Burgerownie, Pizzerie, Trattorie, Kawiarnie

INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM

OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO

Jesteśmy firmą z branży gastronomicznej zajmującą się doradztwem w zakresie otwarć i rozwoju restauracji.

Masz pomysł i chcesz go zrealizować – my Ci pomożemy

Stworzymy Twoją Restaurację, Pizzerię, Kawiarnię, Trattorię, Burgerownię od podstaw: wykonamy projekt architektoniczny i technologiczny, wykonamy prace remontowe, zakupimy meble i wyposażenie, stworzymy atrakcyjne menu, przeprowadzimy Cię przez cały proces od projektu do otwarcia i funkcjonowania. W naszym zespole pracują sprawdzeni Architekci, Technolodzy, Ekipy Budowalo – Remontowe, Stolarze, Specjaliści IT jak również Managerowie ds. Reklamy.

Oferujemy również sprawdzone Know-How i wybór Marki we współpracy Partnerskiej lub  na zasadzie Franchisingu.

PIZZA POINT

http://doradztwogastronomiczne.pl/pizza-point/

 

Dla naszych Partnerów dysponujemy bazą lokali w atrakcyjnych lokalizacjach.

O NAS:

Pierwsze kroki w branży HoReCa i FMCG stawialiśmy w latach 90 Zaczynaliśmy pracując dla światowych sieci gastronomicznych i spożywczych, w których pełniliśmy funkcje od Pracownika do Managera Zarządzającego.
W ciągu tych ponad 20 lat wielokrotnie udowodniliśmy, że nasze doświadczenie, zaangażowanie oraz unikalne rozwiązania po prostu sprawdzają się w praktyce.
Dotychczas przyczyniliśmy się do rozwoju kilku znanych Brandów zarówno w Polsce jak i zagranicą.
Od podstaw otworzyliśmy ponad 100 restauracji o różnym profilu działalności.

JEDNOSTKI FRANCZYZOWE

1  Kawiarnia (Warszawa)

1  Pizzeria – Trattoria (Warszawa)

ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU
INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY

WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY

Każda restauracja jest zawsze własnością Partnera lub Franchisobiorcy, który ją prowadzi. Sukces gwarantuje dobra lokalizacja i umiejętne zarządzanie. Jeśli posiadasz już odpowiedni lokal lub oczekujesz pomocy w jego wyborze – jesteśmy do Twojej dyspozycji. Skontaktuj się z nami już dzisiaj. Pomożemy Ci w:

  1. wyborze dogodnej lokalizacji,
  2. projektowaniu i remoncie restauracji,
  3. doborze  mebli i wyposażenia od naszych zaufanych producentów i dostawców
  4. rekrutacji personelu,
  5. szkoleniu pracowników w trakcie otwarcia Twojej restauracji.

Podczas funkcjonowania już otwartej restauracji zapewniamy Ci pomoc w jej prowadzeniu.

Jako Partner / Franchisobiorca jesteś odpowiedzialny za całą swoją firmę jako, że to będzie Twoja restauracja. My wesprzemy twój biznes zapewniając kompletny system i dostarczymy:

  1. system produktów, abyś był pewny, że używasz produktów tej samej jakości,
  2. podręcznik operacyjny,
  3. miesięczne oceny restauracji,
  4. system do sporządzania raportów tygodniowych, który pozwoli Ci sprawdzać zużycie i wykryć straty jeżeli takie wystąpią,
  5. system raportów finansowych, który pozwoli Ci kontrolować zyski,
  6. ocenę obsługi Gościa poprzez badania Tajemniczego Klienta,
  7. dodatkową indywidualną pomoc.

Wszystko to pomoże Ci maksymalizować wydajność oraz obroty, a przed wszystkim zyski.

Z wszystkich tych powodów, jak również z wielu innych, powinieneś skorzystać z pomocy DG Doradztwo Gastronomiczne


PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI

Przewidywana suma inwestycji

Kwota inwestycji od 100 tys. zł. netto. Zależy od wybranego profilu: Restauracji, Pizzerii, Kawiarni, Trattorii, Burgerowni oraz wielkości lokalu, stopnia dostosowania do gastronomii (wentylacja, ciągi gastronomiczne, itd.). Jest to kwota łącznie z wyposażeniem technicznym.

Opłaty Promocyjne 

Każdy Partner / Franczyzobiorca  który podpisze z nami w okresie lipiec – wrzesień 2018 r. list intencyjny / umowę współpracy otwarcia restauracji będzie zwolniony z opłaty franczyzowej i licencyjnych przez 1 (jeden) rok.


PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI

Przewidywana suma inwestycji

Kwota inwestycji od 100 tys. zł. netto. Zależy od wybranego profilu: Restauracji, Pizzerii, Kawiarni, Trattorii, Burgerowni oraz wielkości lokalu, stopnia dostosowania do gastronomii (wentylacja, ciągi gastronomiczne, itd.). Jest to kwota łącznie z wyposażeniem technicznym.

Opłaty partnerskie ustalane są indywidualnie w zależności od wyboru systemu i know – how:  Pizzeria, Kawiarnia, Trattoria, Burgerownia lub inne.


INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY

DG Doradztwo Gastronomiczne

Al. Jerozolimskie 179, 02-222 Warszawa

577 724 977

biuro@doradztwogastronomiczne.pl

www.doradztwogastronomiczne.pl

Osoba do kontaktu dla kandydatow

Kierownik Operacyjny Mateusz Łatkowski

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

Wypełnij poniższy formularz kontaktowy, jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji. Informacje zawarte w formularzu zostaną przekazane bezpośrednio do Burgerownie, Pizzerie, Trattorie, Kawiarnie.

Wiadomość
imię i nazwisko *
Miejscowość *
Telefon kontaktowy *
E-mail *

PRZECZYTAJ ARTYKUŁY

NAJCZEŚCIEJ CZYTANE

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.

PROFIT system sp. z o.o., wydawca portalu Franchising.pl, informuje, że nie gromadzi, ani nie przetwarza  informacji wysłanych za pomocą formularza kontaktowego. Wszystkie informacje wprowadzone w ankiecie są wysyłane jako email do organizatora systemu wymienionego w katalogu franczyz. Podmiot otrzymujący przesłane informacje będzie je wykorzystywał w celu udzieleniu informacji na przesłane zapytanie. Przesłanie jakichkolwiek swoich danych osobowych jest dobrowolne, a podmiotem odpowiedzialnym za gromadzenie i przetwarzanie ewentualnych danych osobowych jest organizator systemu otrzymujący formularz kontaktowy.