Bistro Krówka i Połówka

INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM

OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO

Istniejemy na rynku od 2016 roku, nasz pierwszy lokal powstał w Starachowicach- kiedy to trójka przyjaciół wpadła na pomysł połączenia Pubu i burgerowni. Mieliśmy spore doświadczenie, zapał i determinację. Na początku było ciężko ale Nasz pomysł chwycił, przewyższając nasze wyobrażenie, a zadowolonych klientów wciąż przybywa. Obecnie Krówka i Połówka w Starachowicach sprzedaje miesięcznie ponad 4000 burgerów.

Innowacyjność połączenia Pubu z piwem i alkoholami mocnymi oraz Slow-Foodowej restauracji z burgerami, a także poziom nakładów jakie ponosi franczyzobiorca zdecydowanie wyróżnia nas na całym rynku franczyzowym w kraju.

Stosunkowo niski koszt inwestycji jaki musi na początku ponieść franczyzobiorca (już od 25.000 zł w zależności od lokalu jakim dysponuje), oznacza bardzo szybki zwrot poniesionych nakładów i szybki zysk.

Zdecydowanie najważniejszym czynnikiem jaki definiuje dużą popularność naszych produktów to najwyższa jakość. Do produkcji używamy wyłącznie świeżych i nieprzetworzonych lub mrożonych produktów. Wołowina pochodzi wyłącznie od jednego sprawdzonego dostawcy, jest codziennie mielona i smażona w stopniu jaki oczekuje klient (mocno-well, średnio-medium, krwiście-rare). Praktycznie wszystkie sosy i dodatki są przygotowywane na miejscu z najwyższej jakości składników, także od lokalnych dostawców i producentów. Podobnie ma się z bułkami- wypiekane przez zaprzyjaźnioną piekarnię są codziennie świeże dowożone do lokalu.

JEDNOSTKI WŁASNE

1

JEDNOSTKI FRANCZYZOWE

2

ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU
INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY

WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY

Ze swojej strony dajemy gotowy przepis na sukces. W pakiecie franczyzowym znajduje się:

  • kompedium naszej wiedzy i doświadczeń tzw. Know-How- kilkudziesięcio stronicowy podręcznik- instrukcja opracowana przez nas i zawierająca wszystko, co dotyczy otwarcia i prowadzenia „Krówki i Połówki”;
  • pomoc w urządzaniu i zakupach wyposażenia, ponieważ posiadamy znakomite kontakty w branży- możemy uzyskać wysokie rabaty przy zakupach sprzętu i wyposażenia;
  • indywidualne szkolenia personelu kelnerskiego i kucharzy w przededniach otwarcia (przyjedziemy i wyszkolimy pracowników);
  • darmowy udział w cyklicznych akcjach marketingowych;
  • firmowe konto na Facebooku oraz know-how jak je skutecznie prowadzić, możemy też poprowadzić je za ciebie!;
  • firmowa strona www wraz z aktualnościami o twoim lokalu, firmowa skrzynka pocztowa w domenie www.krowkaipolowka.pl;
  • bezpłatna pomoc i doradztwo podczas prowadzenia przez ciebie lokalu przez cały okres obowiązywania umowy;
  • udział w programach lojalnościowych z dostawcami gwarantujący najniższe ceny interesujących nas towarów, i wiele innych.

PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI

  • minimalne koszty to 25.000 zł, zależne w dużej mierze od lokalu jakim dysponuje franczyzobiorca;
  • opłata wstępna 8 000 zł;
  • opłata miesięczna już od 1 000 zł.

INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY

Star SlowFood Marceli Borcuch

Ul. Młynarska 14a, 27-200 Starachowice

507 110 650

franczyza@krowkaipolowka.pl

www.krowkaipolowka.pl

Osoba do kontaktu dla kandydatow

Maciej Kenig

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

Wypełnij poniższy formularz kontaktowy, jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji. Informacje zawarte w formularzu zostaną przekazane bezpośrednio do Bistro Krówka i Połówka.

Wiadomość
imię i nazwisko *
Miejscowość *
Telefon kontaktowy *
E-mail *

PRZECZYTAJ ARTYKUŁY

NAJCZEŚCIEJ CZYTANE

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.

PROFIT system sp. z o.o., wydawca portalu Franchising.pl, informuje, że nie gromadzi, ani nie przetwarza  informacji wysłanych za pomocą formularza kontaktowego. Wszystkie informacje wprowadzone w ankiecie są wysyłane jako email do organizatora systemu wymienionego w katalogu franczyz. Podmiot otrzymujący przesłane informacje będzie je wykorzystywał w celu udzieleniu informacji na przesłane zapytanie. Przesłanie jakichkolwiek swoich danych osobowych jest dobrowolne, a podmiotem odpowiedzialnym za gromadzenie i przetwarzanie ewentualnych danych osobowych jest organizator systemu otrzymujący formularz kontaktowy.