Oskroba

INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM

OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO

Piekarnia Oskroba S.A. to firma rodzinna założona w 1931 roku. W chwili obecnej dysponujemy trzema nowoczesnymi zakładami produkcyjnymi, zlokalizowanymi w Celestynowie koło Otwocka. Piekarnie Oskroba to sieć specjalistycznych sklepów piekarniczych, w których pieczywo wypiekane jest na miejscu w sklepie. W naszych piekarniach oferujemy klientom szeroki wybór własnego asortymentu piekarniczego i cukierniczego. 

Wszystkie wyroby produkowane są z najwyższej jakości składników, z zachowaniem tradycji piekarskich.

Cechą charakterystyczną każdego ze sklepów jest wypiek pieczywa na miejscu, co powoduje, że oferowane produkty pozostają długo świeże oraz mają odpowiednio wysoką jakość. Każdy ze sklepów wyposażany jest wg indywidualnie przygotowanego projektu oraz wg standardów obowiązujących w całej sieci.

JEDNOSTKI WŁASNE

0

JEDNOSTKI FRANCZYZOWE

250

ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU
INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY

WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY

Nasza oferta:

  • sprawdzony system franczyzowy,
  • umowa na czas nieokreślony,
  • pomoc w weryfikacji lokalu,
  • pomoc w zakresie przygotowania lokalu pod wymogi sanepidu,
  • projekt sali sprzedażowej zatwierdzonego punktu,
  • kompleksowe wyposażenie w meble niezbędne do prawidłowego funkcjonowania,
  • sklepu (piec, regały, ciąg chłodniczy, ciąg mroźniczy),
  • cykl szkoleń z zakresu znajomości asortymentu, prowadzenia wypieków,
  • sprzedaży oraz ogólnych zasad funkcjonowania punktu,
  • codzienne dostawy asortymentu,
  • dostęp do elektronicznego systemu zamówień,
  • bogata analityka prowadzonej sprzedaży.

PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI

40-60 tys. zł


PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI

  • posiadanie działalności gospodarczej lub gotowość do jej założenia,
  • posiadanie lokalu wynajmowanego lub własnego o powierzchni min. 45-90 mkw.,
  • możliwość podłączenia w lokalu prądu trójfazowego, siły 24 kW,
  • posiadanie wkładu własnego potrzebnego do wykonania aranżacji i technicznego dostosowania lokalu w wysokości 40-60 tys. zł,
  • możliwość pokrycia jednorazowej opłaty licencyjnej, jako jedynego kosztu przystąpienia do sieci, w wysokości 12 tys. netto,
  • posiadanie silnego zaangażowania w rozwój własnej działalności.

Chcąc przystąpić do systemu franczyzowego Piekarni Oskroba S.A. należy wejść na www.oskroba.pl zakładka franczyza i wypełnić znajdujący się tam formularz zgłoszeniowy


INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY

Piekarnia „Oskroba” S.A.

Człekówka 90, 05-340 Kołbiel

(25) 756 29 00

biuro@oskroba.pl

oskroba.pl

Osoba do kontaktu dla kandydatów

Ewa Wilamowska

PRZECZYTAJ ARTYKUŁY

NAJCZEŚCIEJ CZYTANE

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów i prezentowane są w celu przybliżenia zasad współpracy z każdą z firm. Przed podpisaniem umowy każdy kandydat na franczyzobiorcę lub partnera powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty i wiarygodność informacji podawanych przez twórcę systemu. Wydawca nie odpowiada za szkody powstałe w wyniku dokonania lub zaniechania przez użytkownika określonych czynności prawnych w imieniu własnym czy też w cudzym imieniu, nawet jeżeli użytkownik przy podejmowaniu decyzji kierował się w jakiejkolwiek mierze informacjami zawartymi w katalogu franczyz.

Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.

PROFIT system sp. z o.o., wydawca portalu Franchising.pl, informuje, że nie gromadzi, ani nie przetwarza  informacji wysłanych za pomocą formularza kontaktowego. Wszystkie informacje wprowadzone w ankiecie są wysyłane jako email do organizatora systemu wymienionego w katalogu franczyz. Podmiot otrzymujący przesłane informacje będzie je wykorzystywał w celu udzieleniu informacji na przesłane zapytanie. Przesłanie jakichkolwiek swoich danych osobowych jest dobrowolne, a podmiotem odpowiedzialnym za gromadzenie i przetwarzanie ewentualnych danych osobowych jest organizator systemu otrzymujący formularz kontaktowy.