Niko Spaghetti Bar

Niko Spaghetti Bar
Informacje o systemie franczyzowym
Opis systemu franczyzowego

Spaghetti Bar Niko, to makarony z ponad 20 letnią tradycją.

Podstawą naszej karty są makarony, a naszą specjalnością jest spaghetti z różnymi sosami do wyboru, w tym: sos boloński, sos z groszkiem i papryką, pieczarkowy oraz delikatny sos napoli z pomidorami. Można również wybierać w innych rodzajach makaronów, m.in. penne, farfalle, fusilli czy makaronie razowym, które gość dowolnie może łączyć na talerzu w ofercie "Pasta Mix".

Współpracujemy z zaufanymi dostawcami, używamy sprawdzonych, wysokiej jakości produktów i gotujemy według dopracowanych przez lata receptur, które nasi goście zdążyli już polubić. Nasze przepisy są inspirowane oryginalnymi włoskimi daniami, ale również są odrobinę dostosowane do podniebienia Polaków. Zasmakują w nich ci, którzy lubią smacznie i konkretnie się posilić.

Naszymi największymi atutami jest szybkość i jakość serwowanych dań.

Posiadamy 4 jednostki własne (3 w Pile i 1 w Gdańsku). Teraz czas na Was! Zapewniamy, że Niko, to sprawdzony pomysł na biznes! Zapraszamy do współpracy.

Sprawdź nas na: facebook.com/nikogdansk

Jednostki własne

4

Jednostki franczyzowe

0

Zdjęcie punktu systemu
loakal Niko Spaghetti Bar
Informacje dla franczyzobiorcy
Wsparcie dla franczyzobiorcy

Pełny knowhow prowadzenia działalności gastronomicznej obejmujący:

  • doradztwo  i pomoc w negocjacjach w zakresie zakupu odpowiedniego sprzętu;
  • pomoc przy projektach technicznych i odbiorach Państwowej Inspekcji Sanitarnej;
  • pomoc w nawiązaniu współpracy z Dostawcami;
  • księga operacyjna zawierająca przepisy, standardy pracy i obsługi klienta, standardy HCCP;
  • szkolenie  personelu kuchennego  obejmujące procesy przygotowywania potraw oraz współpracy z barem;
  • szkolenie personelu barowego z zakresu standardów obsługi sprzedaży w tym rozwój umiejętności  podnoszenia wartości sprzedaży;
  • szkolenie dla kadry zarządzającej  z zakresu zarządzania zespołem w gastronomii;
  • pomoc w rekrutacji pracowników - przygotowanie treści ogłoszeń, wskazówki dot. miejsc  i form ogłoszeń, określenie profili kompetencyjnych;
  • gotowe raporty do bieżącej analizy sprzedaży;
  • gotowe raporty zarządcze;
  • pomoc w wyborze i ocenie odpowiedniej lokalizacji;
  • pomoc w aranżacji i wyposażeniu lokalu;
  • zaplanowanie kampanii reklamowej związanej z uruchomieniem restauracji;
  • bieżąca opieka merytoryczna w czasie trwania umowy– doradztwo w obszarze prowadzenia działalności.
Przewidywana suma inwestycji
  • Koszt inwestycji: 100-150 tys. zł uzależniony od wielkości lokalu;
  • Opłata wstępna 15 tys. zł netto;
  • Opłata franczyzowa 1 tys. zł netto/miesiąc.
Podstawowe wymagania sieci

Lokal o powierzchni 50-100 m² w pobliżu uczelni, biurowców.

Informacje o franczyzodawcy
Niko Gdańsk Izabela Krajdocha, Aneta Krajdocha s.c.
ul. Dmowskiego 2 80-243 Gdańsk
577 555 395
barnikogdansk@gmail.com
Osoba do kontaktu dla kandydatów

Aneta Krajdocha

Dowiedz się więcej
Wypełnij poniższy formularz kontaktowy, jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji. Informacje zawarte w formularzu zostaną przekazane bezpośrednio do franczyzodawcy.
Imię i nazwisko *
Miejscowość *
Telefon kontaktowy *
E-mail *
Jeżeli widzisz poniższe pole to pozostaw je puste.

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.