Lepione

INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM

OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO

W restauracjach Lepione królują głównie dania mączne-  dobrze znane i lubiane smaki z dzieciństwa. Proste, pyszne i domowe potrawy,  podane we współczesnym wydaniu w formie ciepłego bufetu w systemie sprzedaży jedzenia na wagę.  Nasi kucharze przygotowują  menu opierając się przede wszystkim na zdrowych, ekologicznych oraz sezonowych składnikach, co jest gwarancją  jakości i smaku. Lepione to koncept restauracji sieciowej, który zrodził się w odpowiedzi na potrzebę rynku i po sukcesie marki Kuchnia Marche.

Doświadczenie w prowadzeniu gastronomii zdobywamy od ponad 25 lat.  Swoją wiedzę w tej dziedzinie na bieżąco poszerzamy i  dzielimy się nią z Franczyzobiorcami.  Dzięki stałemu zaangażowaniu doświadczonych specjalistów, którzy są stałym wsparciem dla Franczyzobiorców nasze restauracje cechuje spójność, charakter i rodzinna atmosfera. Kulinarną przygodę zaczęliśmy od jednej restauracji   we Wrocławiu, natomiast dzięki naszej pasji  i zamiłowaniu do gotowania obecnie możemy pochwalić się 80 lokalami franczyzowymi  w systemie 4 naszych marek : Kuchnia Marche, Express Oriental, Lepione i Sevi Kebab.  Otrzymane nagrody jak np. statuetka Hermesa Poradnika Restauratora 2015, Gazele Biznesu 2016, Gazele Biznesu 2017, Diamenty Miesięcznika Forbes 2018, potwierdzają że jesteśmy uznaną firmą na polskim rynku gastronomicznym i biznesowym. Na tym nie poprzestajemy i na najbliższy czas w roku 2018 już potwierdziliśmy około 14 otwarć  i planujemy kolejne…

Dla naszych Franczyzobiorców mamy przede wszystkim jeden główny przepis – „ Przepis na sukces”

JEDNOSTKI WŁASNE

1

JEDNOSTKI FRANCZYZOWE

2

ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU
INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY

WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY

  • funkcjonowanie pod silną i dobrze rozpoznawalną marką
  • przekazujemy niezbędną wiedzę know- how, sprawdzone receptury,  procedury operacyjne, standardy działania i obsługi klienta
  • zapewniamy kompleksowe szkolenia wstępne i doskonalące (rozwijające), przez cały okres współpracy
  • pomagamy przy rekrutacji zespołu pracowników wraz z doradztwem szkoleniowym
  • prowadzimy akcje marketingowe i reklamowe w zasięgu ogólnopolskim, a także udostępniamy materiały i udzielamy wskazówek do przeprowadzenia takich akcji lokalnie przez Franczyzobiorcę
  • przygotowujemy projekt technologii i udzielamy wsparcia na każdym etapie przystosowania lokalu
  • dedykujemy sprawdzonych dostawców, gdzie nowy Franczyzobiorca może korzystać z rabatów udzielonych dla całej sieci
  • pomagamy przy doborze lokalizacji oraz podczas negocjacji warunków umowy najmu
  • towarzyszymy Franczyzobiorcy od momentu podpisania Umowy przez cały okres jej trwania

PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI

250 tys. zł plus koszty adaptacji lokalu​


PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI

Jeżeli prowadzisz własną działalność gospodarczą i posiadasz odpowiednie zaplecze finansowe to  zgłoś się do nas, a my pokażemy Ci jak krok po kroku stać się cenionym na rynku restauratorem.  Wystarczy chęć współpracy, zaangażowanie, ambicje i akceptacja zasad systemu franczyzowego, to  podstawowa baza potrzebna do osiągnięcia sukcesu. ​


INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY

Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. Sp. Komandytowa

ul. Powstańców Śląskich 2-4, 53-333 Wrocław

791 100 211

franczyza@marche.com.pl

https://www.facebook.com/LepioneSmakiUlubione/

Osoba do kontaktu dla kandydatow

Agnieszka Żółkiewicz

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

Wypełnij poniższy formularz kontaktowy, jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji. Informacje zawarte w formularzu zostaną przekazane bezpośrednio do Lepione.

Wiadomość
imię i nazwisko *
Miejscowość *
Telefon kontaktowy *
E-mail *
WYŚLIJ

PRZECZYTAJ ARTYKUŁY

NAJCZEŚCIEJ CZYTANE

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.