SushiRoll Bistro

SushiRoll Bistro
Informacje o systemie franczyzowym
Opis systemu franczyzowego

Posiadamy dwa koncepty w ramach, których działa nasza marka, w zależności od lokalizacji:

  1. Koncept Sushi Roll - (centra handlowe, ścisłe centra dużych miast) - naczynia jednorazowe, lokal od 20 m2 wzwyż.
  2. Koncept restauracyjny SushiRoll Bistro - miasta powyżej 50 tys. mieszkańców, lokal od 60 m2 wzwyż, obsługa kelnerska, dostawa jedzenia do domów oraz firm.

SushiRoll to koncept sushi w stylu handroll. Oferujemy Państwu sushi w zupełnie nowej odsłonie – jako szybką i zdrową potrawę prosto do ręki. Jednocześnie, rolki, które serwujemy, wykonywane są z najwyższą starannością, według oryginalnej receptury. To my dbamy o jakość produktów, o ich estetyczne przyrządzanie, świeżość oraz o dostawę do Twojej restauracji. Pomysł przywędrował do Polski z Australii i przyjął się. Tak przynajmniej wnioskuję po sporej ilości chętnych ustawiających się w kolejce do naszych lokali.

 Oferujemy naszym gościom sushi przygotowane ze świezych i wyselekcjonowanych składników,

Rolki sprzedawane są do ręki, z naszymi autorskimi sosami do wyboru. Koncept głównie kierowany jest do młodych ludzi.  Streetfood'owe sushi jakością nie odbiega od sushi z najlepszych restauracji.

Koncept SushiRoll nie wymaga od Franczyzobiorców znajomości w zakresie prowadzenia gastronomii, posiadania zaplecza kuchennego czy zatrudniania kucharzy.

Idąc dalej w rozwój, rozmawiając z naszymi gośćmi, badając rynek stworzyliśmy koncept SushiRoll Bistro, w którym oferujemy menu jak w najlepszych restauracjach. 

SushiRoll Bistro to drugi koncept sushi,  który oferuje sushi w luźniej, niezobowiązującej formie w naszych lokalach oraz w formie dostaw do kleinta.  Bistro to mała restauracja, z oryginlanie opracowanym menu.

Menu zostało skomponowane w przejrzystej formie z bardzo czytelnym menu. W bistro możesz zamowić sushi w dostawie jak i zjeść lunch, kolację na miejscu w lokalu.  Lokale w stylu bistro nie wymagają dużej inwestycji, jak normalna restauracja, ze względu na możliwość zaranżowania małego lokalu. Chesz mieć restaurację, a nie masz set tysięcy złotych środków pienięznych na otwarcie to coś dla Ciebie.

Jednostki własne

4

Jednostki franczyzowe

1

Zdjęcie punktu systemu
lokal SushiRoll Bistro
Informacje dla franczyzobiorcy
Wsparcie dla franczyzobiorcy
  • Pomożemy w wyborze lokalizacji, możemy także pomóc uzyskać dostęp do wynajmowanych powierzchni w galeriach handlowych oraz w negocjacjach z wynajmującym.
  • Systemy rekrutacji personelu, systemy szkoleń oraz budowania relacji z personelem, rozumiemy, że zespół ludzi to najważniejszy fundament firmy.
  • Know - how firmy, księgę produkcyjną, system procedur, standardy funkcjonowania.
  • Wyszkolenie i wsparcie w profesjonalnym prowadzeniu kontroli finansów.
  • Pełne wsparcie marketingowe które będzie spójne dla wszystkich lokali sieci.
  • Zamówienia wszelkich materiałów reklamowych.
  • Szkolenia franczyzobiorców oraz personelu nowo otwieranych lokali, zarówno na początku jak i przez cały okres współpracy.
  • Korzystanie z wynegocjowanych przez nas rabatów u dostawców, sprawdzona lista produktów wysokiej jakości, korzystanie z naszego doświadczenia przy wyposażeniu lokalu oraz korzystanie z rabatów dotyczących wyposażenia lokali.
Przewidywana suma inwestycji

Kwota inwestycji wynosi:

  • Koncept SushiRoll - od 35 tys. zł
  • Koncept SushiRoll Bistro - 80 tys. zł

Opłata licencyjna:

  • Koncept SushiRoll - 9 tys. zł
  • Koncept SushiRoll Bistro - 15 tys. zł

Do końca pazdziernika opłata licencyjna 50proc. rabatu.

Bieżąca opłata franczyzowa jest zmienna w czasie i wynosi:

  • pierwszy miesiąc - bez opłat
  • kolejne pięć miesięcy - 1 tys. zł netto/mc
  • kolejne sześć miesięcy - 1,5 tys. zł netto/mc
  • kolejne miesiące 2 tys. zł netto/mc

Opłata Marketingowa 250zł miesiecznie.

Podstawowe wymagania sieci
  • Pełne zaangażowanie i skupienie uwagi na otwieranej restauracji.
  • Gotowość na przejście szeregu szkoleń zgodnie ze standardami marki.
  • Posiadanie wyżej wymienionych finansów na dokonanie inwestycji.
  • Gotowość na samodoskonalenie swojej osoby jako zarządcy biznesu na wszystkich płaszczyznach.
  • Pozytywne nastawienie i optymistyczne usposobienie.
Informacje o franczyzodawcy
Imperial
ul. Łukowska 7b, 04-113 Warszawa
501986044
sushi@sushi-roll.pl
www.sushi-roll.pl
Osoba do kontaktu dla kandydatów

Dorota Kowalska

 

Dowiedz się więcej
Wypełnij poniższy formularz kontaktowy, jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji. Informacje zawarte w formularzu zostaną przekazane bezpośrednio do franczyzodawcy.
Imię i nazwisko *
Miejscowość *
Telefon kontaktowy *
E-mail *
Jeżeli widzisz poniższe pole to pozostaw je puste.

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.