Dolce Lato, Gelato...The Italian way

Dolce Lato
Informacje o systemie franczyzowym
Opis systemu franczyzowego

Chcesz otworzyć własną lodziarnię? Otrzymasz pełne wsparcie przy otwarciu lodziarni, cukierni, kawiarni. W trakcie jej funkcjonowania gwarantujemy unikalny, naturalny smak lodów oraz innych włoskich smakołyków, semifredo, ciast i tortów.

Jednostki własne

1 - Dolcelato, Gelato...The Italian way; ul. Ursynowska 1, 02-605 Warszawa

Jednostki franczyzowe

2 jednostki franczyzowe, 8 partnerskich

Zdjęcie punktu systemu
Lodziarnia Dolce Lato z zewnątrz
Informacje dla franczyzobiorcy
Wsparcie dla franczyzobiorcy
  • Pozyskanie lokalu;
  • Projekt adaptacji;
  • Pomoc w wyborze i zakupie sprzętu gastronomicznego;
  • Szkolenie pracowników i wsparcie logistyczno-operacyjne.
Przewidywana suma inwestycji

Indywidualna wycena każdej inwestycji w zależności od lokalizacji, powierzchni lokalu i stanu technicznego.

Podstawowe wymagania sieci
  • Zaangażowanie, pracowitość, optymizm i wiara we własny sukces;
  • Nie jest wymagane doświadczenie w gastronomii.
Informacje o franczyzodawcy
Frubella Processing Sp. z o.o.
ul. Krakowska 102, 26-800 Białobrzegi
48 613 22 13
info@frubella.com
facebook:lodydolcelato
Osoba do kontaktu dla kandydatów

Alessandro Sappa tel. 602 120 810

Dowiedz się więcej
Wypełnij poniższy formularz kontaktowy, jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji. Informacje zawarte w formularzu zostaną przekazane bezpośrednio do franczyzodawcy.
Imię i nazwisko *
Miejscowość *
Telefon kontaktowy *
E-mail *
Jeżeli widzisz poniższe pole to pozostaw je puste.

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.