.ladi-rigani.gr
Osoba do kontaktu dla kandydatów

Łukasz Osiak

Dowiedz się więcej
Wypełnij poniższy formularz kontaktowy, jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji. Informacje zawarte w formularzu zostaną przekazane bezpośrednio do franczyzodawcy.
Imię i nazwisko *
Miejscowość *
Telefon kontaktowy *
E-mail *
Jeżeli widzisz poniższe pole to pozostaw je puste.

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.